Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema motor, Miros de motorina in interior , motorina la motor

iceblow
post 5 May 2015, 20:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua detin un megane 2 2007 cu motor 1.5 dci 105cp si de ceva timp miroase in interior a motorina si astazi am observat ca mirosea si in fata masinii. Am dat masca de ulei jos si am observat ca putin mai jos era motorul ud. Am verificat lichidul respectiv si era cu siguranta motorina. Deci pe undeva imi curge motorina la motor si din cate am observat pare a fi si intr-un loc ud scutul de jos de la motor si nu pare a fi apa , cu siguranta ca este motorina. Si parca de la un timp consumul motorului a crescut. O sa postez mai jos o poza facuta la motor. Astept niste pareri din partea voastra si care ar putea fi problema si cat de grava.

Attached thumbnail(s)
20150505_203423.jpg ( Size: 1.19mb ) Number of downloads: 102

--------------------
megane 2 - b444 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nislau
post 7 May 2015, 22:31
Post #2

Membru incepator

problema e ca trebuie sa mergi in service. in principiu e o conducta care scapa motorina. se mai intampla, rar dar se intampla si eu am avut o problema similara dar la un alt model.

--------------------
renault megane megane 4 - vn05mur 2018
+
vick
post 8 May 2015, 19:56
Post #3

Membru incepator

From: Romania

Verifica rampa de retur injectoare. De obicei furtunasele alea imbatranesc, crapa si incep sa scape motorina de retur pe motor. Se gaseste furtun de retur la cca 10 lei/m in magazine si daca ai un pic de inclinatie ti-l poti reface singur. In service o sa vrea sa ti-l schimbe cu unul nou... in jur de vreo 150 fara manopera daca imi amintesc bine.

--------------------
DACIA 1310L - B01POL
SAU NU ...
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:23
Dacia