Rezerva motorina
![]() ![]() ![]() |
Rezerva motorina
alex96stefan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 September 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- AG 56 RAM
2003, 1.5 DCI
|
|||
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Aproximativ 5 litri. Da search, s-a vorbit mult pe tema asta pe forum.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
Focusufd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 18 October 14 ![]() |
Unde ca și eu as fi curios sa vad cât se mai poate merge după aprinderea becului
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
pai ar fi recomandat sa alimentezi cand se aprinde...eu personal mai merg max 50km pe rosu pana sa alimentez.
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Daca mergi domolit da , insa daca ai vreo urgenta si dai tare opoti avea surpriza sa nu mergi decat 10 Km.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
corect...mai depinde si cat il duce mintea pe fiecare sa nu ramana in 'pana prostului'
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
Focusufd |
![]()
|
Eu am mers 60 km numai urban. Mai mult nu am avut tupeu. As fi vrut sa golesc cât se poate de mult rezervorul
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa golseti rezervorul da-l jos si goleste-l.
Daca vrei sa-l golesti mergand cu masina pana cand nu mai ai benzina/motorina faci o prostie intrucat nu faci decat sa tragi toate deseurile si reziduurile de pe fundul rezervorului. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Focusufd |
![]()
|
Rezervorul are oricum un "stoc mort" pe care nu il poate consuma niciodată, si oricum trebuie sa schimb filtrul de motorina iar înainte de filtrul mașinii mai am și un filtru decantor de sticla în care vad eventualii carcalaci care ar putea veni din rezervor.
Nu cred ca știi ce înseamnă să dai jos un rezervor de dai asemenea sfaturi. Se poate curata dacă e cazul și prin gaura aia de sub bancheta. Dar la mine momentan nu e cazul. |
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa o iei ca pe un atac la persoana, a fost o recomandare. Daca tot stii ce inseamna mecanica atunci chiar nu trebuie sa te ataci. El doar ti-a combatut ideea pentru ca vad multi forumul si cine stie ce le trece prin cap.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ce inseamna sa dai jos un rezervor, dar daca vrei sa-l cureti nu cred ca solutia corecta e sa tragi motorina din el mergand pana moare. Mai ales ca asa oricum nu-l cureti, doar il golesti.
Rezervorul ar un stoc mort, dar acele reziduri si impuritati nu stau pe fund decat daca masina sta pe loc. Cand ea se misca, toate alea sunt amestecate in motorina. Cand ai 10 litri e una, cand ai 2-3 e clar ca acea motorina e un amestec de motorina + jeg. Personal n-as baga-o in motor. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sorbul prin care se trage combustibilul este situat jos.....indiferent ca rezervorul este plin/gol.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Focusufd |
![]()
|
Nu o iau ca pe un atac dar pur și simplu nu îmi place sa mi se dea soluții din astea evidente (la mintea cocosului) pt ca am pretenția ca ca am un pic mai multa minte decât zburatoarea. Nu sunt mare mecanic dar am avut tot felul de mașini de pe vremea când carburantul era foarte prost și drumurile la fel . nevoia m a învățat sa repar una alta.
Am spus doar ca vreau sa consum cât mai multa motorina din rezervor nu ca vreau sa l curat. În ideea ca motorina de iarna sa fie combinata cu cât mai putina de vara.... De aici și pana la demontatul rezervorului... |
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
vallixx |
![]()
|
Si eu doar ti-am zis ca nu e bine sa tragi motorina "de pe fund".
Tu daca vrei sa o tragi, trage-o. Mie mi-e totuna, nu e masina mea. Am incercat doar sa-ti dau un sfat bun. E treaba ta daca il urmezi sau nu. Initial ti-am zis sa-l dai jos pentru ca nu ai spus ce vrei sa faci, ci doar ca vrei sa golesti rezervorul. Nu aveam de unde sa presupun ca tu vrei sa combini de fapt motorina de iarna cu asta de vara. This post has been edited by vallixx: 27 Dec 2014, 22:37 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare din pura curiozitate.De ce sa combini cat mai putina motorina de vara cu cea de iarna?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Buna intrebare
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 30 Dec 2014, 08:58 |
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat pentru ca eram curios poate stie ceva si eu nu stiu.Nu este recomandat sa amesteci motorina de iarna cu cea de vara? Dauneaza? Daca se amesteca inteleg ca scade punctul de inghet dar nici la polul nord nu suntem.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(andutu @ 30 Dec 2014, 09:34) Am intrebat pentru ca eram curios poate stie ceva si eu nu stiu.Nu este recomandat sa amesteci motorina de iarna cu cea de vara? Dauneaza? Daca se amesteca inteleg ca scade punctul de inghet dar nici la polul nord nu suntem. Eeee si tu acum. Cand oamenii au foarte mult timp liber......de obicei le vin idei. Si cand le vin idei pun intrebari de genul "cum sa golesc cat mai mult rezervorul" si nu asteapta raspunsuri dintr-astea evidente gen " il dai jos si-l golesti" ci probabil asteapta raspunsuri savante, care nu-s la indemena oricui......, gen "prin telekiezie". D'astea nu d'alea " ca la prosti". This post has been edited by vallixx: 30 Dec 2014, 12:47 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa scapi de motorina "de vara" sa pui "de iarna" nu trebuie sa o amesteci pe aia "de vara" cu aia "de toamna" si dupa aia pe cea "de toamna" cu cea "de iarna"?
![]() Sau toamna nu se mai baga motorina? |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
yulyan19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 February 14 ![]() |
intrebarea ii : cum faci primavara??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
clio 2 1.5dci 82cai
- is niv 21
2002
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Faci motorina din extract de ghiocei...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
vallixx |
![]()
|
Mdap, nu mai e biodiesel, va fi GHIOdiesel.
![]() Sa revenim ontpic. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:09 |