Putin ajutor va rog cu doua probleme, Stop + baterie si centura cu pretensionare
![]() ![]() ![]() |
Putin ajutor va rog cu doua probleme, Stop + baterie si centura cu pretensionare
gabyw2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
PRIVILEGE 2002 1.9DCI 120 CP COMBI
|
|||
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu m-am luptat cu eroarea respectiva.
Pana la urma am schimbat ceasurile si s-a rezolvat. Asta dupa ce am reparat alternatorul si puteam sa-l scot din calcul. Eroarea de airbag ar putea fi de la plasa din scaun care simte prezenta ocupantului. Daca esti mai greu, poate a cedat de la greutate. Sau mufele de sub scaun nu mai fac contact bine. Scaunul se da jos desfacand cele 4 suruburi de sub podea. Pe rampa e cel mai usor de scos. In functie de echipare ai 2 sau 3 mufe de scos din scaun, din modulul de confort. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
gabyw2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 November 09 ![]() |
multumesc rmg pt amabilitate si promptitunide
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
PRIVILEGE 2002 1.9DCI 120 CP COMBI
|
|
the_dodita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
Eroarea de la ceasuri vine de la o rezistenta căreia i-a cedat lipitura de pe placa. Faptul ca nu ai mai avut eroarea după ce ai mișcat piesele și apoi a reapărut denota faptul ca nu e lipita bine... Și eu am avut acea eroare și am lipit rezistenta.... Acum e ok.
This post has been edited by the_dodita: 27 Jul 2015, 12:06 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE
- VN xxx DOD
|
|
cristianalin85 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 20 June 15 From: dr tr severin ![]() |
Problema cu service si airbag e 100% de la scaun si eu am scimbat scaunul recent si nu am infiletat bine piulitele, ma grabeam sa plec mi-a aparut eroarea, dupa ce am facut un mic balans pe scaun a disparut eroarea(asta fiind in mers) deci nu este grav, dai cu putin spray pe mufe si le fixezi la loc.
|
--------------------
renault laguna 2
laguna 2
2003 Expression
- MH85CRS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:39 |