vreau sa imi cumpar un Megane
![]() ![]() ![]() |
vreau sa imi cumpar un Megane
nasosu903 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 June 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|||
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
Tinand cont ca esti student, in oras transportul in comun e o varianta buna si poti sa o iei in calcul si pentru deplasarile la locul natal gen cfr, etc. In plus daca nu ai prietena in ce sa investesti, ia-ti o masina. Megane,,, descris de tine nu este o masina rea, conceptul de design este ok ne place si noua posesorilor, pachet generos de dotari, motoare performante si economice, doar ca a adus probabil un plus cifrei de afaceri renault pe parte de servisare.
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Megane 2 este deja o masina veche de 7-8 ani. La bugetul tau te incadrezi la un megane 3 , masina care dpdv al fiabilitatii este mult peste 2.
Iti recomand ca înainte sa vezi masina"real live action" sa faci rost de seria de caroserie si sa suni la o reprezentanta. O sa fi surprins sa afli cat de greu gasesti o masina cu kilometraj real. Abia dupa ce vezi ca este si pe hârtie ce spune vânzătorul du-o la service pentru o evaluare. Ca motorizare iti recoamnd 1.5 dci, oricare varianta. Este un motor extrem de economic si fiabil daca este intretinut corect. Benzinarul nu îl recomand din doua motive: Este gurmand si enervant de lenes. This post has been edited by disaster: 17 Jun 2015, 08:31 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
He he ..tare asta cu "enervant de lenes" loganu 1.2 cu este???sa nu exageram eu am benzinar si sunt f multumit de consum si putere!! Daca vrei sa faci economie iti pui gpl!!!
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
nasosu903 |
![]()
|
Oanavas, sa inteleg ca o sa vizitez cam des service.ul? Din cate am citit pe net, toti posesorii erau foarte multumiti cu exceptia greierilor si a pieselor care trebuie inlocuite odata cu rulajul! Si totusi sa zicem ca poate ma orientez spre Megane 3. Voi de unde ziceti sa il iau? Germania sau din tara?
|
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Frate, eu am M2.1. 1,6 16V. De consum...consuma. Daca-ti place sa pleci din pole position, ca la Formula 1...mananca. Dar daca mergi linistit, n-ai de ce sa iti faci griji. La drum lung si viteza constanta ia 5,6 l/100km.
Lenes?...nu stiu ce sa iti spun...ca mie nu mi s-a parut. Greieri...nu aud ca am portbagajul plin de jucarii, usile pline de sabii, mingii, masinute, arcuri cu sageti si vreo 4759 de sticle de apa de 0,5 litri. Service...2 injectoare schimbate si urmeaza radiatorul zilele astea. Dupa 10 ani, a picat. (asta in afara de consumabile...care oricum sunt obligatorii - discuri, placute, distributie, capete de bara, bielete, etc) In schimb, ai sa vezi ca este mult mai confortabila decat altele. E genul de masina pe care o conduci cu orele fara sa simti oboseala. This post has been edited by octavian.gagu: 17 Jun 2015, 14:27 |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Germany clar...e "creme de la creme" pentru SH nici sa nu te uiti prin France!
This post has been edited by espacern: 17 Jun 2015, 14:26 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
nasosu903 |
![]()
|
Multumesc Octavian.gagu. Chiar imi place masina asta. Totusi o sa ma orientez catre un sedane. imi place mai mult. Oricum o sa mai dureze ceva timp pana o s-o cumpar. intre timp sunt binevenite alte sfaturi de la posesori! Legat de Megane 3 ( tot Sedane) am cautat pe net si nu am vazut nici una in Romania!
|
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
CristiDomni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 49 Joined: 13 October 10 ![]() |
nu exista megane III sedan
se numeste fluence |
--------------------
Renault
Megane II - 1.6 16v
- B-977-ALC
Grand Tour
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai trebuia sa cauti Fluence nu Megane 3 sedan.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
nasosu903 |
![]()
|
Aaaa, am inteles! =))
|
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Poti sa te uiti si la bursa sunt colegi care vand masini f bune si ingrijite!!
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
vladandrei |
![]()
|
![]() Membru pufos Group: Members Posts: 127 Joined: 26 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Bursa reno.ro ar trebui sa fie locul de plecare.
Megane 2 am eu, nu am schimbat decat becuri la ea, nu imi dau seama de unde mitul asta ca sunt asa proaste. ![]() This post has been edited by vladandrei: 17 Jun 2015, 17:33 |
--------------------
Renault
Megane
2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
|
|
nasosu903 |
![]()
|
Asa e. M-am uitat si pe bursa dar nu am gasit nimic! ma tot uit pe site-uri si ma documentez pana o sa o cumpar sa am habar ce si ce! Multumesc mult petru sfaturi!
![]() |
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:07 |