Intrebare legata de directie, geometria rotilor
![]() ![]() ![]() |
Intrebare legata de directie, geometria rotilor
sambarton |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 24 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2006 privilege 1.9 dci
|
|||
moisemotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 10 October 14 ![]() |
Bieleta are filet prea lung si sa infiletat la maxim in capul de bara si nu mai au ce sa regleze asta a patit eu cu piese de la trw.Si mie imi sta volanul un pic spre dreapta dar sa dau iar bieletele jos sa tai din filet sa le pun la loc si sa fac iar geometria......
|
--------------------
Renault
Megane 2 2.1 GT Dynamik Lux
2003 1.6,16 v 113 cp
|
|
sambarton |
![]()
|
Am inteles ce spui. Dar filetul bieletei era mai lung dinainte sa umble ei acolo iar volanul statea drept inainte de toata treaba asta.
|
--------------------
renault
megane 2
2006 privilege 1.9 dci
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu zic sa cauti un service ca lumea, demontarea/ remontarea basculei implica tehnologic si reglaj de directie
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
sambarton |
![]()
|
Serviceul asta e f cunoscut in CT. Are cea ma avansata statie de geometrie 3d din oras. Nu imi par ciocanari dar ceva s-a intamplat acolo. Am vb si la reprezentanta si treaba cu bieleta cap de bara si geometrie costa in jur de 1200 ron. Ei m-au sfatuit sa revin la serviceul unde am efectuat lucrarea ptr a inlocui ei ce trebuie si a finaliza treaba. In final am revenit la ei, am comandat bieleta si capatul de bara si astept. Acum am un scartait parca de amortizor pe partea cu problema. Sa vad ce rezolva ca m-am saturat.
|
--------------------
renault
megane 2
2006 privilege 1.9 dci
|
|
sambarton |
![]()
|
Am revenit. S-a rezolvat problema cu volanul stramb ( inlocuit bieleta si capat de bara, refacut geometria). Iar scartaitul acela era de la rulmentul flanselor de amortizor. Flansele erau noi marca snr si au inlocuit pe cele vechi de 1 an kyb tot ptr un zgomot la suspensie( in fine cele kyb s-au inlocuit degeaba zgomotul provenind de la arc). Oricum slabe calitativ piesele aftermarket de la directie. De la un pivot uzat pe dreapta am ajuns sa inlocuiesc toata fata ptr ca mereu apareau zgomote suspecte dupa inlocuirea unei piese.
|
--------------------
renault
megane 2
2006 privilege 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:11 |