turbosuflanta
![]() ![]() ![]() |
turbosuflanta
sifo66 |
![]()
|
||
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
- BV-13-GXN
2004
|
|||
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Io stiam ca norma euro se refera la motor (producator de noxe), nu la suflatoare. poate ne lamureste cineva, ca m-ai facut curios.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Adytza 15PAC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 February 15 ![]() |
Aceeasi problema este si la logan,nu se potrivesc in functie de euro.
|
--------------------
Renault
Scenic
- PH 055312
2005 1,6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Injectoarle/EGR sunt diferite in functie de norma....turbina doar daca au/nu au geometrie variabila.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sifo66 |
![]()
|
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
dilema mea este, pot pune acea turbosuflanta euro 4 pe masina mea?
|
--------------------
renault
scenic
- BV-13-GXN
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca se potriveste la prinderi.....poti!
|
--------------------
.
.
- .
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o dilema:
de ce o schimbi, ce are te rog? multumesc frumos |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
sifo66 |
![]()
|
@ Synergist o schim pentru ca este praf a inceput sa imi pape ulei 1 litru la 2000 de km si face si zgomot, initial am vrut sa o repar dar ma costa reparatul aproape cat una noua asa ca am decis sa cumpar alta de aici http://turbosuflanta.com.ro/turbosuflante-...ro-4-74-kw.html
@ espacern mersi din nou ![]() |
--------------------
renault
scenic
- BV-13-GXN
2004
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
in legatura cu pretul acelei turbosuflante si tocmai pentru ca si eu am schimbat o turbosuflanta la la un opel astra h 1.7 cdti, o sa iti vand un pont pe privat ...pentru ca nu e o informatie pe care as vrea sa o impartasesc cu opiniei publice
![]() iar asa, ca raspuns aici: mai bine cauti una SH in Drobeta Turnu Severin, pentru ca in 2013 cand am schimbat eu turbosuflanta si o cumparam cu 1500 lei din prahova, cei din severin o vindeau cu 150e - am vazut o ulterior, am pus mana pe ea ...fara joc, mi`a venit sa mi dau palme dar mi`a trecut. |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(synergist @ 20 Feb 2015, 14:02) pentru ca nu e o informatie pe care as vrea sa o impartasesc cu opiniei publice ![]() Daca toti ar face/gandi ca tine......forumul asta s-ar consulta pe pagini albe! ![]() |
--------------------
.
.
- .
|
|
synergist |
![]()
|
iar te ai grabit ca fata mare la maritis, iar ai gresit
deblocheaza mesageria si o sa primesti mesajul pe care i l am trimis colegului This post has been edited by synergist: 20 Feb 2015, 14:15 |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 23:18 |