Montare Esp
![]() ![]() ![]() |
Montare Esp
ciosu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 January 10 From: Judetul Bacau, comuna Poduri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
oct 2006 luxe privilege
|
|||
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Montarea sistemului ESP pe o masina care nu are asa ceva, implica schimbarea blocului ABS cu cel de ESP, modificari asupra circuitului hidraulic pentru fiecare roata, montarea senzorului din volan si cel central, montarea butonului de dezactivare, probabil niste modificari la configuratia altor calculatoare si poate si alte interventii...
Avand in vedere acestea putem constata ca operatia asta ar fi foarte costisitoare, gandeste-te cat e de demontat la masina iar dupa parerea mea investitia asta atat de mare nu s-ar merita. Daca nu ai ESP din fabrica...impaca-te cu ideea sau cumpara-ti alta masina cu ESP. Sa nu uitam ca daca vrem mai multa siguranta la condus, primul lucru care trebuie sa il facem este sa conducem mai prudent. |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
ESP-ul nu intra decat la situatii limita. Am avut 5 masini cu ESP si niciodata nu am ajuns pana acolo incat sa ma ajute acest sistem. Subscriu astfel la antevorbitorul meu si spun ca cel mai bun sistem de siguranta la o masina este soferul moderat
![]() |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
ciosu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 January 10 From: Judetul Bacau, comuna Poduri ![]() |
multumesc pentru informatii, nu ma intereseaza asa tare ESP, ce ma intereseaza e controlul tractiunii sau ASR-ul, e foarte folositor iarna...multumesc pentru lamurire... atunci o sa imi cumpar alta masina
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
oct 2006 luxe privilege
|
|
andreiorga |
![]()
|
Omul cu initiativa Group: Members Posts: 172 Joined: 2 October 10 From: Pitesti ![]() |
Iti dau eu masina mea ... ca are
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- AG 08 ALG
2005 Break Beauty 1.5 <> 60kw HoOoOold your horsesSs!!!
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
ASR-ul iarna este primul pe care il decuplezi, ca altfel nu reusesti sa pleci de pe loc. La orice derapare mica la plecare iti taie avantul.
Te plictisesti iarna dezactivandu-l, pentru ca la 50 km/h se recupleaza. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
ciosu |
![]()
|
intradevar la plecarea de pe loc nu te ajuta,dar in mers chiar ii folositor, am condus cateva masina cu asr si chiar si-a facut treaba asr'ul ... ehh poate cresc astia salariile si imi iau un latitude :X
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
oct 2006 luxe privilege
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe zapada si gheata, daca mergi subturat este ca si cand folsesti ASR sau chiar mai bine. Folosesti un raport mai mare in cutia de viteze si nu mai derapezi la accelerari. De exemplu la 50 km/h cu treapta a cincea.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
Se poate monta asr pe un megane care nu are ?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(DanCVA @ 29 Jan 2012, 13:30) Pe zapada si gheata, daca mergi subturat este ca si cand folsesti ASR sau chiar mai bine. Folosesti un raport mai mare in cutia de viteze si nu mai derapezi la accelerari. De exemplu la 50 km/h cu treapta a cincea. Permite-mi sa te contrazic. Eu in iarna aceasta nu am fost nevoit sa decuplez asr-ul decat o singura data cand am dat de o portiune de gheata mai bine zis sticla si pur si simplu nu se misca din loc. Atunci am fos nevoit sa plec usor de pe loc cu a 2 a. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
asr parca scrie si la mine pe bord la pasager, cum adica il poti dezactiva? sau eu nu am asa ceva? si tutusi parca stiam ca toate megan II are afu cu asr! insa eu nu i am simtit prezenta niciodata sau cand incerc sa plec mai nervos parca ceva imi taie din putere si nu ma lasa sa plec cu scirt
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(valikris2002 @ 1 Apr 2012, 16:23) asr parca scrie si la mine pe bord la pasager, cum adica il poti dezactiva? sau eu nu am asa ceva? si tutusi parca stiam ca toate megan II are afu cu asr! insa eu nu i am simtit prezenta niciodata sau cand incerc sa plec mai nervos parca ceva imi taie din putere si nu ma lasa sa plec cu scirt poate scrie "srs airbag" dar asta e alta mancare de peste ![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Pe bord la pasager si pe volan scrie SRP.
@valikris uita-te in partea stg sub volan la blocul de reglare intensitate luminoasa la bord si reglaj inaltime faruri daca ai butobn de esp. Daca ai e clar ca e prezent daca nu , nu. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
megane 2 poate avea ABS sau ABS+ESP+ASR , deci cele fara ESP nu au ASR (traction control). si se poate face upgrade de la ABS la ESP
This post has been edited by djcristi: 3 Dec 2014, 21:06 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
@Bejenaru Ionut: asa e srp scrie, o mare diferenta pentru o singura litera
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:44 |