Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Oglinda Electrocrom, s-a dezlipit...

body_bwa
post 23 Jun 2015, 13:26
Post #1

Bogdan

Group: Members
From: Bucuresti

Va salut colegii de pe forum ! Astazi dimineata am iesit pe afara si cand sa ma uit la masina vad oglinda stramba... prima oara am avut impresia ca poate oi fi strambat o eu din greseala ... am deschis masina , si cand vad oglinda atarna de 3 mufe.... din spusele unui vecin cica s-ar putea dezlipii de la soarele care bate pe masina... ce pot sa i fac s o lipesc innapoi... lipiciul de sus se vedea ca era moale... am dat cu degetul pe el putin si se lua ... o solutie cumva ? vreau sa remediez urgent problema aceasta...

This post has been edited by body_bwa: 23 Jun 2015, 13:39

Attached thumbnail(s)
AhBdAFQCHJ3DGvXV2uSjgKkqLmmYJkutx0AEGTtutMjO.jpg ( Size: 205.47k ) Number of downloads: 228
Avuh4MLdCvANthwNdbGnQoglvv4mBV4Ht_n41ibqdmAb.jpg ( Size: 219.51k ) Number of downloads: 233

--------------------
Renault Megane 2 1.6 16V Sedane 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gutui
post 23 Jun 2015, 14:09
Post #2

Membru autentic

eu, care oricum nu-s meserias...cred ca de fapt a alunecat de pe sina aia pe care sta. cel putin eu asa am patit, si la fel atarna.
daca nu e asta, atunci...imi cer scuze ca m-am bagat.

--------------------
M II -11.2002 VW Jetta, diesel 1.6 - VN 11 LUK -01.2013
+
body_bwa
post 23 Jun 2015, 14:20
Post #3

Bogdan

o mica intrebare... cum se gliseaza innapoi pe acea sina ? poate merge sa o fac asa ...

23 Jun 2015, 15:39:
acea sina s a dezlipit cu tot de pe parbriz ... doar bila aia mare a ramas pe parbriz lipita atat....

This post has been edited by body_bwa: 23 Jun 2015, 14:39

--------------------
+
my_facelift
post 23 Jun 2015, 15:42
Post #4

Membru incepator

Bila mare - este senzorul de lumini + ploaie. Nu umbla !

@gutui face referire la oglinga clasica, fara senzor, care are o pastila lipita pe parbriz...

Din cate stiu, oglinda nu este lipita ci are o componenta de prindere intre plafon si ea.
Recomandare - mergi in service (Renault) pt constatare.

Daca este pe varianta cu pastila si aceasta s-a dezlipit, tot in service trebuie rezolvat. Necesita adeziv special. Adezivii din comert (majoritatea) nu rezista la variatii bruste de temperatura.

This post has been edited by my_facelift: 23 Jun 2015, 15:47

--------------------
Renault Megane II 2006 facelift/Privilege
+
body_bwa
post 23 Jun 2015, 17:45
Post #5

Bogdan

pai este varianta cu pastila , nu am cea clasica , stiu despre care zici ca daia are tata la megane-ul lui ... eu am modelul cu electrocrom ... si pur si simplu vorba ta am nevoie de adeziv, faza e ca parbrizul a fost schimbat la masina mea cand mi a luat-o... acum 2 luni cred . si deabea acum sa fi patit asa pentru ca n-au lipit-o baietii aia bine de la caldura prea mare ce este acum ?

23 Jun 2015, 18:53:
QUOTE(my_facelift @ 23 Jun 2015, 16:42)
Bila mare - este senzorul de lumini + ploaie. Nu umbla !

@gutui face referire la oglinga clasica, fara senzor, care are o pastila lipita pe parbriz...

Din cate stiu, oglinda nu este lipita ci are o componenta de prindere intre plafon si ea.
Recomandare - mergi in service (Renault) pt constatare.

Daca este pe varianta cu pastila si aceasta s-a dezlipit, tot in service trebuie rezolvat. Necesita adeziv special. Adezivii din comert (majoritatea) nu rezista la variatii bruste de temperatura.
*

aceasta este mai exact oglinda ca sa nu se faca confuzii biggrin.gif

24 Jun 2015, 14:31:
In final , am sunat la cei ce mi au pus parbrizul la masina , deoarece era pe garantie si ei mi au pus oglinda la loc... si o s-o lipeasca ei direct biggrin.gif

This post has been edited by body_bwa: 24 Jun 2015, 13:31

Attached thumbnail(s)
20721021_1_1000x700_oglinda_electrocrom_renault_megane_2_iasi.jpg ( Size: 35.96k ) Number of downloads: 187

--------------------
+
iDoctor
post 24 Jun 2015, 21:24
Post #6

Membru autentic

chestia asta am avut-o si eu , parbrizul fiind in garantie la autocobalcescu , a fost inlocuit parbrizul .

This post has been edited by iDoctor: 24 Jun 2015, 21:28

--------------------
Renault Megane - B-02-TYM 2011 / 150 hp
Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
+
body_bwa
post 24 Jun 2015, 21:49
Post #7

Bogdan

QUOTE(iDoctor @ 24 Jun 2015, 22:24)
chestia asta am avut-o si eu ,  parbrizul fiind in garantie la autocobalcescu , a fost inlocuit parbrizul .
*

la mine este parbrizul intact...si eu tot in garantie il am , sambata ma duc la ei sa mi lipeasca bine de data asta oglinda retrovizoare biggrin.gif pana atunci merg cu megane-ul lui mama radmasa.gif

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 07:18
Dacia