AEROTERMA NU BAGA CALDURA. DE CE?, FARA CALDURA
![]() ![]() ![]() |
AEROTERMA NU BAGA CALDURA. DE CE?, FARA CALDURA
daniellu |
![]()
|
||
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|||
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Furtunele de apa care duc la vaporizator,intra in niste coturi care sunt introduse in acesta tot cu niste o-ringuri
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
lgh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 July 14 ![]() |
doar acolo in partea dreapta imi pierde. azi o sa merg cu ea. o sa revin sa va spun si voua. asta daca intre timp nu bag petarde aprinse in rezervor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
- -
1994, 2.0 Benzina
|
|
lgh |
![]()
|
am ridicat masina. ;a mine pompa de apa e de vina ca imi pierde antigelul. acolo in pompa de apa e partea aia care e tot ca o garnitura, dar nu garnitura care e intre ea si motor. cred ca stiti la ce ma refer. ii zice intr-un anume fel, am uitat cum.. pe acolo imi pierde. dar las putin capacul de la vas desfacut.doar la simtul mainii, cand incepe sa se stranga putin il las. si nu isi mai face vid inauntru si elimina vapori pe acolo. ca arcul la supapa aia din capac pe unde ar trebui normal sa elimine vaporii mi se pare ca merge cam greu. si nu mi-a mai curs in felul asta. dar o sa schimb pompa. incep preturi de la 61 de lei. nu sunt aftermarket. sunt originale. eu o sa aleg una la vreo 100 ron. am o intrebare: are legatura cu distribuita pompa de apa? laguna 1 din 94. cu clima automata cu aer conditionat si abs.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- -
1994, 2.0 Benzina
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pompa de apa nu este antrenata de cureaua de distributie la motorul tau....cauta ca sunt destui fabricanti aftermarket!
This post has been edited by espacern: 16 Jan 2015, 19:06 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
lgh |
![]()
|
atunci e perfect daca nu are treaba cu distributia. am motorul de 2.0 benzina di 94. aleg o pompa de la valeo. valeo am peste tot piese pe masina. acum.. e greu de schimbat pompa? trebuie sa tin cont de ceva anume? de un lucru anume? chiar daca nu e legata de distributie, e nevoie sa umblu la distributie cand schimb pompa? sau pur si simplu folosindu-ma de spatiul de care dispun, o dau jos pe cea uzata si o pun pe cea noua?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- -
1994, 2.0 Benzina
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Posibil sa trebuiasca niste capete de cheie speciale....la suruburile de la fixare pompa.
Ca manopera nu este foarte dificil dar spatiul ingust si experienta mecanica s-ar putea sa-ti puna ceva probleme. Aerisirea instalatiei la terminarea lucrarii este importanta.....si calitatea lichidului antigel. |
--------------------
.
.
- .
|
|
lgh |
![]()
|
aha. am inteles. ma interesa si ma feream de distributie sa nu fie nevoie sa umblu la ea ca sa schimb pompa. da, e spatiu foarte ingust. o sa merg la un mecanic pentru mai multa siguranta
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- -
1994, 2.0 Benzina
|
|
calaretz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 May 09 ![]() |
Pierderea de antigel se simte si in masina printr-un miros intepator specific acestuia.La mine a fost radiatorul de vina.Schimbat cu unul nou bineinteles.Cand vericati scurgerile de antigel turati si motorul!
|
--------------------
renault laguna 1
& mercedes c 180 kompressor
2004 fan renault posesor de mercedes |
|
crazyrabbyt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 January 15 ![]() |
Salut!!! O problema : la un renault laguna 1.8 1995 nu imi baga clima caldura, dau pe temperatura max. si vine numa aer rece... si asta ii problema acuma de 2 zile, cand au fost -15 grade nu am avut probleme. Vreo idee??
|
--------------------
renault
laguna
1995 1.8
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(calaretz @ 23 Jan 2015, 09:19) .La mine a fost radiatorul de vina.Schimbat cu unul nou bineinteles. ![]() ![]() QUOTE(crazyrabbyt @ 23 Jan 2015, 19:00) nu imi baga clima caldura, Vreo idee?? Verifica sub torpedou daca functioneaza motorasul care comanda clapeta. |
--------------------
.
.
- .
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(calaretz @ 23 Jan 2015, 09:19) Pierderea de antigel se simte si in masina printr-un miros intepator specific acestuia.La mine a fost radiatorul de vina.Schimbat cu unul nou bineinteles.Cand vericati scurgerile de antigel turati si motorul! Eu am procedat ca in topicul cu "calorifer infundat" si e ok, ![]() ![]() Poti spune daca mai ai caloriferul pe unde anume curgea? Daca se vad urme la imbinarea Plastic-metal,precizeaza te rog pe care parte,tur sau retur.(este o sageata pe una din tevile de alimentare cu sensul de in sau out). Te rog asta pentru a-mi confirma o teorie proprie. Multumesc. This post has been edited by bundy220: 25 Jan 2015, 16:12 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 22:21 |