Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Lumini poziție., Lumini poziție vs lumini de zi

Daniel Renault 3
post 3 Mar 2021, 21:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua.nu știu cum să încep sunt nou pe aici ,nu am mai deloc experiență.De curând am achiziționat un Renault Mégane 3 grandtour break din 2015. Este dotat cu lumini de zi care nu se sting decât dacă motorul e oprit . De curând am observat că în far mai sunt niste becuri mici w5w am consultat manualul mașinii și spune că ar fi luminile de poziție .problema e că nu reușesc să le aprind .icand învârt de buton sa aprind pozițiile in bord îmi arată pe ecran că pozițiile sunt aprinse dar în far nu se aprind acele 2 becuri mici .ce rol au becurile alea acolo ? Am crezut la început că ar fi arse dar le.am schimbat și nimic . De ornament nu sunt ,că au fire trase .nu înțeleg rolul lor acolo daca nu se aprind . Precizez că nu sunt nici cele care se aprind in viraj că am incercat la viraje ,la obstacole,in parcare ... Și nimic .daca știe cineva.astept răspuns mulțumesc anticipat.

--------------------
Renault Megane 3 grandtour 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lupukel
post 4 Mar 2021, 01:30
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi

--------------------
Renault Megane 3 2012 1.5 dci 110 CP K9K836
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:34
Dacia