Pareri pentru Placute de Frana de Renault Megane 2, !!!!
![]() ![]() ![]() |
Pareri pentru Placute de Frana de Renault Megane 2, !!!!
kaiac |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 30 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004 16 16V
- AG15DYN
|
|||
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
Trw , Ate.
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
TRW, Ate.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Eu am Brembo. Proaste. Trec pe TRW....sau ATE
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
Is prea scumpe....
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
In toamna am schimbat si eu discurile si placutele fata spate
La placute de cativa ani merg pe lpr si sunt multumit (atentie nu sunt vitezoman) am facut test de fran si sunt beton Singura problema este cand merg incet si pun frana fluiera de ma zapaceste (cele din nainte chiar daca erau tot lpr nu fluierau cred ca au schimbat materialul si le-au facut mai dure acum ) Asa ca la urmatorul schimb o sa intreb mecanicul\vanzatorul sa-mi recomande unele mai moi prefer sa la schimb mai des decat sa-mi termine discurile |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
In noiembrie, am schimbat placutele de frana, fata si spate, punand TRW. Cca. 2000 km, parcursi de atunci, fara zgomote la franare. Initial, pe fata a fost Ferodo, iar pe spate TRW. Cost 150+95 Lei. Manopera proprie.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Trw sunt ieftine si bune.
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Ferodo SL sunt moi,protejeaza discurile,nu scartaie dar innegresc jantele.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Mai bine mai moi.Dar sa nu scartie...
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oare nu exista topic unde se vorbeste despre sistemul de franare?
Mai este nevoie de inca unul ?!? Nu! http://www.reno.ro/index.php?showtopic=200934&hl=frane |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:18 |