Clio IV Estate - 0.9 TCe - Dynamique
![]() ![]() ![]() |
Clio IV Estate - 0.9 TCe - Dynamique
Hunab |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4 Estate/ Megane 4 Hatchback
0.9 TCe/1.5 dci
- Am si numere Ne-am nascut in pieile goale si ce este pe noi....este de castig....
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cat au fost anvelopele de iarna pe 16?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Darian01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 7 July 13 From: Hunedoara ![]() |
Salut Hunab!
Ei, cum ti se pare acest 0.9 tce? E lesinat, vibreaza si e zgomotos, precum spun ,,adevaratii cunoscatori"? Ai putea face o comparatie cu Astra din dotare (tinuta drum, acceleratie, confort)? Fireste o parere critica, nu laudativa. Cu siguranta, pentru o imagine de ansamblu cat mai corecta, cred ca orice opinie conteaza. Cu siguranta, sunt si alti potentiali cumparatori, care doresc sa-si faca o parere. This post has been edited by Darian01: 1 Dec 2014, 20:10 |
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan
2021 / 1.3 TCe
- nr. rosu
|
|
Hunab |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 1 Dec 2014, 09:38) Anvelopele sunt Barum Polaris 3 si este cca 300 lei/buc. Montajul si echilibratul l-am avut ca bonus de la concesionar. QUOTE(Darian01 @ 1 Dec 2014, 20:05) Salut Hunab! Ei, cum ti se pare acest 0.9 tce? E lesinat, vibreaza si e zgomotos, precum spun ,,adevaratii cunoscatori"? Ai putea face o comparatie cu Astra din dotare (tinuta drum, acceleratie, confort)? Fireste o parere critica, nu laudativa. Cu siguranta, pentru o imagine de ansamblu cat mai corecta, cred ca orice opinie conteaza. Cu siguranta, sunt si alti potentiali cumparatori, care doresc sa-si faca o parere. 1. "Adevaratii cunoscatori" vorbesc ori din presupuneri ori din comparatie cu alte motoare. Am avut o Skoda Fabia 2 1.4 TDI. Era in 3 cilindri si era foarte sgomotos. La relanti vibra foarte tare. Acest motor are o vibratie abia perceptibila, silentios. Sotia mea ma intreba la semafor, daca am activat start&stop, pentru ca nu auzea motorul, fiind obisnuiti un 1.7 DTI. Nu este lesinat deloc. Este chiar fasnet pentru greutatea masinii. Acum, daca vrei sa il compari cu 160 CP de pe alte masini, este o mamaliga de motor....dar daca esti fan bemve, clar nu-ti iei 0.9 Tce. 2. Tinuta de drum este net superioara. Astra G este cunoscuta ca avand scaune neconfortabile. Am condus acesti km fara sa-i simt. Pentru accelaratie nu pot face o comparatie pentru ca am avut un stil de condus lejer, fara accelaratii rapide. Dar...mi se pare mai rapida, mai usor de condus. Sta foarte bine pe sosea, in curbe. Trebuie sa ma obisnuiesc cu directia. La 110 km/ora, poti purta o coversatie cu partenerii de calatorie fara sa ridici vocea. Este prea devreme sa vin cu un comentariu...Ma bucur ca am facut aceasta alegere....dar nu imi pare rau de ea ![]() ![]() Prietenii mei, care au vazut masina au ramas uimiti de noua fata a lui Clio. Au recunoscut ca nu o stiau. This post has been edited by Hunab: 1 Dec 2014, 22:43 |
--------------------
Renault
0.9 TCe/1.5 dci
- Am si numere Ne-am nascut in pieile goale si ce este pe noi....este de castig....
|
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
Ma bucur ca esti incantat de masina. Astept cu interes feedback
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Hunab @ 1 Dec 2014, 23:40) Anvelopele sunt Barum Polaris 3 si este cca 300 lei/buc. Montajul si echilibratul l-am avut ca bonus de la concesionar. Pe 185 65 R15 erau 190 de lei plus 110 lei janta de tabla de logan ajungeai la acelasi pret, dar cu doua seturi complete de roti. Plus cauciucurile mai inguste care sapau in zapada mai ok si confortul crescut pe timp de iarna ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Hunab |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 2 Dec 2014, 09:38) Pe 185 65 R15 erau 190 de lei plus 110 lei janta de tabla de logan ajungeai la acelasi pret, dar cu doua seturi complete de roti. Plus cauciucurile mai inguste care sapau in zapada mai ok si confortul crescut pe timp de iarna ![]() Intervine problema erorilor date de senzorul de presiune si jantele de tabla de la logan (cele after market)...no comment...o sa fie si setul 2. |
--------------------
Renault
0.9 TCe/1.5 dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
Vezi ca se pot reseta erorile iar jantele de tabla sunt originale.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iar un topic de jurnal de bord?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Hunab |
![]()
|
QUOTE(Hunab @ 1 Dec 2014, 09:16) Mi-am propus sa deschid acest topic pentru cei care detin aceast model (Estate), aceeasi motorizare (0.9 TCe) si aceeasi varianta de echipare (Dynamique) si pentru cei care doresc sa vina in ajutorarea noastra, cu informatii pertinente si cu umor. Nu am dorit crearea unui Jurnal de Bord in sectiunea dedicata (si sper ca voi avea intelegerea moderatorilor) pentru ca vreau sa fie o discutie libera, a noastra, nu a celor care detin alte modele de masini. QUOTE(b76bgaarh @ 2 Dec 2014, 10:19) Nu. Nu va fi jurnal de bord. |
--------------------
Renault
0.9 TCe/1.5 dci
|
|
MMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 September 06 ![]() |
Buna seara,
Am comandat si eu un Dynamique Estate 1.5 dci energy, gri platine, 90 cp, euro 6. Exceptand norma de poluare, masina este cam aceeasi cu cea actuala. Am mai pus optionale Tableta R-Link, Clima si Pack Lux (scaune incalzite si camera mers inapoi). Am incredere in masina ca fiind simpla constructiv, economica si motorul fiabil. Poate, cei care aveti un model asemanator, puteti veni cu ceva sfaturi, experiente suplimentare. |
--------------------
Audi
A3 Sedan 1.4 tfsi
Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:01 |