Navigatie M3
![]() ![]() ![]() |
Navigatie M3
mihailandrei83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 8 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Dinamique
2015
|
|||
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
Sincer...tu chiar crezi ca se poate pune? Bineinteles la o cheltuiala rezonabila.
|
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Salut, am eu un display original de navigatie numai ca pana acum nu am reusit sa il leg intr un fel la sistem..
Daca esti interesat da mi un semn ! Alex |
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
sherlock07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 8 March 07 From: pitesti ![]() |
salut, se poate pune, mi-am pus eu si navi si mani libere.....
spune-mi ce tip de navi vrei.... |
--------------------
renault
megane 3
dinamique 2010
- ag-01-xxx
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
@sherlock07 Eu am display ul asta, pe masina am casetofon arkamys, ai idee ce legaturi mi ar trebui sa pot lega display ul la casetofonul actual.
Stiu ca display ul pe care il am vine de pe o navigatie Carminat, varianta mai veche care mai avea in torpedou o unitate CD pentru navigatie. Eu am sperat ca voi putea face sa afisez pe el ce imi apare pe casetofon. Attached thumbnail(s) photo_2.JPG ( Size: 1001.84k ) Number of downloads: 243 photo_3.JPG ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 253 |
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
sherlock07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 8 March 07 From: pitesti ![]() |
Ca sa poti folosi acest display trebuie sa schimbi unitatea audio cu una carminat dvd....
ca sa poti folosi playerul existent iti trebuie o navi tomtom plus bic( boitier interconexion multimedia) plus legaturile afrrente.... |
--------------------
renault
megane 3
dinamique 2010
- ag-01-xxx
|
|
mihailandrei83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 8 January 15 ![]() |
Daca imi iau M3 fara navigatie din fabrica. M-ar costa 690 euro ca optionala. Cand le-am spus ca vreau sa o Montez ulterior au spus ca nu este posibil. Din ce vad s-ar putea demonta afisajul de pe bord cu tot cu bucata de plastic de pe bord, dar nu stiu partea de legari si ce ar tb ca sa mearga.
Momentan toata treaba e pur teoretica. |
--------------------
Renault
Megane 3 Dinamique
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:12 |