USS Enterprise (adica Honda mea), Am promis unor ... indivizi ... ca o sa fac jurnal
![]() ![]() |
USS Enterprise (adica Honda mea), Am promis unor ... indivizi ... ca o sa fac jurnal
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da una cu Renault de la bursa nu e buna?
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dom'le, da' zgarcit mai esti! Da si tu un link gratuit, desi cred ca ma pot opri pe la o librarie in drumu' meu spre casa.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
stai sa vina scala
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
DannyY |
![]()
|
Bine ca linku' e gratuit, ca io nu dau 14 lei (plus taxe postale) pe o coperta, ca nu-s Donald Trump. Merci oricum
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Vezi la Auchan, daca ai vreunul prin zona.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Sau la vreun chiosc de ziare si reviste, e 2 lei un plastic pt talon.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 7 Jul 2015, 15:04) Bine ca linku' e gratuit, ca io nu dau 14 lei (plus taxe postale) pe o coperta, ca nu-s Donald Trump. Merci oricum Nu esti nici fan Renault. ![]() ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
In targurile auto gasesti ieftine. Se plimba prin tot targul cu ele in mana si te intreaba daca nu vrei folie de plastic pt talon. La noi in targ erau duminica vreo 3 persoane care m-au intrebat. Pretul e undeva la 2-3 lei, dar poti negocia.
|
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
DannyY |
![]()
|
Ham gasit la librarie. 1 leu bucata. Am luat doo.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da' o recenzie completa cand primim si noi? Stim ce-ai luat, ce culoare motor dotari ... da' inca nu stim cum te coafeaza. Ia lucrusoarele incet la mana, cu plus si minus. Nu te zgarci.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca nu e bani de rovinieta, nu o fi nici de benzina, sare de 300 de lei un plin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
Imi place mult. Mult mai mult ca Opel, Octavia, Superb (masini pe care le conduc frecvent).
In weekend am programat un drum la Tulcea, deci prind doua autostrazi si Bucurestiul. Iar la sfarsitul lunii bag un drum Slatina-Arad-Budapesta-Viena. Abia atunci o sa ma edific total. Faza misto e ca luni am fost la Bucuresti cu o Octavie si am incercat de vreo doua ori sa-i dau a 6-a. Si tot de doua ori am vrut sa bag in marsarier ca la Honda, numai ca n-a mers ![]() La primul drum, Pitesti-Slatina, abia incercam sa ma acomodez cu ea. Al doilea drum de peste 10 km a fost Slatina-Caracal, traseu prost pentru testat masini noi. In rest, loco. Am facut, pana acum, vreo 400 km cu ea. Argoane, mataluta n-ai priceput faza cu rovigneta, este? O sa-ti explic maine inca o data. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Optavia 2 sau 3?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DannyY |
![]()
|
Azi am dotat-o cu covoras de porkbagaj si cu un garaj sub forma de prelata. Finca mi-e lene sa mai dau jos garaju' de pe ea, maine o las sa leneveasca in curte si-l calaresc pe bosorogu'de Opel.
Argoane, n-am unul, am DOO rezervoare pline. De ce? De benzina. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intr-unul as fi pus vin. Nu esti oltean adevarat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.753 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pai cum? Numa' copertile? Recenzia unde a disparut?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
Impresii dupa primii 1500 km:
Plusuri: extrem de silentioasa, toate comenzile sunt la indemana soferului, stabilitate excelenta pe sosea, spatiu suficient pentru pasagerii din spate, sistem audio foarte bun pentru urechile mele obisnuite, acceleratie uluitoare (dar la vreo 6000 rpm!). Minusuri: motorul putin cam gurmand, oglinzile sunt puse cam in spate si ma obliga sa intorc capul cand ma uit in ele, oglinda din dreapta are un unghi mort cam mare, scaunul soferului nu are reglaj lombar si m-a obligat sa iau doua pauze in loc de una la un drum de 500 km. Ar mai fi cele doua benzi care-si schimba culoarea in functie de stilul de conducere, dar s-ar putea sa ma obisnuiesc cu ele in 8-9 ani ![]() Plusurile mai pe larg: Izolarea fonica e foarte buna: cu geamurile inchise nu se aude traficul de afara. Sirenele se aud, dar destul de estompat. Motorul se aude incepand de pe la 1200 rpm, dar nu deranjeaza. Pozitionarea "etajata" a vitezometrului si a turometrului e o chestie interesanta, ai constant viteza in campul vizual, chiar daca nu focalizezi pe ea. Indicatorul de consum instantaneu e enervant, zici ca e VU-metru digital, dar nu-l trec la minusuri pentru ca el m-a temperat pe autostrada si m-a tinut sub 160-170 km/h cum merg cu cate o masina de serviciu. Consum mediu in 1500 km: 8 litri/100 km, dar asta tine si de stilul meu de conducere. Sunt convins ca va scadea pe masura ce eu si Enterprise ne cunoastem mai bine. Stabilitate: am atacat cu 95-100 km/h viraje pe care cu Opelul le luam cu 70 km/h. Masina nici n-a simtit, iar forma scaunelor a preluat foarte bine forta centrifuga aplicata asupra augustelor noastre cururi. ESP nu s-a activat, deci puteam sa intru chiar mai tare. Am ignorat o limitare la 60 pe A2, undeva intre Cernavoda si Fetesti si am luat o denivelare din aia in genul "rampa de lansare" cu cca 150 km/h, iar suspensiile au preluat socul in mod excelent. Cu Opelul cred ca zburam de pe sosea. Dar cu Opelul n-as fi mers cu viteza aia ![]() Radioul e foarte sensibil si stabil, iar boxele originale se aud foarte bine pentru urechile mele de radiotelegrafist. Un stick de 8 GB plin de mp3-uri completeaza radioul atunci cand n-am chef de reclame sau vreau sa ascult Dire Straits ori Queen. Mi-a luat ceva vreme sa aflu cum fac "shuffle all", dar m-am descurcat pana la urma. Am testat acceleratia, dar fara cronometru. Intr-a 6-a, daca o calci la 120 km/h, viteza urca - sa zicem - normal, nu sesizezi decat cifrele schimbandu-se pe vitezometru. Daca, insa, ai 120 km/h, retrogradezi intr-a 4-a si infigi piciorul in podea, simti cum te lipesti de scaun, e cam ca la decolare. Intr-a 5-a simti accelerarea, dar nu ca intr-a 4-a. Viteza maxima nu am testat-o, am ajuns la 180 intr-a 6-a, 175 intr-a 5-a si 155 intr-a 4-a (cu peste 6000 rpm). Sunt convins ca poate mai mult, dar nu mai e nimic de demonstrat. Minusurile pe larg: In primii 500 km, consumul mediu ajunsese la 8,9 l/100 km, cu 160 km facuti in afara orasului. Stilul meu de conducere nu e cel mai economic pentru masina asta, mai ales in oras. Ea imi cere schimbarea vitezelor la 1200 rpm, dar fara sa calc acceleratia prea tare, ca se albastresc dungile si se duce consumul instantaneu la maxim. Eu sunt obisnuit si mi se pare normal sa schimb vitezele pe la 2500 rpm, iar in depasiri chiar pe la 4000. In urmatoarea mie, am incercat sa conduc cum imi cere ea si sa tin dungile alea pe verde cat mai mult timp. In consecinta, consumul mediu a scazut la 8,0 l/suta, ceea ce inseamna ca in mia asta a papat cam 7.55 l/100 km. N-am rezistat tot drumul, evident, deci cred ca daca ma transform in melc pe sosea pot sa ajung la performanta lu' argon si sa produc si eu benzina. Probabil vom negocia si vom ajunge la un compromis. Clima a functionat non-stop, daca cumva conteaza. Cel mai mare minus de pana acum sunt oglinzile. Sunt mari, dar nu ofera o vizibilitate excelenta. Cea din stanga e mai OK pentru ca are doua sectiuni, iar unghiul mort e destul de mic. In schimb, cea din dreapta mi-a adus un claxon din partea unuia pe care nu-l vazusem, desi ma uitam in oglinda. Mi-am cerut scuze si am bagat la cap. Nu sunt montate in dreptul stalpului usii, ci unde se termina geamuletul triunghiular din partea din fata a geamului. La Opel nu aveam nevoie sa intorc capul ca sa ma asigur in oglinda, la Enterprise da. Scaunul soferului ar fi meritat un reglaj lombar. Eu am o usoara cifoza si conduc cu spatarul lasat mult pe spate ca sa nu-mi oboseasca gatul. In schimb, regiunea lombara ramane nesustinuta si oboseste in timp. O sa caut o solutie la problema asta. Poate chiar inventez ceva ![]() Intre 24-29 iulie mai facem un test de anduranta, Budapesta-Viena-Bratislava. La dus o sa dorm o noapte in Arad. Inteleg ca avem autostrada Arad-Nadlac? Finalizata? Si conectata cu retea |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Incearca o istorie din asta pentru spatar.
2seats._bgm-car-seat-massage-chair-back-lumbar-support-mesh-ventilate-cushion-pad.jpg Se gaseste prin super-market-uri. Eu am avut la Logan si imi era tare utila. Sau alte variante. This post has been edited by kum: 13 Jul 2015, 10:23 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
DannyY |
![]()
|
Kum, multam de idee, o sa ma uit. Credeam ca inventez eu gaura de la macaroana...
Argoane, si eu sunt chel, ma, ca asa ma place nevasta, care-i problema ta? Nici Opelul nu are reglaj lombar, da' scaunu' s-a potrivit la fix cu spinarea mea. Nu i-am resetat inca nici Trip A, nici Trip B, asa ca nu stiu consumul instantaneu in afara orasului. Regula de trei simpla invatata prin gimnaziu (sau in scoala primara?) m-a ajutat sa fac socoteala. I-am testat, in sfarsit, stropitoarea de parbriz. Merge. Bemvistu' care-mi statea in cur la 160 km/h pe A2 si ma tot blitzuia a avut parte de tratamentul magic cu spalatul parbrizului. A franat instantaneu ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
argon |
![]()
|
Pentru consum instantaneu nu trebuie sa resetezi nimic, mediu cat are de cand ai luat-o?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
DannyY |
![]()
|
8.0, scrie in postarea aia.
Iar ala instantaneu e o linie de LEDuri numerotata de la 0 la 20. Sa zicem ca sta pe la 7, ca n-am stat sa numar liniutele in mers. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
argon |
![]()
|
Tare, deci e un fel de BMW mai tehnologizat la afisarea consumului instant.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
da argoane, astia de la bmw sunt inca in copac cu tehnologia lor
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
DannyY |
![]()
|
Si inevitabilul s-a produs: 81 km/h in Chiatra-Olt, milițian la datorie, ridicat mâna, oprit sofer indisciplinat si scris la PV 79 km/h. Mâine zboară 210 lei din bugetul meu la bugetul de stat. Aștept felicitări si aplauze
![]() Eram prea fericit fără puncte de penalizare de vreo 2 ani. Gata, am 3. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Infractoru-le!
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:45 |