Trapa panoramica Scenic II 2004, Nu primeste curent
![]() ![]() ![]() |
Trapa panoramica Scenic II 2004, Nu primeste curent
Silviu.M |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 3 February 15 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
- BH 11 NDR
2003
|
|||
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
daca ai curent in siguranta dar nu ai curent in butonul de actionare al trapei inseamna ca firul este intrerupt pe undeva
|
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
Silviu.M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 3 February 15 From: Oradea ![]() |
Are cineva schema electrica de la trapa panoramica,va rog.
|
--------------------
Renault
Scenic II
- BH 11 NDR
2003
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tine apasat pe butonul din mijloc. Am cele mai mari indoieli ca este stricat cablajul, mai repede un element - releu, buton, motor etc
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
pai schema electrica trebuie sa fie simpla, cam asa:
releu cu + si - alimentate permanent (alea de "forta") a. + de contact = da un curent de putini amperi releului ca acesta sa stie ca ai pus contactul b. releul trimite un - catre circuitul de + si - al plafonului in acest moment (dupa punerea contactului) ai semnal + in siguranta si c. releul are 2 iesiri de obicei + ambele, iar unul din ele la momentul acesta alimenteaza permanent trapa. minusul trapei e pus undeva pe caroserie in apropiere, sau ...poate chiar or fi tras un fir pana la baterie (daca au fost idioti, dar nu cred, cei de la reno sunt destepti!) DACA siguranta nu ar avea semnal, atunci da, am lua in considerare relul. altfel, mergi la un electrician sa iti verifice firele ce vin spre buton *considerand ca ai masurat bine curentul ce "nu vine" la buton si ai concluzionat ca nu merge ...lampa. This post has been edited by synergist: 18 Feb 2015, 16:59 |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Silviu.M |
![]()
|
Buna.Am tinut si butonul apasat.Am verificat fiecare fir de la mufa(cu contactul pus).O sa verific banda din stalp sa vad daca e intrerupta undeva.Va multumesc pt ajutor si scheme.Cand gasesc problema va anunt.Doamne'ajuta
|
--------------------
Renault
Scenic II
- BH 11 NDR
2003
|
|
Silviu.M |
![]()
|
Neatza all!! Revin cu problema trapei pe care am rezolvato.Ieri am prins vreme buna si mam apucat de ea.Am verificat firele din stalp si totul era OK.Am ajuns la verificarea cablajului din spate si a motorasului si.....SURPRIZA !!! Mufa era scoasa din motoras.Am conectato si merge fara probleme.Probabil cel de la care am cumparato nu a stiut sa o suncronizeze si decat sa ramana deschisa a anulato:))Va multumesc pentru ajutor
This post has been edited by R19/16v: 12 Mar 2015, 12:25 |
--------------------
Renault
Scenic II
- BH 11 NDR
2003
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Salut,am si eu o rugaminte la voi,are cineva vreun motoras de trapa,cea de la sofer? Am cautat si la bursa,dar nimic.Multumesc frumos.
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
Dezmembrari_Megane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 7 March 15 ![]() |
da-mi codul de pe motorasul tau sau o poza , am mai multe modele de motorase trapa de renault.
|
--------------------
renault
megane 2
2008
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Motorasul este exact acesta.Astept si un pret.
Attached thumbnail(s) 32234847_6_644x461_vand_trapa_renault_clio_universala_.jpg ( Size: 28.24k ) Number of downloads: 147 utilizator_mariusel_e443a18d90ce8cb189_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 162.19k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 21:04 |