Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

zgomot la motor la relanti

mihai.grigoriu
post 8 Jun 2015, 14:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

buna ziua
am si eu un megane 2 din 2007 1.5 diesel de 63 kw si de ieri a inceput sa se auda un zgomot la motor cand este la relanti si parca si tremura putin motorul , iar cand opresc motorul se mai aude ceva in plus dupa ce se opreste
Ma puteti ajuta si pe mine cu vreo informative daca se poate sa verific ceva sau ce sa fac mai exact
Va multumesc
Am scos busonul la ulei si acolo se aude un pacanit iar motorul parca vidreaza mai tare iar cand opresc motorul scartaie ceva dar nu mereu

8 Jun 2015, 22:00:
salutare din nou
prieteni in legatura cu zgomotul de la motor
am pus un tester de dacia un super priceput baiatu
si mi-a zis asa - 1 trebuie curatata pompa cu o solutie adica se scot furtunele si se baga aceasta solutie si dispare tacanitul care aparea din cand in cand mai ales ca motorul era cald Cauza este ca nu baga sau baga prea multa motorina
2 parametric motorului nu erau in tocmai datorita EGR-ului care se curate
si mi-a mai zis ceva despre o sonda care costa in jur de 25à ron
Maine ma duc cu masina la un mecanic recomandat de el . dupa ce imi face ce trebuie mecanicul o sa o pun iar pe tester sa vad parametric motorului
Voi revenii cu noutati
aaa si apropos aveam bujiile arse de vreo 65 de mi de km
o sa le sch si pe alea si va spun cum se comporta masina
in rest eu sunt foarte multumit de meganul meu
daca ave-ti ceva intrebari in legatura cu meganurile sau loganurile contactati-ma me mihai.grigoriu@daciagroup.com ptr ca baiatu asta cu testerul lucreaza in dacia ca si mine si are program original de dacia Renault . poate va pot ajuta

This post has been edited by mihai.grigoriu: 8 Jun 2015, 22:00

--------------------
renault megane - AG 92 VLN 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 13:41
Dacia