intrebare
![]() ![]() ![]() |
intrebare
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20141011_121656.jpg ( Size: 3.14mb ) Number of downloads: 699 |
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
La cum sunt rupte posibil agatate. Nu sunt taiate.
la megane nu este un sigur becc la nr.? Acolo sunt 4 fire...... |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Daca e Megane sedan anci f probabil sunt niste fire de la cablajul senzorilor de parcare, chiar daca masina nu are asa ceva.
|
--------------------
a
a
a
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Esti primul proprietar? Pare ceva artizanal.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a dat bara jos pana acum?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ma scuzati ca raspund asa greu, m-am mutat si nu am mai ajuns la un pc
@wolfin - sunt 2 becuri la nr @mars - sunt primul proprietar @b76bgaarh - bara s-a dat jos acum 4 ani cand am avut masina lovita, insa nu i-am observat sa atarne Asa cum am zis , merg toate becurile+ portbagaj |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Veneau Meganele cu preechipare de remorca?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
trage de fire cu putere ..vezi ce se intampla........
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
red_apple |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 November 14 ![]() |
Imi expira permisul peste cateva zile , ca sa-l schimb mai trebuie sa fac si fisa medicala ?
|
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Obligatoriu.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Parca daca-l schimbai inainte de data expirarii nu era nevoie.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
red_apple |
![]()
|
alti bani pe caretrebuie sa-i dau aiurea cu fisa aia medicala de 2 lei.
|
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Pai fa-o sa nu fie de 2 lei. Fa vizita medicala pe bune de la cap la coada. Asa poate afli ceva nou. Eu unul fac 2 pe an, amandoua pe bune si sunt foarte multumit!
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
red_apple |
![]()
|
Ideea e ca nu prea imi vine sa mai dau bani si pe fisa medicala(bani care momentan luna asta nu prea ii am) am 28 de ani nu inteleg de ce au impus faza cu fisa medicala la toate categoriile de varsta.Vreau doar sa il schimb ca-mi expira, nu pricep la ce mama naibii tre sa fac si fisa medicala din nou.(am permis Ct. B
This post has been edited by red_apple: 14 Jun 2015, 15:51 |
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Pana recent, nu stiu exact cand, nu trebuia sa faci vizita medicala daca preschimbai permisul inainte de expirare, insa acum este obligatorie. Eu l-am schimbat acum 3 luni, inca nu expirase, si a trebuit sa fac vizita medicala.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nasol..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
red_apple |
![]()
|
Poti sa-mi spui cam in ce consta fisa asta medicala tip permis ? adica la ce "aparate" te pune etc.
|
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
1. Control oftalmologic, te uiti la panoul cu cifre/ litere 2. Control ORL, ii intereseaza mai mult auzul, iti pun niste casti si trebuie le spui ce auzi in ele. 3. Control neuro, verifica reflexele, coordonarea.....forta in membre 4. Control "chirirgical"....pt ca se desfasoara la cabinetul de chirurgie, insa consta doar in niste intrebari privind fracturi, rupturi, membre strambe..... 5. Control psihologic, o discutie de cateva minute cu un psiholog, te intreaba daca ai probleme speciale, epilepsie, pierderi de cunostinta, etc 6. Medicina interna.....o palpare la ficat, splina, iti ia o tensiune.... In mare cam atat. Eu am dat 120 sau 130....nu mai tin minte, la RomGerMed. A durat cam o ora. This post has been edited by vallixx: 15 Jun 2015, 07:57 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu te duce la spitale de stat, am facut eu prostia asta, ca era aproape de casa. 3 saptamani mi-a luat sa imi primesc permisul din cauza fisei. Nu venea niciun medic dupa program in cabinet, iar daca ai si tu serviciu si nu poti pierde toata ziua acolo, nu ai nicio sansa.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sau dai o spaga unui instructor si scapi fara batai de cap.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Nu prea mai tine nici acolo.DNA-ul e peste tot .
![]() Ce stii tu era demult de tot....... ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
daca nu a expirat , te duci si il schimbi , nu ai nevoie de fisa, daca ii expirat atunci iti trebuie si fisa
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou, ii trebuie fisa medicala... a fost o imbulzeala in perioada aia ... De schimbat il schimba , dar nu ii prelungeste valabilitatea fara fisa medicala.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(UXE @ 15 Jun 2015, 08:51) sau te duci la un spital/policlinica si intrebi de fisa medicala pentru permis apoi cu prima persoana care iti ofera un rapuns pertinent stabilesti si pretul (evident la urgenta, de regula 50 ron) ![]() This post has been edited by MMVI: 15 Jun 2015, 13:08 |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
S-apoi va mirati cand va omoara cine-stie-ce spagar d-asta care nu vede mai departe de parbriz, sau caruia-i crapa inima si va imprastie pe tot carosabilu'...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
L!nuX |
![]()
|
Erau lampile de la numar
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
din pacate asa se procedeaza... nu se mai minuneza nimeni
![]() mai adaug eu la enumerarea ta R19/16v... sau un stresat care nu a dat un examen psihologic relevant si care ar putea evita un accident dar e "prea corect" sa o faca si te imprasitie etc. ![]() ![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
red_apple |
![]()
|
In mare am cam rezolvat , am facut fisa medicala(si am facut-o pe bune - toate foarte ok) , am platit la CEC 68 de lei taxa pentru permis , urmeaza sa ma duc maine la politie pentru depunerea dosarului si pentru efectuarea de poze pentru permis.
Pe fisa medicala am dat aprox 200 de lei la o clinica particulara. |
--------------------
Renault
Symbol
2012
|
|
UXE |
![]()
|
Cu 50 de lei rezolvai si mai rapid si ieseai si mai ieftin
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:17 |