Aer cald mereu, probleme aeroterma
![]() ![]() ![]() |
Aer cald mereu, probleme aeroterma
ytumihai |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 July 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
- DB77DAV
2000
|
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Cat de cald e aerul care-ti intra, fierbinte sau caldut ?
Care e relatia dintre tempratura motorului / exterioara si aerul cald pe care-l simti ? La megane I, aeratoarele frontale (st/dr si mijloc) au prioritate absoluta, adica daca-s deschise, indiferent de selectia butonului, o parte din aer este directionata si prin ele. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
ytumihai |
![]()
|
aerul care intra cand este aeroterma oprita nu este in nici-un caz aerul de afara daca am inteles bine intrebarea ta pentru ca am mers zilele astea cand a fost rece si imi baga aer cald pe la ele cu aeroterma oprita si cu butonul de temperatura pe rece cat despre aeratoarele st/dr si mijloc am inteles dar ideea este ca mie nu imi baga deloc pe la parbriz si butonul din mijloc nu il pot roti numai pe parbriz complet se blocheaza undeva deci banuiala mea este ca nu se deschid clapetele sau ce ar trebuii sa deschida nu stiu dar cred ca sunt blocate pe inchis cumva probabil fostul proprietar le-a blocat din cauza primei probleme cu aer cald incontinuu si acum nu stiu cum sa rezolv problemele
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DB77DAV
2000
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
In acest caz, e posibil sa ai probleme atat cu selectorul de aer cald/rece cat si cu selectorul de distributie a aerului.
Daca te inghesui cu capul la picioarele pasagerului si misti de cele 2 selectoare ai sa vezi daca lucreaza sau nu. Unele defecte se pot vedea la exteriorul cutiei de distributie, altele doar la interior ceea ce implica demontarea completa a bordului... |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
ytumihai |
![]()
|
QUOTE(radunre @ 17 Sep 2015, 11:14) In acest caz, e posibil sa ai probleme atat cu selectorul de aer cald/rece cat si cu selectorul de distributie a aerului. Daca te inghesui cu capul la picioarele pasagerului si misti de cele 2 selectoare ai sa vezi daca lucreaza sau nu. Unele defecte se pot vedea la exteriorul cutiei de distributie, altele doar la interior ceea ce implica demontarea completa a bordului... Spune-mi si mie ce ar trebuii sa vad mai exact cand misc seloctorul cald rece pentru ca in momentul in care am dat consola jos cu butoanele si m-am uitat pe spate cand misc butonul cablurile se misca dar nu stiu ce exact ar trebuii sa actioneze |
--------------------
Renault
Megane I
- DB77DAV
2000
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Mai asteapta putin ca vine frigul.Te apuci la primavara...
![]() Se vad semilunele care actioneaza clapeta.Sunt prinse pe cutia aerotermei ( in exterior). This post has been edited by jas2: 18 Sep 2015, 16:23 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
ytumihai |
![]()
|
QUOTE(jas2 @ 18 Sep 2015, 16:20) Mai asteapta putin ca vine frigul.Te apuci la primavara... ![]() Se vad semilunele care actioneaza clapeta.Sunt prinse pe cutia aerotermei ( in exterior). De acord ca vine frigul dar este totuși un defect și chiar și cand o să fie frig este sâcâitor să mergi cu căldură în ochi tot timpul îți mulțumesc ptr indicații o să mă uit mâine să văd dacă se mișca ceva |
--------------------
Renault
Megane I
- DB77DAV
2000
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Mai bine mergi intr-un centru de dezmembrari unde au masini anul si modelul tau si studiezi o aeroterma data jos de pe masina deja.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
ytumihai |
![]()
|
Baietzi mii de scuze ca v-am indus în eroare aseară am văz exact aerul care îmi intră pe la grile este aerul de afară combinat cu putina căldură de la motor
|
--------------------
Renault
Megane I
- DB77DAV
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 18:13 |