Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

nu baga caldura, probleme cu caldura

remus_marius21
post 2 Jan 2015, 20:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut,

Ma poate ajuta cineva sau stie cineva care probabil s a mai intalnit cu asa ceva ....
am o laguna grandtour 1.9 dti din 99...dintr o data a inceput sa bage rece am scimbat termostatul si toto la fel am mai schimbat ibca unul crezand ca nu a fost bun dar tot la fel, am scimbat pompa de apa ca am crezut ca o fi dinpomap dar tot degeaba ...
idea este ca in momentul in care desfac aerisitorul de la caloriferul de caldura incepe si baga cald daca nu desfac aerisitorul baga rece si se ridica si apa si face si presiune in vas! aveti idee ce ar putea fi?

--------------------
renault laguna 1 grandtour - p 5874ap 99 1.9 dti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eddyzzo
post 2 Jan 2015, 21:45
Post #2

Membru incepator

From: brasov

am avut si eu aceeasi problema.si la fel procedam cu aerisitoru,da la mine garnitura la chiiulasa era dusa ,si baga presiune in vas,am zis la fel ca e vre-o problema din termostat,asta pana mi-a fier motoru si atrebuit sa schimb tot,termostat,senzor termocupla, ca sa fiu sigur ,acum merge struna in 3-4min la -10 grade baga caldura

2 Jan 2015, 21:47:
odata ce face presiune in vasu de expansiune automat e o problema,la mine cand am dat chiuloasa jos,in jurul unui piston era ud,si garnitura dusa exact langa lagarele unde circula apa.si presiunea din cilindru era bagata pe instalatie.

This post has been edited by eddyzzo: 2 Jan 2015, 21:47

--------------------
Renault Laguna - bv 11 veb 1999 1ph2
+
remus_marius21
post 15 Jan 2015, 09:42
Post #3

Membru incepator

salutare

se pare ca a fost garnitura de chiuloasa ciupita....acum s a rezolvat problema...dar am o eroare la tester df 043 cruise control active stalk ,operating zone not valid......stie cineva de la ce este aceasta eroare????

--------------------
renault laguna 1 grandtour - p 5874ap 99 1.9 dti
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 06:34
Dacia