Sa fac reclama proasta la filtrul de combustibil, filtru combustibil benzina
![]() ![]() ![]() |
Sa fac reclama proasta la filtrul de combustibil, filtru combustibil benzina
razvantrc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Rusine firma respectiva pentru calitatea proasta.....nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ce l-am schimbat si eu ieri cu un blueprint.
la fec ce am gasit am luat..... |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Pacat ca e produs romanesc. Daca tot s-a intamplat, cauta un numar de telefon de la ei si anunta-i de ce ai patit. Inca odata e pacat ca e firma romaneasca, in loc sa folosim produse in fabricata in tara noastra ne indreptam tot spre import.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si care ar fi acel producator? LUX?
This post has been edited by UXE: 6 Mar 2015, 17:36 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
Romcarbon scrie pe filtru.
Acum 2-3 ani filtrele de benzina MANN aveau carcasa de aluminiu.... This post has been edited by lucianm: 6 Mar 2015, 17:49 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE Garanteaza: - Siguranta in functionare a sistemelor de injectie Este firma care scrie textul asta....referitor la filtrul de combustibil! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Si mai erau cativa care laudau produsele Rombcarbon Buzau...na poftim, cumparam din RO. Fa-le sesizare mai ales ca abai l-ai schimbat.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
razvantrc |
![]()
|
trebuie sa caut bonul fiscal, daca-l mai gasesc. Probabil defect de fabricatie sa zic asa, dar dupa cateva luni? daca avea vreun defect de fabricatie cred ca pleznea din lipitura la prima presiune a pompei
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Benzina a dizolvat in timp acel adeziv care a cedat.
@wolfin: ce e aia "blueprint"? This post has been edited by aurelyan: 7 Mar 2015, 13:48 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
de obicei piesele de genul acesta se sudează cu ultrasunete sau, în cele mai nenorocite condiții, termic. Nu se folosesc adezivi. Probabil materialul e prost și s-ar putea să aibă probleme cam toți care au cumpărat filtre din lotul respectiv
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
razvantrc |
![]()
|
@aurelyan, care timp? aproximativ 3 luni ? cand cel original de pe masina asa cum scrie in cartea tehnica, se schimba la 120k ?! ok era bosch.
Punem seama pe lot cu defecte, asa cum zicea si Ayden_CJ Eu unul nu sunt ofticat si suparat ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta e un bun motiv de a se evita folosirea produselor aftermarket de proasta calitate. Vrei ceva bun iti iei de origine sau un Mann,Bosch.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Corect dar daca a fost un lot cu probleme, asta se poaste intampla la orice marca.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Chiar si asa...eu unul nu incep sa fac experimente de genul cu filtre de care eu unul nu am auzit. Prefer sa dau mai mult dar sa fie ok si sincer un filtru de benzina de origine e maxim 30 de lei asa ca nu vad de ce sa te zgarcesti la 5-10 lei.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
QUOTE(razvantrc @ 7 Mar 2015, 18:35) @aurelyan, care timp? aproximativ 3 luni ? cand cel original de pe masina asa cum scrie in cartea tehnica, se schimba la 120k ?! Sa-mi fie cu iertare, mi-am dat si eu cu parerea...de parca l-ai cumparat de la mine. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:32 |