Cum se poate monta un bec cu led in plafoniera?
![]() ![]() ![]() |
Cum se poate monta un bec cu led in plafoniera?
cipak |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 August 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Renault Clio Symbol 1.5 dCi 85cp
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Ii pui o punte redresoare de diode.
Te duci la magazin ceri 4 diode 1N4007 sau ceri direct o punte daca nu vrei sa stai sa le cositoresti.Astfel la intrare chiar daca dai - +, + sau - la iesire vei avea doar un sens. redresor_dubla_alternanta_cu_punte.jpg ( Size: 24.92k ) Number of downloads: 293 Eu am facut asa, am folosit 2 placute cu leduri SMD puntea dupa cum vezi e lipita in spatele placutelor, nu arata foarte estetic dar nu ma deranjeaza la final am acoperit cu niste silicon alb si arata mai ok. 2014_07_03_23.23.23.jpg ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 318 This post has been edited by andutu: 5 Mar 2015, 20:46 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
alexandru_man |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 16 September 14 ![]() |
nu ai nevoie decat de o rezistenta(rezistor)care sa scada curentul pana la 3 v ca sa nu arzi ledul pe care o conectezi in serie cu el. de punte redresoare nu ai nevoie pentru ca alternatorul are una si trimite curentul direct redresat
|
--------------------
renault
laguna 1
1999 Da cu Dacia-n perete pana pica un Renault din ea
|
|
BogdanIce |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 7 January 12 ![]() |
Sau mai simplu decat sa te complici, vezi k are un coleg pe forum "sharky" (sper sa ii fi scris numele corect) de vanzare. eu mi-am luat pacuta cu led-uri de la el, e direct plug and play
![]() |
--------------------
Renault
Clio
1.4 benzina 2005
|
|
mariannae2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 22 February 09 From: Bucuresti ![]() |
pentru plafoniera clio
Attached thumbnail(s) IMG_20140324_183731.jpg ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 304 |
--------------------
Renault
Megane Break
2011 1.5dci 90hp. 66kw
- B 238 ABY Marian[QUOTE]Marian[/QUOTE]
|
|
serj88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 January 14 ![]() |
S-a mai discutat aici de optiunea cu puntea, precum si o alternativa cu doua module montate cu polaritati opuse.
|
--------------------
Renault
Symbol
Best 1.2 16V / oct. 2009
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
QUOTE(alexandru_man @ 5 Mar 2015, 21:32) nu ai nevoie decat de o rezistenta(rezistor)care sa scada curentul pana la 3 v ca sa nu arzi ledul pe care o conectezi in serie cu el. de punte redresoare nu ai nevoie pentru ca alternatorul are una si trimite curentul direct redresat Probabil ca nu stii ca la plafoniera se schimba polaritatea pe cele doua pozitii in care sta aprins becul, respectiv aprins de usa deschisa sau direct din lampa, independent de usa. Montajul cu punte de diode transforma lampa cu led din uni-polar in bi-polar sau bi-directional. Exista si lampi cu led SMD C5W bi-directionale, e drept mai scumpe, dar la care nu mai e nevoie de nicio modificare. |
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
BogdanIce |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 7 January 12 ![]() |
uita-te aici : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=168518&hl=
in poza nr 9 vezi exact ce iti trebuie tie pt plafoniera. eu am luat de la colegul respectiv(una cu mai multe led-uri) si e foarte buna si merge in ambele pozitii. |
--------------------
Renault
Clio
1.4 benzina 2005
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti deja placute cu 18-24 led-uri in Cora cu mufa si tot ce trebuie-20-30 lei. Am eu si am o lumina in masina...
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
caut led nepolarizat pentru plafoniera.stie cineva unde gasesc?
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:44 |