Inundatie laguna, Help
![]() ![]() ![]() |
Inundatie laguna, Help
razvan278 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 2 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- ms89rzv
1998 /laguna 1
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
dai fata de usa jos si izolezi cu scoci lat cu folie cu ce gasesti u pe acasa usa(partea metalica de fata de usa), insista in jurul cablurilor de la geamurile electrice si in partea de jos a usii ca pe acolo se prelinge apa(cablurile electrice din usa)
verifica si gaurile din usa, partea de jos, sa fie desfundate(sa nu stea apa in usa) bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
alexco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 June 12 From: Baia Mare ![]() |
Salut,
Vezi aici detalii legate de demontaj http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627519397 .Grija la demontat plasticele, sunt casante iarna.. |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V +GPL
|
|
glaser |
![]()
|
![]() rulăr Group: Members Posts: 215 Joined: 7 April 10 From: in your mind ![]() |
Ia uitati ce surpriza m-a asteptat pe mine dimineata in Laguna. Intrebarea e, pe unde curge? Pe la cheder la portiera sau pe la parbriz? Ca n-am reusit sa-mi dau seama, poate aveti vreo idee. Multumesc,
Attached thumbnail(s) 2014_10_24_11.15.37.jpg ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 417 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- IS-xx-WXP
2005
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
wow...ai uitat geamul deschis? dubioasa culoare la apa...
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|
glaser |
![]()
|
![]() rulăr Group: Members Posts: 215 Joined: 7 April 10 From: in your mind ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- IS-xx-WXP
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Prezenta umezeala (apa) in habitaclul masinilor moderne cu electronica multa inseamna DAUNA TOTATA prin corodarea/oxidarea contactelor si distrugerea componentelor implicate(calculatoare).
Rezolva rapid scurgerea si usuca bine interiorul ca sa nu ai probleme generate de instalatia electrica/electronica. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
glaser |
![]()
|
Pai as rezolva-o daca as sti pe unde naiba curge. De asta am postat pe forum, ca altfel mi-as fi facut treaba si v-as fi zis care era cauza.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IS-xx-WXP
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Parbrizul a fost schimbat?
Poate daca bagi capul pe sub bord vezi ceva scurgeri...de la evacuare infundata/etc. |
--------------------
.
.
- .
|
|
hardinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
exact ca in poza mi se aduna si mei apa acolo, problema era de la parbriz, intra apa pe langa el de sus si se scurgea pe stalp pana jos. Pune pe cineva sa dea cu furtunul cu apa pe ea si uita-te pe unde curge, ca la ce ai tu acolo sigur se vede.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
QUOTE(glaser @ 24 Oct 2014, 11:50) Pai as rezolva-o daca as sti pe unde naiba curge. De asta am postat pe forum, ca altfel mi-as fi facut treaba si v-as fi zis care era cauza. Salut, mai poti verifica daca e dezlipita, in partea de jos a usii, folia antifonica (dupa ce dai jos fata de usa). Eu am avut aceeasi problema ca si tine doar ca a fost in spate (aveam balta in masina) si problema a fost de la acea folie dezlipita si toata apa care se scurgea de pe geam in usa se prelingea pe acea folie si ajungea in masina. Succes. |
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
Pe sub parbriz. Verifica daca in protectia de burete a ventilatorului este apa. In dreapte sub bord. Daca da, atunci desfa grila de la stergatoare si filtrul de habitaclu si curata dine de frunze si insecte, schimda filtrul de habitaclu si desfunda gaurile de scurgere ale apei de pe parbriz.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
Buna seara! Ieri am observat la laguna mea in spate la luneta cand am saltat haionul pe acolo pe langa balamale e acel cauciuc protectie pentru manunchiul de fire, e rupt. Mie teama ca pe acolo se poate scurge apa si intra in masina. Ce pot face se poate schimba acel cauciuc, si cum trec firele prin el. Iam dat cu niste banda izoliera dar tot ridicand haionul nu sta banda acolo si tot gaura ramane. ms
Attached thumbnail(s) h.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 270 |
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
espacern |
![]()
|
Schimba "burduful" cu altul nou....e destul de simplu!
|
--------------------
.
.
- .
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Ba eu zic ca-i cam complicat de inlocuit acel burduf. Trebuie scoasa instalatia din haion, ..., etc. E in principiu ceva ce nu se prea poate face acum, in fata blocului si de un amator.
La service-ul unde lucrezi cam cat l-ar costa pe om distractia ? |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
espacern |
![]()
|
Daca intrebarea era pentru mine....nu lucrez la vreun service!
Am schimbat burduful gratis in 30 min.....in "spatele" blocului. |
--------------------
.
.
- .
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
espacern te rog frumos imi poti da mai multe detali? cum scot acele fire, direct de la consumatori adica acele tiple si dezaburire sau e pe undeva vreo mufa cu toate firele. Se gaseste nou la 30 lei? vreu cod ceva. Trebuie sa ma apuc si eu sal schimb. ms
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
espacern |
![]()
|
Eu am scos mufa din habitaclul masinii nu toata instalatia din hayon.....si am scos din mufa toti papucii dupa identificare exacta.
Burduful costa cam 30 si gasesti cod pe forum...daca nu PM. |
--------------------
.
.
- .
|
|
scorpion i |
![]()
|
unde e aceasta mufa in habitaclul masini unde mai exact? este mica si merge scoasa pe interiorul acelui burduf? Fac o schita cu papuci cum vin in mufa si il scot prin manson, dar unde e mufa, la electrica nu am lucrat si nu stiu pe unde sunt. ms mult
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
espacern |
![]()
|
In zona incercuita cu rosu este mufa de la cablaj hayon.
Attached thumbnail(s) Laguna.jpg ( Size: 260.62k ) Number of downloads: 192 |
--------------------
.
.
- .
|
|
scorpion i |
![]()
|
ms mult, Am inteles , scot acel burduf de pe caroserie apoi vad mufa pe fire spre caroserie , le notez apoi le scot firele pe rand prin burduf dupa ce scot si celelalt cap al burdufului de pe haion. Ma mai poti ajuta cu vreun cod al piesei, am cautat dar nu am gasit pentru laguna 1
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
espacern |
![]()
|
Cod 7700835928
|
--------------------
.
.
- .
|
|
scorpion i |
![]()
|
ms
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 17:32 |