Geamurile Electrice
![]() ![]() ![]() |
Geamurile Electrice
Adrian Dumitru 10 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|||
EmiSeven58 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 16 December 14 ![]() |
Inchidele de tot si apoi tine in continuare de buton "tras" vreo 10 secunde , trebuie facut pentru feicare geam separat, probabil ai schimbat bateria si de asta se intampla asa.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Cum zice EmiSeven58, poti sa faci si in sus si in jos treaba cu tinutul de buton cateva secunde. E o initializare care trebuie facuta la fiecare geam dupa ce ai ramas fara curent sau s-a ars ceva siguranta.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
Salinas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 18 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Numai in partea de sus merge initializarea geamurilor!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Grandtour
1.6 16v Privilege 2004 cu GPL
|
|
Adrian Dumitru 10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 31 January 15 ![]() |
Da,am avut.o in service si mai mult ca sigur este din cauza bateriei...va multumesc mult de tot pentru ajutor.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|
danydr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 May 15 ![]() |
Salut, am o problema cu geamul de la sofer (cu implus) si anume:
Am inlocuit de curand macaraua, geamul coboara si se ridica corect cu o singura conditie, sa nu il las sa ajunga pana la finalul cursei in partea de jos; daca s-a intamplat asta, geamul urca si coboara in trepte (aproximativ 10cm/treapta). Intr-un final, dupa ce a ajuns la capatul cursei in partea de sus, fac initializarea (apasat butonul in pozitie ridicat cateva secunde) si apoi functioneaza corect. Repet, conditia este sa nu il las pana la capatul cursei in partea de jos pentru ca isi pierde initializarea. V-ati lovit de aceasta problema, aveti vreo sugestie? Multumesc! This post has been edited by danydr: 3 Jul 2015, 14:59 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.4 16V Manager
2007
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Fa initializare si cu geamul coborat .
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
- Numar de vaslui
2019 prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
danydr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 May 15 ![]() |
Am facut si initializarea cu geamul coborat, am uitat sa precizez, insa, fara succes. Din informatiile mele, cel putin la acest model, se face doar cu geamul ridicat. Mersi, oricum, luca76!
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.4 16V Manager
2007
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
modul impuls .
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
Kendo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 March 15 From: Timisoara ![]() |
Am si eu o problema la geamurile electrice. Cand inchid din telecomanda masina si mai apas inca 1 data pt inchidere geamuri...geamul din dreapta fatza nu se inchide. A mai avut cineva problema asta?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1(1.5-106)
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:25 |