Sonda presiune conducta servodirectie Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Sonda presiune conducta servodirectie Laguna 2
gluci629 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna
2001 privilege
|
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Posteaza o fotografie sa stim despre ce vb.
Sa fiu sincer nu stiu ca un senzor de presiune sa fie montat la servodirectie ,dar asta nu inseamna ca nu e. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
gluci629 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 April 11 ![]() |
Pe conducta care pleaca de la pompa de servodirectie, conducta de presiune se afla o sonda, un senzor de presiune.
|
--------------------
renault
Laguna
2001 privilege
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Stie cineva la ce foloseste asta ?
Fotografie0248.jpg ( Size: 52.49k ) Number of downloads: 112 Fotografie0247.jpg ( Size: 58.68k ) Number of downloads: 119 Este un fel de sonda situata pe conducta care pleaca din pompa de servo-directie ! La mine umezeste ( nu curge , doar este umed in zona unde vine mufa ) , si mi-e frica sa nu cedeze si sa raman fara directie... This post has been edited by boeru_laurentiu: 22 Mar 2015, 14:01 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
onu_sm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 09 From: Ploiesti ![]() |
Este senzor de presiune,in timp incepe sa curga mai tare,cedeaza o membrana in interiorul ei,se scurge uleiul pe langa pinii de electrica care ies din ea. Ar trebui schimbat,la primele loganuri 1,4 respectiv 1,6 cele care au in dotare si AC sunt situate chiar deasupra alternatorului,cand incepe sa curga mai tare umple alternatorul de ulei...
|
--------------------
Renault/vw kafer
Laguna II-1.9 dci/ aircooled 1300
2003/1968
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
De schimbat il schimb , dar nu-l gasesc pe site-urile de piese ... poate nu caut eu ce trebuie !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vezi codurile/datele inscrise pe el.....si dupa aia cauta!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
Gata am gasit , se pare ca se potrivesc la mai multe masini din gama renault , printre care si logan !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:35 |