Tara de ^$#@!
![]() ![]() ![]() |
Tara de ^$#@!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Daca eram eu politistul, si te prezentai cu asa atitudine, limbaj si aere de superioritate, parca si eu ti-as fi dat amenda.
Nu de alta, dar nimeni nu agreeaza infumurati care cred ca totul li se cuvine. O palma dupa ceafa ii poate aduce uneori cu picioarele pe pamant. Sau poate doar pentru ca ma dispera toti "smecherii" astia de pe sosele si cand pot sa-l ard pe unu` nu vreau sa ratez ocazia. Pace tie si sporuri multe la procese! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi pacat sa nu fie mutat la Cafenea.. dar pe DC.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
vrei parola de sa?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DaniiS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 December 14 ![]() |
psychoo in comentariul tau te referi la "gasca" de mai sus?
Daca voi va comportati ca niste zei va tratez si eu cu atitudinea mea de super-zeu (doar sunt batman si popa). |
--------------------
Renault
Megane
2006 Nu tot prostu-i prost de-l doare,
Altu-i prost din întâmplare Și prostia-i și mai mare. Prostul n-o simte, se pare! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Asta e impresia ta despre ce se intampla pe aici? Trist...
Stii vorba aia: Daca doi iti spun ca esti beat, du-te si culca-te! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cafeneaua DC e mai mare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DaniiS |
![]()
|
Observ ca unora le place "puta" mult.
![]() Hai sa imi bat putin capu. De la inceput am cerut niste sfaturi despre cum se procedeaza si cum as fi putut proceda sa nu se ajunga aici. Nu am cerut rezolvarea cazului meu, datele "problemei" au fost date clar. Pe romaneste ma doare in p%#a de ce cred forumistii plictisiti. Pentru ei am un singur sfat: lasati labareala pe forumuri si treceti la munca. Observ ca "popa batman" a ajuns vedeta, cat timp am latrai ma simt bine, fanii mei omul in general este invidios si dupa ce ca e prost mai si semnalizeaza. Inca o data intreb daca cumva forumul asta face parte din procesul meu si conteaza ce cred anumite persoane. Cand esti prost si nu cunosti mai bine taci. Incepem sa pariem daca voi castiga sau nu procesul ? Curiosii se frig repede, persoane ca voi am cunoscut gramada oameni care traiesc dupa ureche din auzite si mai nou se pricep la tot. Va dau verde la comentarii idioate, si va promit un os pentru fiecare. psychoo era sa uit de tine , legat de ce ai comentat mai devreme: -vezi sa nu te arda un smecheras pe tine -nici eu nu sufar aerele si smecherasii sunt un om simplu -cand vad ca astia se bat cu p%#a peste ochi pe aici nu ma pot abtine sa nu o bat si pe a mea de ei -sunt domn cu cine trebuie, niciodata nu am comentat in fata celor care reprezinta "legea" chiar daca in cap aveam multe filme ca am luat o amenda maricica pentru ca mergeam linistit pe strada(dar nu mai conteaza) nu intelege gresit sunt domn in general dar vad ca astia pe aici sunt mai rau ca tiganii si ma dezbrac de caracter This post has been edited by DaniiS: 4 Feb 2015, 16:40 |
--------------------
Renault
Megane
Altu-i prost din întâmplare Și prostia-i și mai mare. Prostul n-o simte, se pare! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu clona cui mai esti, mezyme?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Un spirit tanar si neimblanzit trebuie apreciat la justa sa valoare. Cu sau fara bac, fireste.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta e singurul BAC pe care il are.
bac.jpg ( Size: 8.68k ) Number of downloads: 270 Apropo.....nenea batmane, mai usor cu bagatul, scosul si batutul sulii. Aici nu suntem la tine pe santier si nici la autobaza. Ti-au fost atacate ideile, dar nu si-a bagat si nimeni nimic in tine. Iar datele problemei au fost de la inceput date de-an sulea....ca tot iti place atat de mult despre dumneaei. Deci foloseste-ti minima inteligenta din dotare, daca exista, incat sa faci diferenta intre atacul unei idei si atacul unei persoane. Si nu ne mai spune de 'jde mii de ori ca esti domn......ca nu se prea vede. Lasa-ne sa constatam noi asta, dar ca sa o facem poarta-te ca atare. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
DaniiS |
![]()
|
vallixx tu citesti doar ce vrei din comentariile mele ?
Incearca sa le citesti cap coada si foloseste-ti minima inteligenta din dotare ca sa iti gasesti raspuns la intrebarile si ideile tale. Ca fapt divers parerea ta si a multor altora este egala cu zero, daca aveti de gand sa purtati un dialog civilizat ma puteti anunta oricand cu placere, dar daca va place "labuta" va pot sfatui sa latrati in continuare, atitudinea voastra ma amuza maxim si va tratez cu dispret. Daca aveti alte asteptari de la mine ca si comportament aveti grija in primul rand cum discutati nu cred ca avem aceleasi sireturi. Sunt foarte capabil sa am o discutie civilizata cat timp interlocutorul este civilizat. Cat timp voi va purtati ca niste nestemate si va dati aere nu va asteptati la alt comportament din partea mea, normal ar fi trebuit sa va las in durerea voastra si sincer chiar am incercat dar ati sarit calul enorm. Sincer acum ar fi frumos din partea mea sa incep sa imi dau si eu cu parerea despre voi, observ ca va permiteti cam multe glume cu "nenea batman": -oare cand va dati cu axe in baie cantati " sa moara dusmanii mei ca eu ma dau cu spray" |
--------------------
Renault
Megane
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Da domne! Omu' e bun! Promite...... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vladandrei |
![]()
|
![]() Membru pufos Group: Members Posts: 127 Joined: 26 January 13 From: Bucuresti ![]() |
mai are cineva senzatia unui topic inutil?
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
batmane, hai zi-o p'aia dreapta, cum au stat lucrurile de fapt si de drept.
Ai baut zdravan rachiu la bufetu' din sat, te-ai suit la volan, ai intrat pe contrasex peste ala si ti-a faramat oglinda...d-aia nu vrei sa urci PV aici. ![]() This post has been edited by Kojak: 5 Feb 2015, 00:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(vladandrei @ 5 Feb 2015, 00:31) Vorba unora Klaus e in vacanta ![]() nu e tocmai inutil deoarece unii coforumisti se delecteaza de cateva ori pe zi. Ar fi pacat sa le stricam distractia. Asta e de nepretuit, pentru restul exista mastercard (sau cum era reclama?) This post has been edited by Lord Hades: 5 Feb 2015, 05:26 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Inutil nu e, că măcar ne distrăm. Discuția are un aer familiar, îmi amintește de "protestele" Mezymului.
![]() ![]() This post has been edited by VladSoare: 5 Feb 2015, 09:13 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai in cazu' asta, sa-i pomenim de GAZ, poate cedeaza.
![]() This post has been edited by Kojak: 5 Feb 2015, 09:52 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Tamango |
![]()
|
Daaaa, daca simte el ceva miros de GAZ pe forum sigur apare !
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
DaniiS |
![]()
|
Bucatzel comentariul tau a sunat ceva gen " acuzatima pe mine ca sunteti voi prosti" va place sa dati apa la moara, citeste in continuare dupa comentariul tau si ai sa vezi de ce.
Kojak esti pe aproape. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
Danii, cel mai bun cedeaza intotdeauna
NU le mai raspunde decat celor care sunt pe subiect si nu o sa mai pici de pacalici bafta multa cu atacarea procesului verbal in instanta si tine`ne la curent cu procedurile |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
vallixx |
![]()
|
Ba batmane, atuci explica-mi si mie asa ca la prosti, astfel incat minima mea inteligenta sa priceapa, de ce dracu' o labaresti cu PV-ul ala? Nu vrei sa dai datele personale, inteleg. Dar ti-am si explicat cum faci fara sa ai cunostinte de photoshop, paint, etc.
Iti mai explic odata asa pe limba ta, ca sa iti fie usor sa pricepi. Iei PV-ul si il pui pe masa. Una dintre maini, de preferat cea pe care nu o folosesti la labuta, o plasezi peste datele personale. Daca nu vrei sa vedem ca ai palma tocita, pui o carpa peste ea sau pui o manusa, soseta.....orice. Mana cealalta, o iei temporar de pe putulica si o pui pe telefon. Faci o poza cu telefonul la tot PV-ul, datele personale fiind acoperite. Sau si mai simplu, daca e greu rau sa iei o mana de pe putulica, faci poza cu cealalta mana, nu mai acoperi datele personale, dar la scoti afara din cadru, faci poza numai cu ce a scris nenea militianul. Dupa care postezi poza aici. Nu o sa faci asta pentru un motiv simplu. In PV scrie complet altceva decat ne-ai spus noua aici. Disclaimer: Nu trebuie inteles din postul de mai sus ca te fac labagiu, nu asta e intentia mea intrucat nu vreau sa te jignesc, ci trebuie interpretat doar ca si o labaresti. Si pe bune, asta chiar o faci. Aaaa si "acuzatima" de scrie "acuzati-ma". La mine este ultimul post pe tema asta. Iti doresc sa fii sanatos, sa castigi procesul, sa nu platesti banii aiurea. Pacat ca ai o atitudine care in loc sa duca la ceva constructiv a dus la ce a dus. Lumea a incercat initial sa te ajute, dar nu ajutor ai vrut tu din pacate. Bafta maxima! This post has been edited by vallixx: 5 Feb 2015, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
DaniiS |
![]()
|
kissfm " nu puteam sa raman pe banda mea pentru ca aia la carciuma din sat mi-au dat sa beau spirt"
Acum serios, sper sa nu mai existe data viitoare, multi pe aici au fumuri in cap, eu am intrebat ce se putea face in situatia data sa nu se mai ajunga aici iar ei o ard cu transa'n bot cu pv-uri sau ca sunt vinovat, sper ca moderatorul sa intervina cat mai urgent si sa stearga toate comentariile inutile, pe mine chiar ma intereseaza cum ar fi trebuit sa reactionez sa nu se mai ajunga la judecata. Nu va mai bateti cu ea peste bot pe topicul meu ca imi pierd rabdarea, am avut si eu putin timp liber sa arunc un ochi peste comentariile/topicurile voastre am crezut ca discut cu niste ZEI dar ce am vazut..... prefer sa nu comentez mai mult. |
--------------------
Renault
Megane
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Babaete, ia lasa prostiile, da-o dracu de treaba!
Nu vrei s-arati PVu', sa fi sanatos, treaba ta! Ai venit, ai intrebat, daca ai putin bun simt ne tii la curent cu contestatia. Daca nu, ignora threadul si cu asta basta. Daca tu nu-i provoci, ei nu vor mai avea la ce sa raspuna. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:51 |