caseta de directie, schimbat
![]() ![]() ![]() |
caseta de directie, schimbat
molnar.peter |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 8 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Caseta nu este mecanica? In acest caz ar trebui sa mearga stransa putin si sa ii dispara jocul. Asa se face la megane 2.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
molnar.peter |
![]()
|
am fost la 4 meseriasi
niciulnul nu a zis asa ceva m-as bucura daca s-ar putea rezolva cu asa ceva am vazut ca este o bucsa inelara la care apare o uzura |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
Sa mai verifici o data pivotii.
La fel simteam si eu cand am luat masina. Unii caseta..altii capetele de bara...pana la urma erau pivotii. Capetele erau OK. Am schimbat pivotii si de un an masina e teapana ca in prima zi de cand I am schimbat. Stiu ca incepusem si eu sa caut caseta si gasisem noua la cca 700 lei. Evident nu de origine, insa parca era Valeo. Deci era un compromis foarte bun. LE: era TRW ce gasisem. Nu Valeo. Iar acum pe karma e 540 lei. This post has been edited by gangara: 7 Mar 2016, 09:57 |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
molnar.peter |
![]()
|
bine ca fiecare stie sa ia 30 de ron pt constatare dar sa observe pivotii mai putin!
cred ca le convine faza cu caseta ca doar stiu ca nu toata lumea se baga in reparatie de caseta |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
molnar.peter |
![]()
|
azi am schimbat rulment dreapta fata
cu ocazia asta s-a observat bucsa brat inferior posterior deteriorat in ambele parti poate din cauza asta am bataile in volan le voi schimba poate rezolvi asa bataile din volan pivotii nu au probleme |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
ai schimbat pana la urma bucsile brat inferior sau bratul complet?
au disparut bataile? |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
molnar.peter |
![]()
|
pe 28 aprilie am planificare la service sa le schimb
cu ocazia asta mai schimb si aparatorile de la telescoape si asa voi vedea daca sunt probleme la ele dc vine cloncanitul de acolo eliminand toate aste chiar ca nu ramane decat caseta de vina |
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
neneadorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 25 March 16 ![]() |
La un service serios constatarea mecanica este gratuita...
La noi se face gratis fisa de constatare...urcat pe elevator, luat la puricat...clientul alege daca merge cu noi mai departe dupa constatare sau merge cu ea la altii... Mi se pare ciudat sa dai bani pe constatare tinand cont ca e interesul primordial al oricarui service sa isi fidelizeze clientul si sa il atraga...nu sa il jupeasca la prima vizita... PS. stiu ce veti scrie: ...mai are vizite dupa aia...si poate fi ciupit usor, nu jupuit de tot ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2012 Nu lucram precum Dorel, dar pot bea ca un purcel...
|
|
molnar.peter |
![]()
|
am schimbat ieri 4 bucse, au fost scoase amortizoarele, verificat amanuntit tot dar degeba tot suna caseta de directie
|
--------------------
renault
megane
2016 break
- ms 67 bcg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:19 |