programare Renault luni 13:30, Verificari ( diagnoza si tren rulare)
![]() ![]() ![]() |
programare Renault luni 13:30, Verificari ( diagnoza si tren rulare)
cristisad |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 28 September 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
cristisad |
![]()
|
Si mi-au pus celebra toba de 900 ron.
Am testat-o la un drum de 110km dus, 110km intors, drum cu denivelari , un drum mai carpit asa. La intoarcere, toba a inceput sa scoata sunete, cea veche de 7 ani, nefacand asa. Am sa sun la Renault, sa ma intorc la ei ![]() This post has been edited by cristisad: 2 Jun 2015, 22:00 |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
cristisad |
![]()
|
factura finala.
Mi-au facut si o reducere de vreo 16% si am platit la final 2300. This post has been edited by cristisad: 5 Jun 2015, 21:17 Attached thumbnail(s) WP_20150602_040.jpg ( Size: 1.99mb ) Number of downloads: 166 |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
da zau ca si tu ai avut nebunia ta cu reprezentanta. In banii astia cred ca schimbai tot ce ai schimbat tu si iti ramaneau si jumatate probabil sa te plimbi si sa faci un mini concediu. Acum fiecare face ce vrea cu banii lui, dar mi se pare exagerat pentru o masina care cum ai zis si tu, nu mai valoreaza mai mult de 2000 de euro. Eu unul inca ma gandesc serios daca mai merita sa ii mai schimb si distributia, desi am depasit de 3000 km pragul de 60.000 , da pai sa mai investesc si in altele precum ambreiaje sau reparatii la caroserie(zgarieturi) etc. Cel putin la mine, masina avand 11 ani, consider ca si-a facut treaba onorabil si acum as mentine-o cu investii minime, cat sa merg in siguranta stric in oras, si ca sa isi faca si a mea prietena expreienta la volan.
This post has been edited by alexme24: 5 Jun 2015, 21:31 |
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Deci.........dupa ditamai tam-tam-ul de aici, te duci fix tot la ei sa dai banii aia. Felicitari!!! Acum nu mai polua gratuit forumul, ai primit sfaturi si ai facut ce nu trebuia.
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 6 Jun 2015, 05:54 |
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Cand se construiau masini aveam de schimbat la ele numai consumabile, in ziua de azi toata masina a ajuns sa fie un consumabil.
Sunt deacord cu alexme, nu trebuie investit in masina mai mult decat nu trebuie, chestiilea astea tin cat e noua masina, gen dat cu ceara si spalata zilnic aspirata etc. Trebuie sa te gandesti ca la finalul vietii, masina va ajunge la fier vechi, la reciclat si nu intr-un muzeu, iar valoarea ei scade pe zi ce trece, indiferent ca iti faci reviziile la reprezentanta sau la atelierul local. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
cristisad |
![]()
|
masina are 7 ani, n-a avut cine stie ce probleme. Nu mai am de schimbat nimic la ea, am dat 23 milioane si gata.
Oricum, are 7 ani vechime, nu-i chiar asa veche, incat s-o fac cu piese din dezmembrari, dar pana la urma e o masina care valoreaza putin astazi si trebuie facuta cu cele mai ieftine piese, nu mai e noua. Pana la urma , la reprezentanta merita mers doar daca ai o masina noua, cu una asa ieftina, nu merita, m-am lamurit si eu. Oricum nu mai bag bani in ea. Am distributie,baterie,cauciucuri vara/iarna,toba,filtre ,ulei , toate schimbate. Daca mai crapa ceva, o fac cu ce e mai ieftin posibil, vorba aia, e o masina veche si ieftina , care in cativa ani ajunge la remat. Pisi pe ele fiare)) Am o intrebare. A spus cineva pe forum ca schimbarea jantelor de 7 ani , cu unele noi, tot de tabla, ar schimba tinuta de mers a masinii. Asa este? Care ar conta mai mult? cauciucurile sau jantele? jantele sunt de cand am masina. This post has been edited by cristisad: 8 Jun 2015, 23:21 |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
inainte sa-i pui anvelope noi, trebuia sa mergi la indreptat jante... dupa anvelope trebuia mers la geometrie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
De unde si pana unde te duci la geometrie dupa schimbarea anvelopelor? A ca este posibil ca jantele se fie un pic strambe, asta este alta treaba.
This post has been edited by alexgeogabriel: 9 Jun 2015, 06:39 |
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca, in eventualitatea ca nu-s facute unghiurile, si-i pacat de cauciucuri...
|
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Daca janta a fost putin stramba cand a fost facut unghiul ultima data, dupa indreptarea lor si echipare nu pneuri noi nu ar fi recomandat sa ii faca din nou geometria?.
Sincer nu am fost de mult intr-un atelier auto sa imi fac geometria rotilor, dar ultima data cand am fost imi aduc aminte ca avea un dispozitiv care se prindea de marginea jantei. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
cristisad |
![]()
|
Cei de la renault mi-au inlocuit o bieleta directie si automat din cauza ca au intervenit aici, au trebuit sa verifice geometria sau unghiurile. Asa mi-au spus.
Cand se intervine la sistemul de directie a masininii, se verifica si regleaza geometria si unghiurile, cam asa ceva. Eram curios daca jantele mele de 7 ani sunt ok, cum aflu daca-s ok si daca indreptate sunt la fel de bune ca unele noi. Nu intelegeam de ce jantele noi ar schimba tinuta de drum a masinii, asta spusese cineva pe forum. |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Da au avut dreptate cu geometria.
Eu cu 100 lei mi-am montat anvelope la toate jentile , indreptat , echilibrat schimbate valvele. Le-a verificat la masina de echilibrat cand invarte roata are o tija fixa de o pune pe marginea jantei se invarte roata ,daca tija atinge toata marginea jantei e perfect dreapta ceea ce e cam greu de crezut la drumurile noastre , daca e indoita or sa fie portiuni unde nu atinge axul acela, apoi dupa verificare se ia la indreptat. La prima groapa made in RO fi sigur ca s-a dus toata indreptarea....fiind din tabla din cate stiu merge indreptate usor mai nasol cele din aliaj ca risti sa le spargi. This post has been edited by andutu: 9 Jun 2015, 23:25 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:12 |