Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Help! Far laguna 2 facelift

Raducu95
post 27 Mar 2015, 19:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut de curand am avut un accident usor pe partea dreapta la laguna mea din 2006.Mi-au fost afectate farul,bara,capota si aripa.Dupa multe telefoane am reusit sa fac rost de piese,farul a fost cel mai complicat de gasit deoarece era unul cu xenon.Am gasit la cineva cu dezmembrari farul in popesti leordeni,mi-au cerut un pret exagerat fata de cele pe care le gasisem dar erau deja vandute.De nevoie am dat cat au cerut,dupa ce am dus masina la tinichigerie am aflat ca farul nu era bun .Era fara suportul care este prins in nituri de el.Cei de la dezmembrari mi-au spus ca asa se vinde la ei desfacut,le-am zis sa imi dea si suportul pe care nu il mai aveau de mult.am tot sunat in stanga si in dreapta dupa un suport de far dar nimeni nu il desface de pe far pentru a il vinde separat. Acum as dori sa incerc poate intamplator are cineva un far cu geamul spart sau urechile rupte si il vinde la un pret decent deoarece am nevoie doar de partea de jos. Farul este pe partea dreapta de la laguna 2 facelift. Nu conteaza daca farul este cu xenon sau nu deoarce suportul acela este standard. Stima

--------------------
Renault Laguna 2 2006 Phase 2
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd May 2025 - 09:44
Dacia