Schema Conducte apa stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Schema Conducte apa stergatoare
oZyRo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 November 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane St. Wagon
- b 34 sex
1999
|
|||
groul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 24 November 13 ![]() |
Nu vreau sa ma dau prea destept dar nu cred ca e de acolo. Era apa sau solutie ce ai scos tu? Cred ca problema e scurgerea de lastergatoare fata blocata sau poate infiltratii de la antena. Ai ramas si fara solutie de parbriz cand a fost inundata masina?
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=275919&hl= Citeste si topicul asta |
--------------------
renault
megane
1999 1.4 16v Renault Megane hatchback 1.4 16v ,motor ba0w 1999, 140k km
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Gusta acel lichid.
Daca este dulceag ai pus-o.Curge caloriferul... Daca nu are nici-un gust perceptibil,scapi mai usor... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
oZyRo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 November 14 ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri.
Masina acum nu mai e inundata, cu toate ca a mai plouat afara, dar in momentul in care am gasit lacul, nu plouase de 2 zile. De ce spun ca e de la conducta ce duce in spate pentru ca acum pe spate nu mai are apa mai deloc, in schimb pe fata este totul ok. In rest nu am lipsuri de lichide in vasele de expansiune. doar ca la stergatoare nu pot sa verific exact. De la antena e exclus, dupa cum am scris mai sus, a ploua in ultimile zile dar nu e deloc apa, e putin umed de la ce a fost. |
--------------------
Renault
Megane St. Wagon
- b 34 sex
1999
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Si eu am avut o problema asemanatoare, furtunasul de la spritierea spate era cazut in haion si cand actionam spritiera, totul curgea in masina.
Deschide haionul, pune-i un lemn de sprijin, asa incat sa nu se inchida si totul sa curga afara, ridica stergatorul de pe luneta ( sa nu frece degeaba ), pune un prieten in spate sa se uite si actioneaza instalatia de spalat lunea ... si vezi daca curge si pe unde ![]() Daca se umple haionul de lichid de spalat este clar ca furtunul e fisurat sau iesit de la locul lui, demontezi partea neadra de pe haion si remediezi. In 30 de min ai rezolvat problema. Spor |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:04 |