Achizitie Renault Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Achizitie Renault Megane 3
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 1 Mar 2015, 02:30) Am vazut si Megane 3 facut in Franta . Adica CC si RS...atat! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ionutz_22121989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 3 January 15 ![]() |
Nu vreau sa ma contrazic in declaratii, dar interiorul e decent pt mine (nu sunt pretentios) insa in comparatie cu alte marci care sunt in aceasta marja de pret, materialele folosite la interior nu sunt stralucite.
Masina respectiva ( www.autovit.ro/renault-megane-C35596495.html ) avea multe defecte de natura mecanica (pe cele de natura vizuala le-as fi ignorat daca masina se prezenta tehnic bine, urmand sa investesc 300 euro in ea sa ii aranjez interiorul). P.S : Multumesc Espacern ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- IF 89 AID
2005
|
|
ionutz_22121989 |
![]()
|
http://www.autovit.ro/renault-megane-C35596495.html - asta e masina. Ca raspuns la intrebarea ta : C4 2005-2007 spre exemplu , peugeot 307-308 sau un ford focus din 2007.
|
--------------------
Dacia
Logan
- IF 89 AID
2005
|
|
ionutz_22121989 |
![]() ![]()
|
Terorel, daca poti, te rog da-mi si mie detalii de unde ai luat masina, la ce pret ai achizitionat-o, daca poti cateva poze, numarul de km, varianta de echipare, motorizare si bineinteles cateva impresii despre masina si ce teste i-ai facut (inclusiv costul verificarilor). Si zi-mi te rog motivele pt. care as lua un megane 3 mai slab dotat in detrimentul unui megane 2 privelege .
Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
- IF 89 AID
2005
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ionut este diferenta MARE si de comfort si de calitate a interiorului intre un M3 din Turcia si unul din Spania/Franta. Apoi mai este diferenta mare si intre un M2 si un M3 . Personal mie nu-mi place absolut deloc bordul de la M2 .
Eu am ales M3 in detrimentul unui Focus , altfel in aceeasi bani abia te atingi de un Golf 5 in mintile lui , C4 sau 307 , dar astea nici urma sa fie din 2010-2011 , ci mai vechi , mai precis 2007-2008 , iar km sunt cu siguranta trecuti de 200.000 indiferent ce scrie pe bord. Vezi ca multe masini nu au ESP , care este foarte important si nici Euro5 nu sunt , iarasi detalii foarte importante cand o inmatriculezi . Daca tu ai undeva la 20.000 lei ai, atunci nu te gandi la M3 in mintile lui pentru ca nu gasesti , nici vb. de Golf 5. Un M2 este o alegere buna , DAR atunci vei da mai mult pe inmatriculare , pentru ca va fi Euro 4 si nu 5. Espacern - eu stiam ca Sport Tourer-ul / Estate este facut in Spania SI Franta. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
loganmpi16 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 31 March 09 From: Alexandria, ![]() |
In Franta nu, doar in Spania la fabrica din Palencia.
|
--------------------
Renault
Megane III Sport Tourer 1,5 dci 90hp
2011 Bussines
|
|
terorel |
![]()
|
![]() vax albina Group: Members Posts: 114 Joined: 23 November 10 From: home ![]() |
QUOTE(ionutz_22121989 @ 1 Mar 2015, 10:43) Terorel, daca poti, te rog da-mi si mie detalii de unde ai luat masina, la ce pret ai achizitionat-o, daca poti cateva poze, numarul de km, varianta de echipare, motorizare si bineinteles cateva impresii despre masina si ce teste i-ai facut (inclusiv costul verificarilor). Si zi-mi te rog motivele pt. care as lua un megane 3 mai slab dotat in detrimentul unui megane 2 privelege . Multumesc. Masina mi-a sosit joi din Olanda. Este modelul fabricat in Spania. Inca nu am documentele in original, sper ca maine(luni) sa-mi soseasca cu posta DHL. Asa ca de maine incolo pot sa-ti dau mai multe informatii despre masina personala M3 hatchback. Masina are ~147.000, iar ultima revizie a fost facuta in Olanda la 144000 in luna a12-a 2014, conform istoric service disponibil in toata reteaua Renault. Am achizitionat-o de la COTW (un site de licitatii online), pretul fara TVA a fost 4650 Euro adusa acasa. Este echipare Dynamique, motor 1.5dci 90 CP(66 Kw). Din respect pentru M2 incerc sa fiu foarte succint: M3 : 1. Este modelul nou, tehnologie mai apropiata de zilele noastre 2. Motorizarea Eu5 - care te ajuta cel putin la timbrul de mediu 3. design-ul este pro M3 Asa cum ti-am spus, am avut M2 vreo 3 hatchback-uri si 2 estate-uri(break), toate 1.5 dci 105 CP. Nu m-a dezamagit niciunul dintre ele, toate cu km peste 170.000. Ce alegi tu dintre M2 privilege si M3 (Authentique sau Comfort Expression) depinde doar de tine si de buzunarul tau ! Spor la cumparaturi ! ![]() P.S. Un M3 "in mintile lui" si o echipare Expression (adica climatronic, pilot automat, ESP, si alte cateva optiuni) poti sa-l gasesti undeva in jur de 5300-5.600 in versiunea break cu motorizare Euro5, pentru un hatchback mai pui cateva sute in plus (2-300), an fab. 2010-2011 This post has been edited by terorel: 1 Mar 2015, 15:50 |
--------------------
Renault
Megane III
Hatchback 2010 Dynamique 1.5dCi cuget...deci exist !
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Terorel mare greseala ai facut spunand acele preturi ! O sa-ti sara in cap toti care au cumparat masina din RO si te vor contrazice ca nu gasesti nici o masina in mintile ei sub 7-8000 euro.
Oricum adevarul este undeva la mijloc : 5800 - 6500 euro in functie de motorizare , echipare , stare si optionale. Pe forum exista un MARE interes de a tine preturile "pietei" cat mai sus si vei observa la bursa MULTE motive. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu de ce zici ca a facut o greseala si ca s-ar contrazice cu ce se scrie despre masinile in mintile lor.
A dat pretul FARA TVA, la o masina luata direct de el la o licitatie, fara nici un profit aditional de tip samsar, versiunea de 90CP. Una e sa poti face asta (nu oricine poate lua o masina in conditiile astea nu?) si sa-ti si asumi riscul, alta sa te duci tu ca persoana fizica si urmaresti o masina care sa prezinte anumite caracteristici. Sa nu uitam ca vorbim de o masina luata fara sa poti sa "o pipai". |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se pipaie cat vrei...cu pupila.
|
--------------------
.
.
- .
|
|
terorel |
![]()
|
![]() vax albina Group: Members Posts: 114 Joined: 23 November 10 From: home ![]() |
Salut.
Acestea sunt preturile ! Licitatie inseamna rabdare si noroc, totul este relativ. Dar preturile aici se invart. Pe mine nu ma intereseaza preturile din Vitan, eu vorbesc direct de la sursa ![]() Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 42.14k ) Number of downloads: 553 2.JPG ( Size: 42.63k ) Number of downloads: 575 3.JPG ( Size: 41.8k ) Number of downloads: 559 4.JPG ( Size: 43.13k ) Number of downloads: 564 5.JPG ( Size: 44.79k ) Number of downloads: 565 6.JPG ( Size: 33.57k ) Number of downloads: 130 7.JPG ( Size: 34.63k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Adica o masina de 20.000 de euro sa fie la o cincime din pret dupa 4 ani? Hai nene ma lasi?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
terorel |
![]()
|
Cam da ! Acestea sunt preturile cu sau fara voia ta...
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(espacern @ 1 Mar 2015, 19:33) As vrea sa pot folosi pupila pentru a verifica starea ambreiajului, a turbinei, egr samd Sa fim seriosi: nu contesta nimeni preturile alea, cu mentiunile ca o persoana fizica nu poate licita direct, iar sistemul e cumperi ceea ce vezi, iar eventualele surprize ti le asumi. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
terorel |
![]()
|
Acum am inteles la ce se referea colegul "marius80_eugen" ...asta este!
1 Mar 2015, 21:46: QUOTE(clr @ 1 Mar 2015, 21:42) As vrea sa pot folosi pupila pentru a verifica starea ambreiajului, a turbinei, egr samd Sa fim seriosi: nu contesta nimeni preturile alea, cu mentiunile ca o persoana fizica nu poate licita direct, iar sistemul e cumperi ceea ce vezi, iar eventualele surprize ti le asumi. Nu cumperi ce vezi ! Masinile au o verificare tehnica amanuntita facuta in service, sunt prezentate pe site toate defctele atat de ordin tehnic cat si estetic. 1 Mar 2015, 21:54: Nu ai garantie, asta da. Garantie iti da doar fabrica. Nimeni nu stie ce se va intampla in urmatorii 5, 10, 15 mii de km, este o masina sh. In schimb masina daca are vreo problema de ordin tehnic sau estetic ei prezinta pe site absolut totul, cu lux de amanunte. This post has been edited by terorel: 1 Mar 2015, 21:54 Attached thumbnail(s) 12.jpg ( Size: 194.92k ) Number of downloads: 146 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(clr @ 1 Mar 2015, 21:42) cu mentiunile ca o persoana fizica nu poate licita direct, Poti cumpara ca persoana privata.....depinde de licitatie/vanzare. |
--------------------
.
.
- .
|
|
knebel_be |
![]()
|
![]() Desteptul intelege, Prostu cauta nod in papura Group: Members Posts: 102 Joined: 13 February 15 ![]() |
pt terolel
Am fost in stiuatia ta, am cautat un Megane 3 ( ma stiau toti cand ii sunam - baiatul de la Valcea si Verificarea Masinilor ), la toti le ceream seria de sasiu si verificam Instantaneu. A, sunat mai toti Vanzatorii care aveau pretul cuprinse intre 5,000 - 6,000 ( nu are rost sa dai bani multi pe o masina care ii va scade valoarea ). Sotia intr-un final a gasit un Megane care i-a placut ( pentru ea am luat masina ), si am mers la Bucuresti (dn 10 Vanzatori doar 1 a raspuns si de ala m-am rugat la Telefon vreo 5 min Sa vina sa vad masina ) NOROC cu Apeluri Nelimitate in orice Retea la cate telefoane am dat. Acela era Chiar Vanzatorul care vindea masina de i-a placut Sotiei, are 177,000 REALI ( verificati Renault ) si OK, fara nici cea ma mica Problema. Iar pretul de 5,200 euro ( taxa timbru mediu 212 lei platita ) euro 5, filtru lucreaza impecabil. Ca si dotari ( Dublu climatronic, Geamuri Electrice, Volan Piele, Pilot Automat, Keyles Go, Sezonti Ploaie si Lumina, Navigatie si multe altele ). Deci, cu alte Cuvinte ( cu putina rabdare, gasesti ceva BUN si in Romania ) |
--------------------
Clio
Clio
2012 Clio Desteptul intelege, Prostul cauta nod in papura.
|
|
terorel |
![]()
|
Ai cumparat-o de la persoana fizica sau juridica ? De unde a fost cumparata masina initial, de la vreo casa de licitatie?
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
knebel_be |
![]()
|
![]() Desteptul intelege, Prostu cauta nod in papura Group: Members Posts: 102 Joined: 13 February 15 ![]() |
A fost Cumparata din Olanda ( nu am idee sub ce forma si nici nu ma stresez ) iar in Romania am cumparat-o de la Firma ( Patronul era cel care mi-a Vandut-o ) cu Toate Actele in Regula si in acest moment, masina este Deja inmatriculata in Romania
|
--------------------
Clio
Clio
2012 Clio Desteptul intelege, Prostul cauta nod in papura.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
linkul ii in poza pusa de terorel, intri pe site si te convingi singur
This post has been edited by adytym: 2 Mar 2015, 08:59 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu e link. E doar un printscreen, facut si special sa nu se vada linkul. Ori site-ul.
This post has been edited by ssilviu: 2 Mar 2015, 09:27 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
espacern |
![]()
|
Si la astia tot asa?
http://www.alcopa-auction.fr |
--------------------
.
.
- .
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oare puteti sa discutati civilizat?
This post has been edited by cj98czh: 2 Mar 2015, 10:07 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pai se vede siteul in poza , ca nu m-am exprimat corect ii altceva
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
@Espacern: spune-mi si mie, te rog, intre Megane 3 si Fluence (ambele Dynamique - Xtronic), ma refer la cele fabricate in Turcia, care are un nivel mai ridicat de calitate pe partea de insonorizare (adica pasla insonorizanta pe peretele dintre motor si habitaclu, pe capota motorului; capac motor)?
Multumesc. This post has been edited by balanel: 2 Mar 2015, 16:03 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
terorel |
![]()
|
Va atasez un print screen dupa factura de achizitie a masinii mele. Userul @espacern poate sa confirme dupa seria de sasiu ca aceasta este masina. Oricum el m-a ajutat cu niste chestii in achizitionarea masinii.
Retineti ! Pretul final este 4630 + 20 E comision transfer bancar, iar in cazul revanzarii la acest pret se mai adauga inca 24% TVA + inca 3 % impozit pe venit, adica vreo 5900 E in total. Eu am ales sa o inmatriculez pe firma mea, asa ca va ramane la pretul de achizitie din factura - 4.650 Euro Attached thumbnail(s) 1.png ( Size: 67.39k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
QUOTE(terorel @ 2 Mar 2015, 20:12) Retineti ! Pretul final este 4630 + 20 E comision transfer bancar, iar in cazul revanzarii la acest pret se mai adauga inca 24% TVA + inca 3 % impozit pe venit, adica vreo 5900 E in total. Eu am ales sa o inmatriculez pe firma mea, asa ca va ramane la pretul de achizitie din factura - 4.650 Euro Ne bucuram pentru tine si pentru norocul care a dat peste tine..dar: 1: Ce facem cu persoanele fizice? 2: Ce este asa de interesant in faptul ca ai achizitionat o masina cu aproape 200k la un pret normal pentru pentru o marca banala? This post has been edited by ali3n_cop: 2 Mar 2015, 19:50 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
terorel |
![]()
|
1. Pentru persoanele fizice exista persoane juridice - userul @knebel_be tocmai si-a achizitionat un Reno M3 dynamique de la o persoana juridica care face tranzactii auto. Si-a luat un M3 ok si ca pret si ca dotari.
2. Nu e nimic interesant, doar ca suntem pe un topic intitulat "achizitie Renault Megane III" - iar 147k eu i-as aproxima spre 150k, dar daca tu vrei sa fie 200k, nu e nicio problema...unor colegi de forum li se pare anormal ca dupa 5 ani o masina care a costat ~ 20.000 Euro sa ajunga sa o cumperi la un pret de 3900 + taxe 3. Asta era toata discutia, eu aduceam argumente care sa sutina faptul ca este posibil 4. In momentul de fata nu-mi permit decat o marca banala, gen reno sh cu 147k de km la bord...sau 200k cum zici tu ! Asta este ! Nu toti au noroc pe lume... ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 07:08 |