Bataie fier pe fier la plecare de pe loc
![]() ![]() ![]() |
Bataie fier pe fier la plecare de pe loc
amotibes |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 11 August 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna
2008, 2,0 benzina, 140CP
|
|||
Danmaddog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 April 12 From: Sibiu ![]() |
Si la mine face la fel. Bataia se aude de undeva din fata stanga. Ma gandesc, nu poate sa fie de la brat, o bucsa ceva?
|
--------------------
dacia
duster
2019-prestige
|
|
Rocco91 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 December 14 ![]() |
Am observat mai nou in momentul in care troncane se misca schimbatorul foarte tare si repede fata spate in viteza 1...bieleta antirasturnare schimbata de cateva sapt.
|
--------------------
Renault
Megane
2000 Privilege I love my Renault
|
|
bogdangabriel37 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 August 13 ![]() |
schimba bieleta anticuplu. daca e din aia de 60 de lei , e bulita . se vede si la accelerare ca se smuceste din suportul de pe jug (suport motor) , la mine facea urat cand bagam in marsarier. daca mergi in treapta a doua si apesi /ridici acceleratia , o sa vezi ca schimbatoru se misca destul de tare inainte si inapoi . se poate vedea si la motor , la acceleratii se misca inspre inapoi si loveste pe undeva . la mine love in zona mansonului de la catalizator. Posibil si un alt suport motor sa fie slab. si motorul sa stea un pic aplecat . dar asta se vede cu ochiul . Parerea mea
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 GrandTour
1999 / RXE
|
|
Rocco91 |
![]()
|
suportul de sus e bun lam dat jos si verificat si celalte 2 inclusiv bieleta anticuplu sunt schimbate de 3 saptamani...sunt de 60 de lei e adevarat
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Revin, poate ii dam de cap. In primul rand trebuie sa ne explici mai exact suntetul pe care il face la plecarea de pe loc. Eu am avut trei astfel de sunete. Unul esta clank ul specific de la ambreiaj. Adica asa mi a facut si supernova de 80000 de km si solenza de 50000 de km si loganu cu 21000 de km inclusiv meganeul din semnatura cu 87000 de km la bord. Al doilea zgomot a fot de la o traversa pusa de un mecanic ca su nu cada esapamentul pe jos in caz ca rugineste si se rupe. Esapamentul batea in ea si se auzea ca o lovitura de ciocan in podeaua masinii. Al treilea zgomot era un zanganit de tabla de ziceai ca mergi cu caruta si era de la protectia de tabla a catalizatorului. Ii ruginisera si se rupsesera doua picioruse din 4. Le-am sudat si am scapat de zgomot. De aceea l-am apostrofat pe un coleg mai sus in sensul ca nu putem schimba piese asa dupa ureche ca si eu am cumparat suportul de la cutie si am ramas cu el ca cel de pe masina era in stare perfecta.In legatura cu piesele foarte ieftine nu prea sunt deacord, pot ceda foarte repede.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- Necunoscut momentan
1,6 16v anul 2006
|
|
Rocco91 |
![]()
|
1 exclus am clancul dar nu ala ma supara...
2 si 3 foarte posibil desi inclin mai mult spre 2 s-a lucrat la toba in zona catalizatorului de ceva vreme , s ar putea sa fie de acolo. Cum pot verifica fara canal ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Cam greu fara rampa dar odata bagat sub ea orice joc pe la scut si esapament il depistezi imediat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- Necunoscut momentan
1,6 16v anul 2006
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Urca pe o bordura inalta cu 2 roti de pe o parte si alte 2 roti raman pe strada, astfel masina sta inclinata pe o parte ( oarecum) dar castigi niste spatiu sa te bagi sub ea sa tragi de una alta sa vezi ce bate.
Daca gasesti asa ceva, ar fi ideal ![]() http://www.buhnici.ro/wp-content/uploads/2...-pe-borduri.jpg This post has been edited by Dreamer: 17 Feb 2015, 14:08 |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Rocco91 |
![]()
|
Am bagat-o azi pe canal, si e rupt primul tampon de la toba, dar daca misti cu mana de toba bate in spate nu in fata, nu stiu ce sa zic...e cam mare distanta din fata pana in spate fara nici o sustinere...
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Toba finala este suspendata/fixata cu 3 tampoane de cauciuc....si alea sunt toate!
Nu mai sunt altele pe toata lungimea esapamentului. Schimba-le toate 3 ca nu sunt chiar asa scumpe....cod 7700849461 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Rocco91 |
![]()
|
Multumesc mult pentru cod...chiar aveam emotii ca nu nimeresc , ideea e ca mi se pare putin sa nu fie prinsa cu nimic distanta asa de mare daca tragi mai tare de ea bate si undeva in fata...zicea tinichigiu ca daca tot face sa i adauge o prindere suplimentara pe la mijloc...ce zici despre asta ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Unele modele au si o prindere pe la mijloc....dar la tine asa este din fabrica cu prindere doar in cele 3 tampoane din spate si in galeria de evacuare prin "saxofon".
Pentru o prindere suplimentara trebuie improvizat ceva.....si asta nu e bine la esapament! |
--------------------
.
.
- .
|
|
Rocco91 |
![]()
|
Cumparat tampoane toba pus sus, strans surub colier mijloc repozitionat, face la fel. Renault...
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
espacern |
![]()
|
Toba finala este inlocuita?
|
--------------------
.
.
- .
|
|
Rocco91 |
![]()
|
Nu dar zgomotul vine din fata...ma gandesc totusi la ceva joc in planetare...
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
dodoloi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 October 09 ![]() |
Verifica la planetara dreapta ( aia mai lunga ) intrarea in cutie, mai are prostul obicei sa se duca zimtii interiori din bucsa de pe planetara . Stima
|
--------------------
Reno
Scenic
2001
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
Astazi am fost la mecanic sa schimb rola intinzatoare a curelei de accesorii si am avut ocazia sa intru sub masina sa mai verific pe acolo ca iar aparuse un mic danganit pe dedesubt.Esapamentul meu este prins, imediat dupa catalizator de o piesa in forma de L iar teava sta asezata pe el si e stransa de un colier care e prins cu un surub.Am impins in sus de teava si imediat am depistat de unde vine danganitul.Am bagat drept distantier un surub pe care l am fortat intre teava si piesa L dupa care am legat bine cu o sarma si este dinou liniste !!! Mentionez ca piesa sub forma de L are prindere elastica in partea de sus. Poate la tine lipseste piesa aia si deaceea nu se face liniste sub masina! Mentionez ca am motor 1,6 e 8 valve si nu stiu cum e la 1,6 16 v.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- Necunoscut momentan
1,6 16v anul 2006
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(Rocco91 @ 11 Feb 2015, 20:10) Am observat mai nou in momentul in care troncane se misca schimbatorul foarte tare si repede fata spate in viteza 1...bieleta antirasturnare schimbata de cateva sapt. Vezi daca sunt stranse BINE suruburile de la suportul de jos(antiruliu). Si gata,s-a rezolvat ![]() Eu am si un distantier acolo,daca ai la fel verifica si la acel distantier. This post has been edited by bundy220: 18 Mar 2015, 17:49 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 10:45 |