Problema Caldura, Caldura Laguna 1 Ph 2 1998
![]() ![]() ![]() |
Problema Caldura, Caldura Laguna 1 Ph 2 1998
Angel1985 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1998 Ph 2
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In loc sa deschizi topic nou pentru o problema arhidiscutata mai bine cauti pe forum si gasesti rezolvarea:colmatarea radiatorului din habitaclul.
Incearca o curatare cu presiune prima data si daca nu se rezolva....inlocuire cu altul bun/nou. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Angel1985 |
![]()
|
Am citit tot ce am gasit legat de acest subiect, numai ca nelamurirea mea privin radiatorul din habitaclu este urmatoarea: daca ar fi infundat caloriferul respectiv atunci nu as mai avea ambele tevi/conducte tur si retur fierbinti (nici nu pot sa tin mana pe ele).
Daca ar fi infundat una dintre conducte (returul) trebuie sa nu fie fierbinte ci doar caldut. Multumesc pentru raspuns. |
--------------------
Renault
Laguna 1
1998 Ph 2
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
poate clapeta nu inchide bine
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
Angel1985 |
![]()
|
Multam de raspuns, o sa caut acea clapeta minunata sa vedem ce are, daca are ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1998 Ph 2
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Eu am avut curiozitatea sa desfac un calorifer si am vazut cum e in interior. Are 8(depinde de model) circuite independente in interior,deci daca sunt infundate toate,mai putin unul,atunci apa intra,incalzeste un singur traseu si iese firbinte,necirculand si prin restul.Ca sa te convingi ar trebui sa pui mana pe fiecare traseu in parte.
Inclin sa cred ca nu e clapeta,ci caloriferul. Acum ai si explicatia cu tevile fierbinti |
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:18 |