magarie reprezentanta dacia-renault, schimb distributie, kit accesorii
![]() ![]() ![]() |
magarie reprezentanta dacia-renault, schimb distributie, kit accesorii
iosifb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
SYMBOL
2005 / 1.4i 16v renault symbol 2005 1.4 16v
125k km |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Au gresit,au recunoscut (chiar daca nu din prima) si ti-au propus sa-ti refaca treaba.....unde e "magaria"?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Exact asta e magaria espacern ca s-a dus la ei si s-au dat rotunzi.
@iosifb, zi-ne si noua care este reprezentanta ca sa stam mereu langa mecanici, oricum eu stau langa ei cand imi umbla la masina. |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Normal ca daca mergi la reprezentanta te astepti sa beneficiezi de tot suportul tehnic....da si acolo intervine factorul uman care este supus greseli.
Este regretabil ce s-a intamplat si mai ales ca au dat-o la intors cu greseala de primire piesa....nu noi alti sunt de vina ![]() Trebuie mers si schimbata rola lipsa facut o reclamatie la ANPC....si postat la sectiunea dedicata service sa stim exact reprezentanta. http://www.reno.ro/Service-autorizat-Renault-f108.html This post has been edited by espacern: 4 Mar 2015, 08:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
iosifb |
![]()
|
Salut,
eu sunt din cluj, iar service ul ii dacia service automobile 2. @alexgeogabriel exact cum ai zis, s au dat rotunzi si in plus mecanicul a mai facut si o gluma de genul : " haide uita te ca sa nu avem probleme maine sau saptamana viitoare" ![]() numai bine. |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
125k km |
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
Nu cred ca erau la prima distributie pe care o schimba incat factorul uman sa "uite"ca se schimba si rola aia. In plus rola aia vine la set, cu intinzatorul si cureaua de accesorii, nu prea ai cum sa uiti de ea, ca atarna in cutie acolo, singura explicatie stim cu totii care este....
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
iosifb |
![]()
|
Stau sa ma gandesc, oare cati au mai patit acest lucru? sa cumperi si sa nu beneficiezi. nu sunt mecanic de meserie, dar ceva habar mai am ce se intampla prin masina
![]() Am schimbat o, 3 mecanici s au chinuit cu rola, 3!!! . la ei nu mai merg! Dar, puteti sa mutati topicul in sectiunea dedicata service urilor? |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
125k km |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
O fi avut vreun gigel de acolo nevoie de rola pentru alta masina
![]() This post has been edited by UXE: 4 Mar 2015, 10:20 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Mda... S-a mai intamplat si altora, fii sigur de asta ! Chiar nu v-ati pus niciodata aceasta intrebare? DE UNDE au anumiti mecanici"binevoitori", piese noi si originale, la un pret mai mic?
Mai rau este ca se intampla la reprezentante...Unde preturile sunta asa cum sunt,iti trebuie pompos, programare si tu ar trebui sa ai incredere. Ieri chiar am avut ocazia sa vad cum se face o verificare(diagnoza) in stil Meridian, mergand cu un prieten, care si-a cumparat un Megane. Leviere bagate prin articulatii,ochiometric, zgaltaieli manuale, de sa cada masina de pe elevator, si alte operatiuni de-a dreptul grotesti...Dar cred, ca levierul era electronic si foarte precis... ![]() This post has been edited by hellcat: 4 Mar 2015, 10:59 |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La care Meridian? Mie de ex , cei din Vest mi se par ok , pentru lucrarile care le-am avut la ei pana acum pe partea de mecanica.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
N-are importanta...Am ramas socat de modalitatea in care se face acea diagnoza. A fost OK, pana la urma, dar cu levierul si ochiometrul, putea fi facuta la orice service... Credeam ca au ceva aparatura speciala, de genul celei de ITP...
La placutele mele de frana, ma uit si eu, la cateva luni, gratis... Dar sistemul de franare, de unde stii ce eficienta are? Ca doar omu' pleaca cu masina la RAR, pentru inmatriculare... Poate n-o fi cerut el, nu stiu...O sa il intreb. Ma gandesc ca de banii pe care ii dai in reteaua "Reno", la un service mai mic, obtii mult mai multe informatii tehnice... Cand am vandut Trabantul, in urma cu multi ani, omul care l-a cumparat, a vrut sa mergem undeva sa vada ce si cum. Ne-am oprit la intamplare(nu era reprezentanta TRABANT " ![]() This post has been edited by vasilecool: 4 Mar 2015, 10:50 |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
UXE |
![]()
|
N-are importanta pentru tine, pentru mine are, dar daca nu vrei sa zici, e ok
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Vasilecool nu mai pune link-uri unde se crede, se pare, se banuieste...ca sa nu ai probleme trebuie intai sa fii acel client informat, care ia decizii in cunostinta de cauza. Si aici generalizez, nu ma refer strict la mersul intr-un service auto.
@intitiator: N-am inteles partea cu...m-am dus acolo nestiind pe ce lume sunt si a doua zi deja stiam ca nu mi-au inlocuit si rola fixa. Si ca fapt divers Dacia automobile service 2 cluj nu apare nici ca dealer nici ca reparator autorizat renault, deci magaria din titlu e magarie din start. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
vasilecool |
![]()
|
Referitor la link-uri am inteles...Ok, vorbele nu pot fi probate!
Nu inteleg partea cu informarea... esti informat ca iti vor schimba kit de ceva, sau 1,2,3,4 piese, ca d-aia nu merge masina...Apoi esti informat ca s-a schimbat... Tu cum verifici daca s-au schimbat? Si cum stii ca piesele alea erau de vina? Aha... Te duci la altii ca sa verifice, sau mergi pe incredere. "Curat murdar, Coane Fanica !" |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
iosifb |
![]()
|
@hellcat in primul am plecat de la premisa ca ei sunt corecti, nu are nici o legatura cu "pe ce lume sunt" si in plus conteaza cum mi am dat seama? pur si simplu m am uitat cu blitu de la blackberry ~ ceea ce am si facut
![]() in al 2-lea rand, acum vad ca nu mai apare in lista de agenti renault(desi acum ceva vreme, numarul de tel l am luat de pe renault.ro), dar apare in lista de agenti DACIA http://www.daciagroup.com/comercial/reteau...-autorizat/cluj . |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
125k km |
|
espacern |
![]()
|
Am fost la reprezentanta Renault....stai ca-i Dacia de fapt.
Nu au schimbat rola...stai ca au schimbat-o de fapt. Ai facut vreo sesizare (scrisa) la service/ANPC/Dacia? Sau doar vorbim/magarim? |
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Iosif (da, conteaza cum ti-ai dat seama), cand te duci intr-un service trebuie sa stii ce ai de facut, ce semnezi si ce platesti. Am fost si eu prin cateva service-uri si treaba sta cam asa...iti faci o interventie la masina, schimbi niste piese, responsabilul te tine informat si iti acorda asistenta tehnica, la final inainte de a plati, esti pus sa semnezi o fisa in care sunt trecute exact ce piese ti-au fost inlocuite. Esti de acord, semnezi si achiti factura si urmeaza sa beneficiezi de garantie si de drepturile ce decurg dintr-o astfel de colaborare.
Ai aflat c-ai fost pacalit, f bine, hai sa-i ardem...dar tu tocmai ce te-ai inteles amiabil cu ei. Discutia asta e fara sens, si mai sunt vreo cateva zeci pe forumul asta, imediat apar alte povesti in care 2 mecani de la meridian sunt prosti, ba nu unul din ei e bun, la Braila e un clan mafiot in service, ba nu il stiu eu pe Gicu ca e sufletist... Vasile, apropo de motivul pentru care unii mecanici au piese "smekere"...pai le au din cauza ca tu le cumperi. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
iosifb |
![]()
|
@espacern nu pot face reclamatie la ANPC pentru ca am factura pe PJ si nu PF, ceea ce nu ma ajuta.
@hellcat discutia are sens pentru ca numai asa pot sa dau de stire altora, cu ce se intampla in reprezentante, fie DACIA, fie RENAULT si sa aiba grija si ca au dreptul sa fie, sa zicem, 'paranoici', mai ales pe banii nostri. Eu am inceput acest topic cu : "Ati fost vreodata ... " O greseala MARE, zic eu, ca nu am stat langa masina in timp ce schimbau piesele, motivele de ce nu am stat sunt irelevante in acest moment. numai bine, |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
125k km |
|
UXE |
![]()
|
.. si as mai adauga eu ca si cei din reprezentanta mai arunca un ochi aici pe forum
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
vasilecool |
![]()
|
Sau unii de pe forum au "oaresce" interese...
Si apropos de piese... Sunt unul dintre prostii care si tigarile si le cumpara din magazin. Cu timbru. |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Nu este cazul sa ii sarim in cap initiatorului topicului, mi se pare normal sa ne impartaseasca problemele lui aici. S-a rezolvat pentru ca a facut scandal. Sunteti 2 utilizatori care ne ajuta mereu cu informatii si va multumim dar nu mai aparati service-ul respectiv, au gresit si nu vroiau sa rezolve clientul. Nu mi se pare normal sa mai faci un drum pana la ei. Voi daca ati fi in locul lui, cum ati fi reactionat? Da, stiu, la voi nu e cazul. Ca sa nu mai zic ca in titlu a scris "reprezentanta dacia-renault".
@iosifb, daca ai factura pe pj, ce? Tu ai fost delegat sa te ocupi. Daca nu vrei sa te complici cu Anpc, despre care stim toti cum se ocupa, atunci fa nene o reclamatie la vocea clientului. This post has been edited by alexgeogabriel: 4 Mar 2015, 13:50 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
hellcat |
![]()
|
Naspa forumul asta, nu se mai poate discuta ceva interesant de multa vreme.
@uxe: S-o crezi in continuare, nu se uita nici dracu, daca o fi fost vreunul ratacit s-a plictisit rapid si a plecat pe ala misto unde esti tu mare boier. 4 Mar 2015, 14:11: QUOTE(alexgeogabriel @ 4 Mar 2015, 13:48) Nu este cazul sa ii sarim in cap initiatorului topicului, mi se pare normal sa ne impartaseasca problemele lui aici. S-a rezolvat pentru ca a facut scandal. Sunteti 2 utilizatori care ne ajuta mereu cu informatii si va multumim dar nu mai aparati service-ul respectiv, au gresit si nu vroiau sa rezolve clientul. Nu mi se pare normal sa mai faci un drum pana la ei. Voi daca ati fi in locul lui, cum ati fi reactionat? Da, stiu, la voi nu e cazul. Ca sa nu mai zic ca in titlu a scris "reprezentanta dacia-renault". Ma simt vizat prin prisma primei afirmatii, ca am ajutat forumul cu mai mult decat informatii - asta da, corect. ![]() Uite in 2010 impreuna cu alti pasionati de fenomen am infiintat o asociatie cu scopul fatis de a nu mai fi nevoiti sa dam prin serviceuri, mai ales de reprezentante si in mare parte am reusit si reusim in continuare. Am fost ajutati chiar si de unii membri ai forumului, complet dezinteresat, nu e cazul de publicitate se stiu ei. This post has been edited by hellcat: 4 Mar 2015, 14:11 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(alexgeogabriel @ 4 Mar 2015, 13:48) nu mai aparati service-ul respectiv, au gresit si nu vroiau sa rezolve clientul. Cina apara service-ul? Clientul e rezolvat...daca nu se dorea nu era! Pentru o informare corecta trebuie si punctul de vedere al service-ului.....ca asa poate oricine sa-si faca cont azi si sa inceapa cu "magarie". This post has been edited by espacern: 4 Mar 2015, 14:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Vezi ca o iei personal si nu este cazul, m-am referit la faptul ca voi cunoasteti unele lucruri, stiti unde sa va uitati, etc. Crede-ma ca stiu de acea asociatie si este laudabila intentia voastra voastra. Eu unul nu am fost invitat sa particip la vreo sedinta deci nu ai de ce sa imi atragi mie atentia.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
iosifb |
![]()
|
@espacern Contul mi l am facut in august '12, frecventez acest forum, dar nu am postat nimic pentru ca nu am avut de ce, pana acum.
cum e posibil sa mi se zica: " nu mi au trimis rola, ca nu am stiut" ... pai rola respectiva nu era in set? setul nu era sigilat? sau acest 'kit accesorii' vine separat, piesa cu piesa? Sa fim seriosi, "magarie" ii putin zis, "teapa" ar fi mai okay ![]() Nu stiu daca are rost sa va zic ce si cum s a intamplat cand m am intors pt schimb, ce povesti circulau pe acolo, referitor la "rola". Spor. |
--------------------
RENAULT
SYMBOL
125k km |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreodata un kit de role sigilat, tu ai vazut?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
hellcat |
![]()
|
QUOTE(alexgeogabriel @ 4 Mar 2015, 14:29) Normal ca o iau personal...ma acuzi voalat ca lucrez intr-un service renault. N-am lucrat niciodata, iar daca am lucrat pentru renault cu multi ani in urma, crede-ma n-avea legatura cu service-ul. Cred ca jumate de forum a suferit din cauza asta, moderatorul mare aparator al dealerilor. Cand a fost cazul le-am luat si apararea, pentru ca se debitau prostii, unele spuse clar din rea vointa. Voi n-aveti de unde sa stiti, marele dusman al vostru n-a fost niciodata dealerul, ci importatorul. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Eu nu te-am acuzat absolut deloc, de aceea am si lasat mesaj aici explicand clar la ce m-am referit. Hai ca ne certam degeaba si nu facem nimic pozitiv asa cum ai mentionat si tu. Eu unul ma opresc aici, cred ca explicatiile mele au fost de ajuns. Iti inteleg reactia dar nu este rea vointa cand suntem avertizati de unele neajunsuri din tara noastra, vorba lui Mircea Badea...
This post has been edited by alexgeogabriel: 4 Mar 2015, 20:26 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Badea e unul din neajunsurile acestei tari, daca tot ai adus vorba.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
Flame aiurea.
Eu nu ma mai duc la Serus, de exemplu, pentru ca mi-au pus Motrio la ultima revizie la ei fara sa ma intrebe daca vreau asa ceva sau piese de origine. I-o fi scapat, nu zic nu, dar dar de ce sa nu-i taxez? Strike one a fost la tinichigerie, cand a inceput sa mi se decojeasca vopseaua de usa sofer dupa 2 ani. Cica usa noua. Noua pe dreac din moment ce cheia nu mai intra in butucul acelei usi (usa noua nu vine cu butuc). Am descoperit dupa 2-3 ani. Prinde orbul, scoate-i ochii. |
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:04 |