Acoperis panoramic din sticla, Acoperis panoramic din sticla
![]() ![]() ![]() |
Acoperis panoramic din sticla, Acoperis panoramic din sticla
Aberemia |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 July 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2015
|
|||
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Acoperisul este placut pentru cei mici si pasageri, dar in rest e useless iar faptul ca imi anuleaza barele de acoperis face ca o masina combi sa fie la fel de utila ca o clanta in lift. Fara bare pe masina inseamna costuri mai mari la fixarea biclei, schiurilor sau cutiei de bagaje pe acoperis.
Acoperisul de sticla in functie de calitatea lui poate sa fie placut sau nu p, am mers cu masini la care acoperisul amplifica zgomotele interioare precum o oglinda si la fel zgomotul ploii. Eu nu ii vad rostul pe Clio. |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Hatchback sau break?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:28 |