stop pe frana pozitie si climatronic, Nu functioneaza stop frana/pozitie ,lumina clima
![]() ![]() ![]() |
stop pe frana pozitie si climatronic, Nu functioneaza stop frana/pozitie ,lumina clima
Serb29 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 March 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace
2000 , 2.2 DT
|
|||
tuddy93 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 22 September 12 From: Sibiu ![]() |
Salut,
Dupa ce ai schimbat sigurantele, le-ai verificat sa vezi daca sunt arse? Sau, mai bine zis, cele vechi erau arse? P.S. Eu am avut o problema asemanatoare din cauza unui scurt in priza pentru remorca (este legata pe instalatia de iluminare spate si nu separat, in cazul meu). Tudor B. This post has been edited by tuddy93: 2 Mar 2015, 20:22 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1.9 dCi 74 kW - Hatchback
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
La mine avea scurt la contactorul de la pedala de frana . Verifica sigurantele ( in partea stanga a bordului ) , daca o inlocuiesti si se arde iar nu incerca sa pui una mai mare ca iei foc !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
Serb29 |
![]()
|
am verificat toate sigurantele ,si alea din stanga volanului si alea de langa baterie, chestia e ca nici in partea dreapta nu am stop pe frana, merge doar cel de pe luneta,si pe langa asta nu am pozitie nici pe fata si pe spate partea stanga
2 Mar 2015, 20:54: si nu aveam nici o siguranta arsa toate erau ok This post has been edited by Serb29: 2 Mar 2015, 20:54 |
--------------------
Renault
Espace
2000 , 2.2 DT
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Serb 29 problema cu luminarea ecranului la clima este de la o lipitura la o rezistenta care se slabeste in timp si nu mai face contact ,studiaza topicul “variatia intensitatii luminii la climatronic explicat de colegul aviasol“-este o problema la multe lag 2 cu clima ,asa am rezolvat si eu cu lumina la clima iar lumina pe pozitie si frina incearca sa verifici daca vine curent la becuri .
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
Serb29 |
![]()
|
iti multumesc , am verificat si nu primesc curent
|
--------------------
Renault
Espace
2000 , 2.2 DT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:05 |