Bricheta si priza spate
![]() ![]() ![]() |
Bricheta si priza spate
Farmy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Olympic nr:001
2012
|
|||
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
esti sigur ca nu s-au ars sigurantele si plus de asta cine te-a invatat sa legi statia la bricheta. eu zic sa mai verifici odata sigurantele cu mare atentie, vezi ca ai un tablou sub bord si unul pe la motor
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Farmy |
![]()
|
Am legat statia la bricheta pentru ca e mai usor decat sa trag fir de la baterie prin masina.In plus este o statie mica de 100w si subwoofer 80w.Priza spate scoate 120w.Am verificat sigurantele,era o siguranta de 10A arsa...am inlocuit.o si tot nu merge bricheta sau priza de alimentare spate
![]() |
--------------------
Renault
2012
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
Siguranta de 10A pentru statie ,se va arde tot timpul, dar cel mai bine sa ti explice cunoscatorii in ale electricelor.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Farmy |
![]()
|
Nu inteleg de ce au pus o siguranta de 10A pe o priza de 120w.Am schimbat siguranta,si tot nu merge bricheta.am verificat si nu s.a ars din nou
![]() |
--------------------
Renault
2012
|
|
alexbudan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 19 May 08 From: Pitesti ![]() |
Datorita puterii mult prea mari sesitazata de calculator, posibil ca acel circuit sa fi fost
"blocat" de calculator. Ceva asemenator am patit eu, si dupa ce am fost in service la revizie si mi-a inspectact cu CLIP-ul, i-a dat un reset sau ceva de genul si a disparut problema... |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer 1.2 TCE 130 EDC
2015
|
|
Farmy |
![]()
|
Asta pare sa fie problema,o sa ma duc cu masina la service.Pe viitor o sa cumpar o statie si un subwoofer mai mare si o sa le alimentez direct de la baterie.Multumesc mult pentru raspunsuri
![]() |
--------------------
Renault
2012
|
|
bhadorya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 March 11 From: constanta ![]() |
QUOTE(alexbudan @ 7 Oct 2012, 19:55) Datorita puterii mult prea mari sesitazata de calculator, posibil ca acel circuit sa fi fost "blocat" de calculator. Ceva asemenator am patit eu, si dupa ce am fost in service la revizie si mi-a inspectact cu CLIP-ul, i-a dat un reset sau ceva de genul si a disparut problema... stie calculatorul unui Megane sa faca asa ceva???? eu nu cred ca avem asa ,, calculatoare evoluate"!!!!! |
--------------------
renault
megane 2 estate
2007 1.5 dci chel
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
@ Farmy : speram cu totii ca tu sa nu pui o siguranta mai mare de 10A acolo , si sa incerci din nou !!!
![]() @bhadorya : nu e mare "calculatorie" ca unul din computerele masinii sa "blocheze" circuitul. Din moment ce calculatorul masinii stie daca a fost ars vre-un bec, atunci e normal sa stie si de astfel de "incidente" profesioniste ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
Farmy |
![]()
|
Nu o sa pun o siguranta mai mare
![]() |
--------------------
Renault
2012
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Farmy, foloseste functia search, vei gasi recomandari !!! Cauta in aria "audio" si cu siguranta gasesti si pt zona ta.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
cismarel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 January 13 ![]() |
salut, cum ai schimbat sigurantele de la bricheta ca eu nu stiu pe care sa o schimb de la motor. mai este alt compartiment inafara de ala
|
--------------------
Renault
Megane
III/ 2009 Renault Megane III 1.5 DCI 63Kw
|
|
IancuMIC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 4 December 11 From: Galati ![]() |
Revin cu o intrebare al carei raspuns nu l-am aflat din posturile acestui topic; unde este pozitionata siguranta alocata brichetei? Daca n-ar fi atat de incomoda pozitia blocului de sigurante din habitaclu la Megane 3, le-as lua pe rand la verificat.
Multumesc frumos. This post has been edited by IancuMIC: 15 Sep 2014, 12:00 |
--------------------
DACIA
Logan
2008,Prestige 1.6/16v Renault Megane 3 1,5 dCi Expression
Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul. |
|
loganmpi16 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 31 March 09 From: Alexandria, ![]() |
QUOTE(IancuMIC @ 15 Sep 2014, 11:43) Revin cu o intrebare al carei raspuns nu l-am aflat din posturile acestui topic; unde este pozitionata siguranta alocata brichetei? Daca n-ar fi atat de incomoda pozitia blocului de sigurante din habitaclu la Megane 3, le-as lua pe rand la verificat. Multumesc frumos. Cel mai probabil o gasesti la 19 sau impreuna cu cea radio la pozitia 16 (la logan asa era)untitled.jpg ( Size: 189.81k ) Number of downloads: 710 Mai cercetez si revin pt mai multa siguranta. This post has been edited by loganmpi16: 15 Sep 2014, 17:26 |
--------------------
Renault
Megane III Sport Tourer 1,5 dci 90hp
2011 Bussines
|
|
dan-paul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 December 09 ![]() |
Am si eu o intrebare: de ce ramane alimentata priza de la bricheta, dupa ce scot cartela si ies din masina? Este prima masina la care am vazut asa ceva. Si stergatoarele pot fi folosite, fara sa fie nevoie sa pun contactul.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour 1.5 dci 110CP
2012
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Farmy @ 7 Oct 2012, 08:31) Am legat statia la bricheta pentru ca e mai usor decat sa trag fir de la baterie E mai usor dar nu si cel mai corect.Considera ca subwooferul va produce fluctuatii tensiunii ca urmare ar trebui si un condensator gen 1Farad pentru stabilizare.Foloseste un kit dedicat pentru asa ceva,ca in poza.Fir litat si gros sa aiba rezistivitate mica altfel pica tensiune multa pe fir ![]() QUOTE(dan-paul @ 30 May 2016, 15:29) Am si eu o intrebare: de ce ramane alimentata priza de la bricheta, dupa ce scot cartela si ies din masina? Este prima masina la care am vazut asa ceva. Si stergatoarele pot fi folosite, fara sa fie nevoie sa pun contactul. Si batrana Dacia 1310 avea alimentare permanenta la bricheta ... This post has been edited by azaghorth: 30 May 2016, 16:11 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
dan-paul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 December 09 ![]() |
n-am avut dacie veche, dar am avut 2 renault megane2, 2 logan si 1 skoda fabia si niciuna nu avea asa ceva
|
--------------------
Renault
Megane 3 Grandtour 1.5 dci 110CP
2012
|
|
rusus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 31 May 15 ![]() |
QUOTE(dan-paul @ 30 May 2016, 14:29) Am si eu o intrebare: de ce ramane alimentata priza de la bricheta, dupa ce scot cartela si ies din masina? Este prima masina la care am vazut asa ceva. Si stergatoarele pot fi folosite, fara sa fie nevoie sa pun contactul. Nu rămâ mult alimentata,după ce o încui mai durează câteva secunde și se ia curentul ,eu am stație de emisie recepție pusă la brichetă și după câteva secunde bune se stinge |
--------------------
megane 3
1.5 dci,90 cp 2011, megane 3 bose 2013
Megane 4 intens 2017 estate Contul ***chivereanumarian*** fără posibilitate recuperare parola(nu primesc mail )
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Se opreste dupa cateva secunde. Eu am in portbagaj lada frigorifica . si am facut proba si cu telefon pus la incarcat in toate prizele . Si daca lasi masina deschisa si chiar cu cartela bagata , odata cu stingerea bordului se sting si accesoriile.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
sigurantele sunt pe tabloul din interiorul masinii, sunt sigurante separate pe fiecare priza
cel mai bine gasesti aici, am pus si un *pdf* cu schemele http://www.reno.ro/schema-a-panoului-de-si...te-t283842.html This post has been edited by ionut L.: 31 May 2016, 09:58 |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:42 |