sistemul de siguranta AIRBAG, sistemul pirotehnic de la centurile de siguranta
![]() ![]() ![]() |
sistemul de siguranta AIRBAG, sistemul pirotehnic de la centurile de siguranta
LuryLaguna |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 12 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2004/Teknos Grantour/2,2 dci/fulloptional/110kw
- CP212MP
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Demonteaza scaunul si ai acces la ele.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
VerSo930 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 15 December 13 ![]() |
Asta urmeaza sa fac si eu. Te rog sa imi spui si mie dupa ce schimbi centurile daca iti dispare eraorea de airbag.
Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna II
Dynamic, 12.2002 Laguna II 2002, 1.8 16V, 86 KW Dynamic
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Daca nu ma insel trebuie "resetat" computerul de crash. Teoretic acesta trebuie schimbat cu unul nou, dar se poate reseta- cel putin la alte marci asa este.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
LuryLaguna |
![]()
|
Prieteni problema e cum demontez scaunele???
|
--------------------
Renault
Laguna
- CP212MP
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
simplu, sub masina scaunul e prins cu 4 suruburi,le desfaci si ridici scaunul cu grija sa nu rupi mufa de sub scaun
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
LuryLaguna |
![]()
|
Multumesc Lampard am sa incerc asa cum spui tu
|
--------------------
Renault
Laguna
- CP212MP
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
eu nu am putut desface surubul care fixeaza centura de scaun asa ca l-am taiat cu flexul,sub masina doua suruburi sunt acoperite de capace de cauciuc sunt cele din interior
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
VerSo930 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 15 December 13 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
Dynamic, 12.2002 Laguna II 2002, 1.8 16V, 86 KW Dynamic
|
|
Lampard |
![]()
|
scaunul e prins cu 4 suruburi,doua se vad cele din exteriorul masini iar doua nu se vad pentru ca sunt protejate de capace de cauciuc
19 Nov 2014, 17:19: da, se desfac de sub masina This post has been edited by Lampard: 19 Nov 2014, 16:19 |
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
Lorenzo Lury |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 July 13 ![]() |
Am revenit cu acest subiect.Sistemele pirotehnice pe care le aveam sincer erau cam smenuite sau mai bine zis degradate.Le-am inlocuitpe cele sarite cu cele luate cum am zis dar degeaba avaria tot a ramas.Am auzit ca se poate pune o rezistenta sau ceva de genul asta si martorul dispare. Eu nu stiu cum se face ca as incerca.Pe un sit de la BMW am vazut un tutorial de genul asta dar acolo acea legatura o facea pe firele de la centarlina sau comp ( nu stiu cum sa-i zic in romana ) care era montata pe la sacune.Eu nu am gasit acea cutiuta la scaunele mele .Daca e cineva cu mai multe cunostinte al rog sa ne spuna si noua cei ce nu stim cum se face .Salutari si drumuri bune !!
|
--------------------
Renault
Laguna
2004/Teknos Gran Tour
- CP200MP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In calculatorul de Air-Bag ramane memorat socul care a dus la declansarea elementelor pirotehnice....si acesta se blocheaza dupa soc.
Ca sa remediezi defectul si pentru ca sistemul de retinere sa fie din nou functional trebuie inlocuite toate elementele pirotehnice declansate si calculatorul......cu altul identic. Calculatorul il gasesti montat in fata schimbatorului pe sub plastice....si fixat de caroserie cu suruburi. La finalul operatiei poti sa faci o diagnoza pentru stergere erorii stocate. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lorenzo Lury |
![]()
|
Am schimbat si calculatorul de care zici recunosc ca nu am pus-o pe diagnoza sa resetez eroarea.Am o interfata OBD si am si softul dar nu reusesc sa al fac sa functioneze.Al incarc pe com.totul ok dar cand al conectez la masina ami da erori de genul ca trebuie reinstalat.Faza cu siguranta aia de care spuneam ami pare mai buna iar de sistem sincer sa fiu nu am bani sa al fac ok.Este nevoie de acest sistem ca e sigurana celui ce conduce si pasagerilor in joc dar ce sa fac.Can am pus-o pe diagnoza la Renault in Roman nu ami citea acel comp.care l-am schimbat doar centurile restul era ok.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004/Teknos Gran Tour
- CP200MP
|
|
espacern |
![]()
|
Banuiesc (sunt 100% sigur) ca calculatorul schimbat era SH?
Fara diagnoza poti sa schimbi toate piesele degeaba.....si sa fie doar un contact imperfect la final. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lorenzo Lury |
![]()
|
Nici nu mai stiu ce sa mai cred si ma intreb oare cat costa acele sisteme pirotehnice noi ? pana atunci poate gasesc cum se face varianta aia cu rezistenta.Acel calc nu stiu daca era SH era exact ca cel vechi.Baetii de la Auto Moldova ( Dacia-Renault ) mi-au spus doar ca nu-mi vede centurile restul e ok.
This post has been edited by Lorenzo Lury: 24 Jan 2015, 09:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2004/Teknos Gran Tour
- CP200MP
|
|
Lampard |
![]()
|
eu am pus sh toate piesele adica airbaguri,centuri si calculator si nu am avut nici o eroare,ai schimbat toate centurile cu tot cu capsele pirotehnice?
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(Lorenzo Lury @ 24 Jan 2015, 09:39) Baetii de la Auto Moldova ( Dacia-Renault ) mi-au spus doar ca nu-mi vede centurile restul e ok. Calculatorul trebuie sa fie IDENTIC cu cel de pe masina ta....la numarul de sisteme pirotehnice/senzori/etc. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:45 |