Revizie
![]() ![]() ![]() |
Revizie
Alin Dragomir |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 16 May 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
IV 2013
- PH-18-GAV
|
|||
bazate |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 17 April 18 ![]() |
Am facut si eu revizia 1. Ulei si filtru ulei.
Eu am Easy Service..deci nu am platit nimic. Factura a fost de 216 lei. Daca ar fi fost pe numele meu ar fi fost 343. Serus Bucuresti. La revizia 2 mi s-a spus ca e 850....desigur la mine e tot zero. |
--------------------
Renault
Clio
4/2018/SL LIFE EVO 1,2 75
|
|
orex |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 20 November 15 ![]() |
QUOTE(Alin Dragomir @ 21 Apr 2019, 11:01) Revizie facuta la DacoServ Bucuresti, piesele mele (ulei, filtru ulei, filtru combustibil, filtru polen, filtru aer, schimbare lichid frana + desprafuit tamburii) pret manopera 424 lei (Clio 1.5 dci) La 6 ani ai facut, abia, schimbul lichidului de frana?!! 24 Apr 2019, 19:09: QUOTE(bazate @ 22 Apr 2019, 14:07) Am facut si eu revizia 1. Ulei si filtru ulei. Eu am Easy Service..deci nu am platit nimic. Factura a fost de 216 lei. Daca ar fi fost pe numele meu ar fi fost 343. Serus Bucuresti. La revizia 2 mi s-a spus ca e 850....desigur la mine e tot zero. Fara filtrele habitaclu si aer schimbate? This post has been edited by orex: 24 Apr 2019, 19:09 |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 75CP
2015
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
QUOTE(orex @ 24 Apr 2019, 19:07) La 6 ani ai facut, abia, schimbul lichidului de frana?!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
Alin Dragomir |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 16 May 17 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
IV 2013
- PH-18-GAV
|
|
bazate |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 17 April 18 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
4/2018/SL LIFE EVO 1,2 75
|
|
Florin_Matei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 10 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cum pot sa resetez mesajul de notificare efectuare revizie ?
Am incercat ceva de pe ,,Tube", fara niciun efect. |
--------------------
Renault+Suzuki
Clio 0,9 TCE+SX4 S Cross
2015 Expression+2019 Passion
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
sunt pe youtube milte filmulete ... uitata-te atent si fa ce zic aia acolo ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Florin Faur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 May 18 ![]() |
Am fost și eu ieri la AutoEuropa (Calea Șagului) revizie 1 an = 405 ron .Au schimbat uleiul,verificat lumini și plăcute frâna și direcția.
|
--------------------
Renault
Clio Life Evo 1,2 75 cp
2018
|
|
gionica669 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 May 19 ![]() |
Am fost si eu la AutoEuropa si am fost multumit de servicile lor + ca nu sunt foarte scumpi.
|
--------------------
dacia
logan
2012
- B23JRR [url=https://www.vadrexim.ro/anvelope-all-season.html]Anvelope all season[/url] ieftine orice auto.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fa bine si scoate reclama aia din semnatura ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Florin Faur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 May 18 ![]() |
Văd că la AutoEuropa Calea Șagului prețurile diferă de la client la client, sau cine stie ce criterii au. La mine 405 ron iar la alții 323 sau 379 ron...interesant.
|
--------------------
Renault
Clio Life Evo 1,2 75 cp
2018
|
|
bunelu69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 May 19 ![]() |
Salutare!
Trebuie sa fac revizia de 4 ani la Clio 1.2 16v 73 cai, stie cineva codurile pentru discurile frana fata si bujii? Ce producatori aftermarket imi recomandati pentru discuri cat si pentru bujii? Sunt in situatia in care nu stiu care discuri sunt mai bune: TRW, ATE sau FEBI - toate fiind apropiate ca pret - de la 120lei pana la 151lei Multumesc! |
--------------------
Renault
Clio IV
1.2 16v 73 hp 2015 Life
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
trw, ate ferodo brembo la frane, ngk la bujii
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ferodo la discuri?
Brembo la discuri? ![]() Eu zic sa ramana la TRW si ATE pentru sistemul de franare. This post has been edited by madhorsefuzzy: 13 May 2019, 11:24 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
|
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
cj98czh |
![]()
|
pacat ca pt Clio nu sunt discuri Jurid ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mpraul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 September 15 ![]() |
|
--------------------
renault
clio 4
2014
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
da, salvasem si eu link-ul asta, dar acum o luna erau lipsa din stoc si pretul era peste 500 lei bucata.
asa ca am luat discuri si placute textar. |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
cj98czh |
![]()
|
ha nah da-le dracului, au tampit ? 500 ron bucata ... la C5 au fost in jur de 2xx ron si sunt mult mai mari ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
atunci erau atat, acum sunt pe stoc si sunt 200 lei.
au si placute jurid acolo |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
orex |
![]()
|
Ieri, aflandu-ma in service, la una dintre reprezentantele din Bucuresti, pentru diagnoza la instalatia de AC (hiba constatandu-se ca-i aceeasi ca la marea majoritate a posesorilor de Clio IV, acea conducta buclucasa) am solicitat si un deviz pentru RT 4 ca na se apropie ”evenimentul”.
Nu mica mi-a fost mirarea ca devizul sare bine de 2000 RON, fiind 2451,84 RON. O suma neasteptat de mare, zic eu! Solicitand alte doua oferte, am ajuns la concluzia ca sub 2.242,75 RON nu cred ca gasesc. Asta cu consumabilele si accesoriile furnizate de ei. Sansa a fost ca unul dintre cei trei sa-mi puna pe deviz efectiv codurile OE ale componentelor ce trebuie inlocuite cu aceasta ocazie, nu codurile lor interne. S-a dovedit ca la magazinele online, preturile tuturor reperelor sunt cu peste 50% mai mici decat in ofertele curente ale reprezentantelor. E clar ca ma voi indrepta inspre aceasta varianta pentru procurare de piese OE, fix venite in acelasi frumos ambalaj cu sigla fabricantului. Insa alteceva mi-a atras atentia, aceeasi operatiune nu este normata la fel in reteaua RENAULT, sau nu cuprind acelasi numar de operatiuni ( in 2 cazuri sunt defalcate 8 operatiuni, 1 caz 11 operatiuni). Astfel, costurile manoperei sunt, in ordine crescatoare 661,64 RON, 799,68 RON, respectiv 871,08 RON, cu mentiunea ca pentru locul 1 si 3 este aceeasi valoare a manoperei orare (100 RON fara TVA). Spre ex. inlocuire curea distributie (1 oferta 1.70 ore, doua oferte 1.80 ore), inlocuit lichid de frana (1 ofera 0.60 ore, 2 oferte 0.80 ore), OS Test vehicul (1 oferta 0.50 ore, 1 oferta 0.30 ore, 1 oferta 0 ore), si lucrurile pot continua. Appo! Pentru indrazneala aducerii consumabilelor in nume propriu primesti, o ”bonificatie” cu 50% mai mare la ora de manopera (de la 100 la 150 fara TVA bineinteles), cel putin intr-un caz. Pentru celelalte doua astept raspuns! In corolar, am rabdare, ca mai am cateva luni pana la acest moment sa vad pana la urma unde merg ca nu vreau sa arunc cu vreo 800 RON pe geam aiurea. Si oricum vreau sa vad ce spune si Renault Romania ca nu cred ca-i posibil sa nu fie echivalente atat numarul de operatiuni cat si norma lor, pentru o revizie. C/V manopera e altceva, nu intra in discutie acest aspect:P PS Noroc cu Adagio ca altfel eram in pom si pomul in aer, cu flansele amortizoarelor fata si conducta climei. Pacat, totusi, ca ditamai concernul care vrea sa devina un mamut (prin fuziunea cu Fiat Chrysler) nu a catadicsit sa cheme masinile in service pentru aceste probleme care, din cate vad se manifesta la o mare parte din posesorii de CLIO IV. Mai sunt si alte surprize? ![]() This post has been edited by orex: 5 Jun 2019, 16:49 |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 75CP
2015
|
|
KaitenRed |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 11 September 17 ![]() |
QUOTE(orex @ 5 Jun 2019, 16:26) Am mai avut eu o surpriza "placuta" si am inteles ca nu am fost un caz izolat, anume la mecanismul stergatoarelor, daca te uiti la vlog-urile lui Miclea Costin (are un Clio RS) a avut si el aceeasi problema si facuse un video despre ea. Iar inca o problema a mai fost la motorasul de la oglinzile pliabile, le-am schimbat pe garantie. Treaba e buna dar trebuie sa mai fac o vizita intrucat plierea din buton tot nu imi functioneaza, ci doar la incuiere/descuiere. Tarifele practicate de ei, este logic sa fie asa...eu unul dupa expirarea garantiei cred ca ma voi orienta catre un service multimarca, revizia de la anul va fi destul de consistenta ( distributie, schimburi, schimb lichid frana/servo, discurile si placutele-poate chiar mai devreme)...si pana la urma nu este vorba de bani, cel putin in zona mea cunosc service-uri care fac treaba mai bine decat la reprezentanta, pentru ca mecanicul conteaza in primul rand. This post has been edited by KaitenRed: 5 Jun 2019, 17:45 |
--------------------
Renault
Clio
2016 Intens 1.5 dCi că ține cu casa
|
|
cj98czh |
![]()
|
baieti ... 2 topice de intrebari si probleme sunt un pic mai jos, nu vreti acolo ... ca aici se vb despre revizii
This post has been edited by cj98czh: 5 Jun 2019, 17:44 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
orex |
![]()
|
@cj
Ce am relatat e exclusiv despre revizii si se observa concret din expunere, nu? Am detaliat, pe larg, pentru toti cei interesati, cam cum sta treaba, anul acesta, pentru o revizie de 4 ani la 1.2 16V, pentru a putea, eventual, sa-si ia masurile de precautie. Nu vreau sa consideri ca am divagat si distorsionat ”firul” topicului! ![]() PS Astept raspunsul Renault Romania cu privire la diferentele regasite in continutul celor 3 oferte cu privire la: - numarului de operatiuni ce trebuie executate in cadrul inetrventiei la 4 ani; - normele de timp alocate aceluiasi tip de operatiune. This post has been edited by orex: 6 Jun 2019, 17:41 |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 75CP
2015
|
|
orex |
![]()
|
Avand in vedere buna relatie cu reprezentantul Renault la care am fost de la prima revizie, pana-n prezent, tariful orei de manopera se mentine la acelasi nivel ca si cand as lua toate reperele de la ei, asa mi s-a garantat de un factor de decizie!
PS Difernta de cost va fi redistribuita pentru alte cheltuieli adiacente anuale (CASCO, respectiv RCA). Deci, bateti-va pentru drepturile voastre concrete, in relatia cu prestatorii de servicii, caci puteti realiza beneficii, substantiale, care pentru orice ”buzunar” sunt de bun augur! ![]() This post has been edited by orex: 6 Jun 2019, 19:19 |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 75CP
2015
|
|
cj98czh |
![]()
|
pe cine pasioneaaza .. eu dupa ce iese din garantie nu mai am de gand sa ii caut ... am unde merge si fac treaba mai buna ca reprezentanta Cluj ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
in functie de nr de km din bord, o revizie de 4 ani care nu aduce alte surprize pe langa operatiunile din manualul de intretinere (de ex. schimbat discuri frana, placute, bujii etc.), poate fi scoasa la un service autorizat din cartier la un pret cu doar 3 cifre
![]() daca se constata ca trebuie schimbate placute sau discuri si placute, daca km sunt aproape de 60k etc. atunci devizul va creste si in cartier insa se vor salva oricum min 25-30% din bani chiar daca service-ul din cartier iti aduce piese in cutii cu romb pe ele a, inca ceva: pretul de 3 cifre exclude operatiunile de intretinere, revizie anuala (sau la20k km) - eu de regula incerc sa nu le fac deodata ca sa nu ma ia capul ![]() preturile lui orex prin clar si schimbul de filtre, ulei si raman restul operatiunilor in cca 1300 ron (legate de frane si distributie) This post has been edited by crisolro: 7 Jun 2019, 05:51 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
orex |
![]()
|
@crisolro
Preturile includ schimb filtre, ulei (SXR 5W40), lichid frana, lichid racire si distributie, tot ce scrie in fisa de intretinere si garantie. Controlul AC nu, intrucat se va rezolva odata cu schimbarea conductei. Ar fi fost si asta dar am scapat! ![]() @cj98czh Dacă nu voi mai găsi aceeași înțelegere in reprezentantele Renault și eu îmi voi revizui opțiunile vis-a-vis de alegerea unui prestator de servicii autorizat RAR. Acum n-am vrut sa risc nimic. Una peste alta sa dai 5% din valoarea de noua a unui astfel de model, (valoarea din anul achiziției fără a pune la socoteala voucherul pentru ”rabla”), pentru o revizie, chiar și la 4 ani e cam mult. In fine mi-a venit oferta si de la a patra reprezentanta Renault. Tot peste 2450 lei. Ca si concluzie, cel putin in Bucuresti, patru reprezentante ale brandului te lasa sa aduci reperele de inlocuit fara probleme, modificandu-si doar c/v orei de manopera. Iesi cu mult mai ieftin si asa (intre 600-800 RON), functie de discounturile gasite la magazinele on-line de specialitate! Merita, nu? PS Daca doreste cineva, pentru o masina ca cea din semnatura, ii pot oferi codurile OE, pentru distributie, lichid frana si racire, in vederea achizitiei in nume propriu. This post has been edited by orex: 7 Jun 2019, 16:28 |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 75CP
2015
|
|
absentul_motivat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 April 18 ![]() |
Salutare!
Revizia de un an la Clio 1.2 a costat 620 de lei. Pentru cei de mai sus care au spus ca nu li s-au schimbat filtrele de aer inseamna ca ati avut putini km. Eu am 7000 de km si tot asa nu treabuiau schimbate, dar am eu le-am schimbat sa fiu sigur:). |
--------------------
-----
-----
-----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:40 |