Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ventilator scenic mk2, ventilator scenic mk2

cristiano81
post 27 Apr 2015, 01:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am un scenic din 2005 1.4 benzina volan dreapta cu AC ,manual si nu imi merge decat in viteza a 4:(ahsa zisa rezistenta e numai la clima sau si la manual?si are cineva idee unde se afla?volanul e pe dreapta:)am avut aceasi problema la un e46 cu volan pe dreapta si era piesa cu tepi care am schimbato si surpriza...era pe partea soferului:)adica sub volan...smile.gif))aici..la scenic cam m am incurcat si astept o parere.

This post has been edited by cristiano81: 27 Apr 2015, 01:13

--------------------
renault scenic 2 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flying Frenchman
post 6 May 2015, 17:51
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Salut, Nu stiu daca nu cumva ai reusit sa rezolvi problema pana acum. Rezistenta despre care vorbesti este ceva mai mare, este un modul electric si se schimba doar de un electrician. Nu te sfatuiesc sa incerci sa o schimbi singur. Accesul este greu, pentru ca piesa se gaseste tocmai langa parbriz si trebuie demontat tot bordul; in plus, este posibil sa trebuiasca sa inlocuiesti si un fir electric. Am patit povestea asta, modulul respectiv se "prajeste" pentru ca nu este bine protejat de caldura, este o hiba conceptuala. Exista cazuri in care aceasta problema se combina sau chiar decurge din defectarea compresorului aerului conditionat. In orice caz, te sfatuiesc sa mergi cu ea la un service Renault.

--------------------
Renault Scenic 2 - B62TRA 2005 1,5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 12:03
Dacia