sunet metalic motor 1.8 16v, sunet ciudat motor
![]() ![]() ![]() |
sunet metalic motor 1.8 16v, sunet ciudat motor
miezu85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|||
raimund23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 May 13 From: Norvegia ![]() |
Ceau,am avut si eu problema asta ca a ramas fara freon si a avut acest sunet de care zici tu pana ce a ajuns sa se blocheze si ingreuna motorul si cand turai putin tare incerca sa invarta rola aia de la compresor...reusea sa invarta 1-2 ture dupa care se bloca rola si patina cureaua pe rola ,am schimbat compresorul cu un altu asta fiind folosit si a pierdtul freonul si acuma am bagat un aditiv din ala sa astupe locurile pe unde se evapora ,impreuna cu freon ... deocadata este ok .La primul compresor care era cam terminat ii sa bagat freon si nu la mai readus la viata ,deci a murit ..... eu nu vad mari sanse decat sa il schimbi .Totusi sper sa o poti rezolva mult mai ieftin decat sa il schimbi,Bafta
|
--------------------
Renault
Laguna II
- HS83782
1.8 16v 2002 automata
|
|
miezu85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
tot persista chestia asta cu sunetul dar nici nu m-am interesat la vreun mecanic ce ar putea fi
alte pareri aveti? |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
inchizitor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
salut, ai rezolvat problema cumva ca eu am schimbat 3 compresoare noi si degeaba
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B-40-LBC
2003 Laguna 2.0 Benzin 2005 Privilege
|
|
miezu85 |
![]()
|
Am schimbat rola intinzatoare, freon si ulei compresor dar nici un rezultat ,mai ramane sa schimb compresorul
Ptr colegul cu compresoarele schimbate incearca sa schimbi ceva role nush ce sa zic. Bafta |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
inchizitor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
am mai dchimbat si toate rolele intimzatoare cu noi originale si radiatorul din fata de clima cu unul nou . Rulmentii d ela alternator si fulia de lanservo ce sa mai schimb caa apica toate alea ca nu fave masina cat am schimbat pe ea
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B-40-LBC
2003 Laguna 2.0 Benzin 2005 Privilege
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Am avut aceeasi problema,zgomotul provine de la pistonul spart,am inlocuit compresorul cu unul second hand si e beton
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:36 |