emblema fata - megane 3
![]() ![]() ![]() |
emblema fata - megane 3
al.g |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 May 11 From: Iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 23.91k ) Number of downloads: 513 |
||
--------------------
Renault
Megane
1.5 dci / 110 / 2010
- IS-13-GNT
|
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
salutari,
am o intrebare... cu ce se poate lipi scrisul "MEGANE" de pe haion astfel incat sa reziste la jetul de apa din spalatorii ? Din fabrica a avut o banda dublu adeziva care s-a uzat din cauza prafului si n-a mai tinut. Azi la spalatorie cand a fost gata masina m-am uitat la portbagaj imi lipseau doua litere dupa cum se vede si in poze. Ala de acolo nici n-a vazut ca nu mai sunt. Am gasit litera "M" dar "A" nu am mai gasit-o. am sa caut pe la dezmembrari poate gasesc un scris complet. Attached thumbnail(s) SAM_1324__2_.JPG ( Size: 663.85k ) Number of downloads: 408 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Da jos toate literele si fa-o "clean"....ca literele noi vin cu tot cu banda adeziva.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
DudiSmith |
![]()
|
![]() Membru cotizant ... la pompa si service Group: Members Posts: 112 Joined: 31 May 14 From: Timisoara ![]() |
Eu am avut-o "detasabila" pe cea din fata, avea niste picioruse rupte; am lipit-o cu adeziv poliuretanic ca sa nu mai tremur ca o pierd pe drum.
|
--------------------
Renault
Megane III Sport Tourer
2011 1.5dCi
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
@IonutGligan Am eu un scris complet daca vrei.
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
tip |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
Vorba lui @esparcen, da-le jos si las-o clean. Si eu vreau sa fac chestia asta. La mine dupa 4 ani si spalat de 3 ori pe sapt, nu a cazut nicio litera.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
florian40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 3 February 11 ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane 2.2
2007 1,6 16V
|
|
knebel_be |
![]()
|
![]() Desteptul intelege, Prostu cauta nod in papura Group: Members Posts: 102 Joined: 13 February 15 ![]() |
Da-le complet jos si o lasi " Fantoma "
|
--------------------
Clio
Clio
2012 Clio Desteptul intelege, Prostul cauta nod in papura.
|
|
Dragos.sdr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 March 15 ![]() |
Am si eu o curiozitate. Cum pot scoate emblema fata ca sa o pot colanta fara sa o rup ?
|
--------------------
Renault
Megane
2013
- VN 21 SDR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:45 |