Compresie Megane 1.5 dci 60kw, O intrebare
![]() ![]() ![]() |
Compresie Megane 1.5 dci 60kw, O intrebare
lico |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 20141205_131052.jpg ( Size: 2.59mb ) Number of downloads: 254 |
||
--------------------
Renault
Megane
2003 2.1 dci +
- B XX XXX Lume multa oameni putini !
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E mica valoarea dar este in plaja de functionare......cam 25 e OK!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de interes si de lamurire Espacern. Asa cum am spus ..cred ca am folosit un adaptor nepotrivit. Am cautat altul si am gasit ceva care semana perfect cu bijia, distanta identica de la filet pana la suprafata de etansare pe chiulasa. Am dat la automat pana n.a mai urcat acul pe ceas, adica de vreo 4 ori si am obtinut alta valoare si tot pe linie. Cred ca e ok. Am luat o compresie si la alt 1.5 dci si am obtinut ceva asemanator. Multumesc pt lamuriri.
Attached thumbnail(s) 20141206_123236.jpg ( Size: 2.22mb ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Renault
Megane
2003 2.1 dci +
- B XX XXX Lume multa oameni putini !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:47 |