Intercooler Clio II 1.6 16v an 2002, Intrebari intercooler
![]() ![]() ![]() |
Intercooler Clio II 1.6 16v an 2002, Intrebari intercooler
deyu90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II
- AB 0448
2002 Dynamique
|
|||
CipTal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 12 September 14 ![]() |
Intercooler pe motor cu aprindere prin scanteie? Adica sa modifici toata admisia si tot ce tine de alimentare? Nu prea cred ca la asta te referi. Probabil te-ai exprimat gresit.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- xxx
2007/1.5 dci 85 CP
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Eu unul nu am vazut (deocamdata) intercooler pe motoare aspirate pe benzina.
Intercooler-ul este specific motoarelor cu turbina (diesel sau pe benzina). Avand turbina, motoarele diesel au toate intercooler. La fel si cele pe benzina, cu turbina (eu spre ex am intercooler la un motor 1,2 TSI de la VAG, motor pe benzina). Dar, de intercooler pe motoare aspirate (cum este 1.6l 16V) eu nu am auzit. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce vrei sa racesti prin acel intercooler ? aerul ce intra in habitaclu ?
![]() n.ai ce face cu intercooler, mai rau faci daca il pui ca obturezi traseul de aer... care la clapeta trebuie sa fie cat mai scurt ... |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
QUOTE(deyu90 @ 27 May 2015, 12:18) Salutare, Am un Clio 2 1.6 16v Dynamique si ma bate gandul sa ii pun un intercooler de la TA-Technix. Daca vrei o crestere de putere a motorului, nu intercooler-ul este solutia. Motorul 1,6 16V poate fi resoftat prin mufa OBD, se castiga cam 10% in plus la putere si la cuplu. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:49 |