pt miciceii
![]() ![]() ![]() |
pt miciceii
lucian ionescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2009
|
|||
Staticxxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Validating Reno Posts: 62 Joined: 7 February 13 ![]() |
Ce-ai fumat?
|
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
miciceii da din coada bucuros!
|
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Omu' merita,dar nu stie ce a facut...Oricum...e de bine...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
lucian ionescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 April 15 ![]() |
mai oameni buni,tare mai sunteti buni la mistocareala!!!
miciceii chiar mi-a dat un sfat bun pt ca acum stiu ce am sa le zic celor de la service. In loc de commenturi glumete as fi preferat un sfat de la voi la intrebarile care le-am pus. totusi spre ex. poate stie cineva cum sa schimba meniul din limba franceza in engleza la bord. dupa cum am mai spus am luat un scenic dar nu stiu nimic de aceasta masina. efectiv am luat-o ca mi-a placut,dar la cate commenturi am vazut pe forum parca e cam pacatoasa masina asta. acum ramane de vazut cand incepe sa-mi cada si mie cate ceva(sper sa nu!!!) si intradevar pe forum poti afla multe lucruri bune,multe idei,multe sfaturi. dar sunt de acord ca daca am intrat in clubul Reno trebuie sa accept si bune si rele! |
--------------------
renault
scenic
2009
|
|
Staticxxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Validating Reno Posts: 62 Joined: 7 February 13 ![]() |
QUOTE(lucian ionescu @ 22 Apr 2015, 08:00) mai oameni buni,tare mai sunteti buni la mistocareala!!! miciceii chiar mi-a dat un sfat bun pt ca acum stiu ce am sa le zic celor de la service. In loc de commenturi glumete as fi preferat un sfat de la voi la intrebarile care le-am pus. totusi spre ex. poate stie cineva cum sa schimba meniul din limba franceza in engleza la bord. dupa cum am mai spus am luat un scenic dar nu stiu nimic de aceasta masina. efectiv am luat-o ca mi-a placut,dar la cate commenturi am vazut pe forum parca e cam pacatoasa masina asta. acum ramane de vazut cand incepe sa-mi cada si mie cate ceva(sper sa nu!!!) si intradevar pe forum poti afla multe lucruri bune,multe idei,multe sfaturi. dar sunt de acord ca daca am intrat in clubul Reno trebuie sa accept si bune si rele! Eu cand te-am intrebat ce ai fumat nu am glumit. Unde vezi tu intrebarile tale? |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Staticxxx |
![]()
|
e clar...
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Luciane, welcome aboard... asteapta-te, ca o sa-ti mai vina. Depinde cat de repede termini rodajul.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 09:18 |