Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

ASIGURARI ! ! ! Consultanta daune gratuita!

kosfunny
post 10 Sep 2016, 21:16
Post #31

Membru autentic

Group: Members

Cadou pentru fiecare RCA --Fix It Pro , lac corector pentru zgarieturi

Attached thumbnail(s)
fix_it.jpg ( Size: 28.45k ) Number of downloads: 82

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kosfunny
post 1 Oct 2016, 15:16
Post #32

Membru autentic

UPDATE

Pe langa intermedierea oricarui tip de asigurare la orice societate, AmDauna.ro mai ofera urmatoarele servicii:

-consultanta online GRATUITA
-intocmire de reclamatii, petitii sau cereri necesare in dosarele de dauna
-insotire asigurat/pagubit la constatare (doar in Bucuresti)
-reprezentare pe baza de procura notarila in fata oricarui asigurator , inclusiv FPVS, BAAR sau FGA
-efectuare reparatii in service partener , intocmire devize sau reconstatari
-masina la schimb
-preluare completa a dosarelor de dauna prin cumpararea dreptului de despagubire

In cazul in care aveti incheiata la noi o asigurare RCA sau Casco cea mai mare parte a acestor servicii este gratuita !

consultanta@amdauna.ro

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
adrian_yza
post 23 Oct 2016, 08:26
Post #33

Membru autentic

Buna ziua,postez aici poate este cineva care a mai trecut prin asa ceva.Pe data de 17.10.2016 la ora 0.10 duminica intrand la munca schimbul 3 am parcat masina langa bordura in apropierea locului de munaca.La 10 minute am fost anuntat de catre paza intreprinderii ca cineva mi-a lovit masina,m-am deplasat la locul accidentului era un tanar de 20 ani fara experienta,vrand sa evite o balta mare de apa aflata pe partea lui de mers in conditii de carosabil umed a derapat si a intrat in autoturismul meu in urma caruia au rezultat urmatoarele avarii [aripa stanga fata, usa stanga fata ,stalp central stanga, usa stanga spate, prag,janta stanga fata,janta dreapta spate-lovind bordura si bara spate + bandoul bara spate], in lovitura primita autoturismul a lovit cu bara spate si autoturismul parcat in spatele autoturismului meu rezutand o avarie mica a barii dar vizibila.Am chemat politia neavand timp sa scriu amiabila fiind in timpul serviciului,sa constatat sa fotografiat,am facut schita accidentului etc.Luni m-am prezentat la euroins unde avea asigurarea respectivul,inspectorul de daune de aici are subordine doua judete Ialomita si Calarasi spunandu-mi ca nu are timp acum are multe dosare si ma programat pe data de 26.Atunci eu m-am interesat la cineva si mi-a spus ca la o masina deplasabila dosarul incepe in 3-5 zile.M-am deplasat in aceasi zi la inspector si i-am spus treaba asta el ma reprogramat pe data de 20,zi in care am inceput dosarul de daune, mergand la autoturism pentru a face poze,aratandu-i tote partile lovite ale masinii dansul fotografiind doar ce a vrut,iar in procesul verbal de constatare a pagubelor la autovehicule a scris doar ce a scris agentul constatator in accea seara spunandu-mi ca atat a dat autorizatie politia de reparatie..Atunci eu am fost nevoit sa scriu dupa ce dansul a facut acel Z mare notificari adica alte elemente lovite.Pentru aceste notificari el a spus ca trebuie sa ceara inca o declaratie de la politie ca nu intelege traiectoria masini implicate in acident[eu i-am spus sa-l cheme si pe cel implicat in acident si nu a vrut].Eu am mers la politie am vorbilt cu agentul constatator dansul spunand ca a trecut doar cateva elemente vizibile el nu este inspector de daune,dar daca euroins va face adresa catre polirie dansul ma va chema cu autoturismul si imi va scrie tot.Acum nu stiu ce sa mai fac imi ploua si in masina usa nu se inchide in partea de sus?Va rog ajutati-ma poate pot face ceva inainte de a astepta acea declaratie de la politie,nu mai am rabdare cu acest domn insector care mi-a spus ca dansul e foarte ocupat are multe dosare are probleme medicale cu sotia, se va invoi de la munca sa mearga cu dansa la BUCURESTI,nu are timp de dosare ...invocandum-mi diferite motive la care eu i-am spus ca nu ma intereseaza problemele dansului familiare[enervandu-se foarte tare]am venit sa-mi rezolv problemele in calitate de pagubit si atat.VA MULTUMESC

This post has been edited by adrian_yza: 23 Oct 2016, 08:29

Attached thumbnail(s)
IMAG0058.jpg ( Size: 1.74mb ) Number of downloads: 45
IMAG0059.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 49
IMAG0060.jpg ( Size: 2.23mb ) Number of downloads: 47
IMAG0061.jpg ( Size: 2.15mb ) Number of downloads: 48
IMAG0062.jpg ( Size: 1.63mb ) Number of downloads: 17

--------------------
Renault Megane 2.1 1.6 confort privilege 2004
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 21:40
Dacia