gelepeul si garantia, (baba si mitraliera)
![]() ![]() ![]() |
gelepeul si garantia, (baba si mitraliera)
#Dino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
||
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|||
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
on topic- sincer nu ma pricep..deci nu dau sfaturi...
Off-topic - asa ...in spirit de gluma...daca de la rezervorul de gepele se f**te directia...trebuia sa il intrebi de ce n-ai pierdut garantia si cand ai adus porcul de la tara? ![]() ...ca ala sigur era mai greu ca rezervoru' si....ce sa vezi...tot in portbagaj l-ai adus ![]() N-ai ce-i face frate romanului atotcunoscator. Eu zic sa te inarmezi cu nervi de otel pentru al tau proiect. Si nu din cauza instalatiei...ci din cauza turmei de care ai pomenit! Bafta la schimbari! |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am montat GPL pe pe masina si mi-au schimbat fara probleme bieletele antiruliu pe garantie. Daca nu imi "pierdeau din sistem" ultima revizie imi schimbau si corpul termostat pe garantie. Nu prea au comentat nimic de GPL cu toate ca eu am insistat ca am GPL montat tocmai ca sa nu am surprize la facturare. Poate depinde si de service si de relatia ta cu ei in general. Bafta
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Citeste conditiie de acordare a garantiei....si afli raspunsul singur!
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Cineva cu GPL pe M3 1.6 16v ?
This post has been edited by kissfm: 29 Jul 2014, 00:50 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
#Dino |
![]()
|
Chiar nimeni nu s-a gandit la asta? .....brrrrrr
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:13 |