Mufa dubioasa deasupra de ventilator, Are cineva idee?
![]() ![]() ![]() |
Mufa dubioasa deasupra de ventilator, Are cineva idee?
Alexandar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|||
cmnrazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 3 October 10 ![]() |
Sper sa nu gresesc dar parca e de la senzorul de capota.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 120cp
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Pai si care zmaau e rolu' ei?! De ce ar avea capota senzor?! Mama naibii, Reno-u' asta!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Complicat al dracu, nu?
Usile de ce au senzori? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca n-ar avea senzori am intra prin portbagaj.....nu?
![]() |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Mufa aia o am si eu, senzor are careva functional?
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Senzorul apare la montajul alarma din fabrica.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alexandar |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 27 Mar 2015, 21:19) Am sapat mai mult pe forum si am descoperit hiba. Ce-i drept daca nu vedeam postarea colegului Razvan, nu stiam dupa ce sa caut. Usile au senzori din cu totul alt motiv decat capota, dupa cum a mentionat espacern. Deci, din cate a spus espacern si din cate am mai citit pe forum, senzorul respectiv este activ doar in cazul in care masina vine echipata din fabrica cu alarma. Merci pentru lamuriri, credeam ca e o mufa mai importanta.Sunt ceva mai usurat acum. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(Alexandar @ 28 Mar 2015, 00:50) Usile au senzori din cu totul alt motiv decat capota, dupa cum a mentionat espacern. Deci, din cate a spus espacern si din cate am mai citit pe forum, senzorul respectiv este activ doar in cazul in care masina vine echipata din fabrica cu alarma. Cand senzorul respectiv este montat si mufa conectata se indica starea de inchidere/deschidere a capotei (idem ca la usa)......pentru alarma sau alte informatii (sinteza vocala). |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexandar |
![]()
|
Eu din ce citisem pe forum, alti colegi au mufa respectiva conectata dar nu arata daca a este inchisa sau deschisa capota, ci doar in cazul sintezei vocale, aceasta te avertizeaza verbal ca este deschisa capota.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Alexandar ai dreptate.
Eu am sinteza vocala si am si senzorul la capota. pe bord nu arata ca e deschisa capota cum se intampla la usi sau portbagaj, dar daca plec cu masina de pe loc sinteza ma atentioneaza ca am capota deschisa. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Pe mine nu ma anunta
![]() |
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
Am desfacut clima astazi si am gasit o mufa care credeam initial ca a iesit din modulul de clima, dar nu am gasit unde sa o bag. Imi poate spune cineva de la ce e mufa respectiva?
2142_poz_3_8vvd.jpg 4747_poz_2_t4va.jpg 4505_poz_1_7sy2.jpg |
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Pai daca e vorba de mufa de mai sus, e de la sensor capote.Daca e alta mufa, pune o poza
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
da am pus 3 poze...eu le pot vedea tu nu?
1 Apr 2015, 14:39: 2142_poz_3_8vvd.jpg This post has been edited by lupascuiulian: 1 Apr 2015, 14:39 |
--------------------
renault
laguna 2
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
Nu stiu unde le-ai pus...eu cel putin, nu le vad.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Mufa este folosita doar pentru lagunele cu AC pentru a selectiona cele 4 trepte ale ventilatorului.
Daca ai climatronic, mufa se baga intr-o mufa "oarba" in spatele climatronicului ca sa nu atinga ceva accidental. Numai bine Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
multumesc, deci se vad pozele?
|
--------------------
renault
laguna 2
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Pozele se vad foarte bine si clar.
|
--------------------
Renault
Latitude
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
Unde vedeti voi poze fratilor????eu nu vad nici o poza.o fi din cauza ca sunt la munca??!?!?!firewall ceva...
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
AdR!@N |
![]()
|
uite un print screen
http://prntscr.com/6onzk6 |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:38 |