Probleme stop pe frana
![]() ![]() ![]() |
Probleme stop pe frana
berlosu79 |
![]()
|
||
BERLOSU Group: Members Posts: 4 Joined: 10 November 14 From: Calarasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- CL79BRL
2007
|
|||
Serb29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 March 15 ![]() |
am aceeasi problema, ai gasit solutia ?Multumesc
|
--------------------
Renault
Espace
2000 , 2.2 DT
|
|
Cristilau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 February 15 ![]() |
Si eu am problema asta. Oare o fi de la mufele stopurilor? Am mai citit pe undeva si o posibila rezolvare este sa montam un fir pentru masa, de pe placuta cu becuri pe caroserie, folosind un fir mai grosut. Daca se apuca cineva inaintea mea sa incerce asta, sa ma anunte si pe mine... eu nu am timp acum sa ma ocup. Mersi...
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 DCI - 2003
|
|
Cristilau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 February 15 ![]() |
Salut... aseara am desfacut stopurile... nu aratau asa rau... am curatat contactele cu spray de contact... tot nu si-au revenit... apoi am verificat intrerupatorul de deasupra pedalei de frana (l-am desfacut, am pilit un pic contactele, am rupt un piciorus pe care l-am rafacut cumva prin indoirea a ce a mai ramas din el, l-am montat la loc)... ce sa vezi? TOTUL FUNCTIONEAZA PERFECT
![]() Am comandat alt intrerupator (15 RON) deoarece nu cred ca o sa ma tina prea mult asta reparat de mine (lamela rupta). Bafta si voua... This post has been edited by Cristilau: 4 Mar 2015, 11:43 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 DCI - 2003
|
|
Serb29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 March 15 ![]() |
Dar tu nu aveai stopuri deloc? Eu am doar pe luneta in rest cele din Triple nu funcționează
|
--------------------
Renault
Espace
2000 , 2.2 DT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:55 |