Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Kangoo-Smuceste la demarare!, 1.5 dCI 48KW

NicKlaus
post 29 May 2015, 15:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut colegi!

Am urmatoare problema la al meu Renault Kangoo 1.5 DCI 48KW.
Dupa ce parcurg o orecare distanta cu masina iar motorul ajunge la temperatura optima de functionare atunci cand plec de pe loc caroseria incepe sa vibreze si pe partea dreapta a masinii undeva in dreptul rotii se aude o bataie, totodata am impresia ca roata pana pleaca se invarte oarecum intrerupt ...in socuri.(ca si cum ai da in planetare) ( poate am sa fac un filmulet ca sa se inteleaga mai bine)

Initial am zis ca e tamponul hidroelastic pe care l-am schimbat
Ce ii drept trebidatiile s-au diminuat considerabil la interior dar tot asa face cand demarez la cald
Ulterior am schimbat bieleta antirasturnare (balans) si cu asta am rezolvat faptul ca schimbatorul imi pleca efectiv atunci cand acceleram sau deceleram.

Doresc sa precizez ca ambreiajul a fost schimbat inainte sa achizitionez masina de catre fostul proprietar. (disc si placa)

Eu ma gandesc la volanta dar e ciudat ca bataia se aude in dreapta masinii. Ma gandesc ca daca era volanta trebuia sa faca din toate incheieturile.
Ce ii drept telescoapele nu prea mai au zile . Sa fie oare telescopul care misca sau flansa?

Am sa incerc sa revin cu un scurt filmulet.

This post has been edited by NicKlaus: 29 May 2015, 19:18

--------------------
Renault Kangoo 2003 1.5DCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NicKlaus
post 10 Jun 2015, 00:20
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Revin cu un update. Astazi povestind cu un amic despre problema careia nu ii dau de cap, el mi-a sugerat sa verific tamponul intermediar ce se afla pe planetara dreapta sa nu fie deplasat sau lipsa. El zicea ca di de acolo ar putea sa vina socurile, cu toate ca eu am impresia cand schimb in inferioara sau superioara ca bataie/troncaneala vine undeva din partea de sus a rotii.

--------------------
Renault Kangoo 2003 1.5DCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 20:59
Dacia