Laguna 2 nu vede rotile, laguna
![]() ![]() ![]() |
Laguna 2 nu vede rotile, laguna
ioioi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 February 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003
- nb14fby
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai ai scos tu capu' pe geam sa fii sigur ca la 65 kmh rotile nu raman in urma? E totusi Laguna...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Mergi cu ea la oftalmolog poate incepe sa le vada din nou.Serios acum...cum sa scrii asa ceva?tu nu recitesti inainte sa postezi?
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
Gelula |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 July 08 ![]() |
S-ar putea ca bateriile din senzorii de la roti sa fie terminate. Daca poti, fa un test cu can clip sau cu ddt2000
|
--------------------
renault
laguna 2
2003-privilege 1,9dci 88kw
|
|
ioioi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 February 15 ![]() |
Scuze pentru deschiderea unui nou topic,cred ca am citit tot ce este scris pe acest forum,dar problema respectiva nu a mai fost dezbatuta.Multumesc celor care au venit cu solutii ( la masina exista vitezometru nu trebuie sa scot capul pe geam d.le Mars).Am fost la Renault service si dupa un test cip (130lei),au sters erorile ,resetatat uch concluzia acm totul este ok ,am iesit sa vad rezultatul si surpriza la 62-63km /h au disparut din nou rotile.Am demontat receptorul de sub masina si pe placa electronica aveam un condensator electrolitic de 100micro /25v care avia pini rupti (greutatea lui +vibratile), pe care l-am inlocuit si totul este intradevar ok.Topic inchis ,sa aveti sanatate si fericire.
This post has been edited by ioioi: 20 Feb 2015, 08:42 |
--------------------
renault
laguna 2
2003
- nb14fby
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
Asa se intampal si daca montezi roti fara senzori,daca mergi cu viteza mica sunt afisate pe display daca ai depasit viteza de 60km(nu stiam ca 62-63)dispar si rotile din afisaj.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
alnvld |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 April 08 ![]() |
QUOTE(ioioi @ 20 Feb 2015, 08:39) Scuze pentru deschiderea unui nou topic,cred ca am citit tot ce este scris pe acest forum,dar problema respectiva nu a mai fost dezbatuta.Multumesc celor care au venit cu solutii ( la masina exista vitezometru nu trebuie sa scot capul pe geam d.le Mars).Am fost la Renault service si dupa un test cip (130lei),au sters erorile ,resetatat uch concluzia acm totul este ok ,am iesit sa vad rezultatul si surpriza la 62-63km /h au disparut din nou rotile.Am demontat receptorul de sub masina si pe placa electronica aveam un condensator electrolitic de 100micro /25v care avia pini rupti (greutatea lui +vibratile), pe care l-am inlocuit si totul este intradevar ok.Topic inchis ,sa aveti sanatate si fericire. unde se alfa acest receptor sub masina? eu am avut un senzor ABS spate rupt si desi l-am inlocuit cu unul nou, apare cateodata "check ESP"+service This post has been edited by alnvld: 22 Feb 2015, 15:58 |
--------------------
Renault
Laguna II
2007 2.0 16V
- B 85 TRV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:45 |